Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie może zagram bo bana na LoLu mam i nie mam w co grać, a gra wygląda na niezłą ^^

Tylko pytanie : czy jest możliwość posiadania klienta polskiego? Bo teraz nie mam jak wbić i zobaczyć czy jest, a wolałbym mieć po polsku by łatwiej ogarnąć tą grę.

Okej, jednak net mi działa poprawnie więc zasysam klienta.

Jutro najwyżej wbije na ts'a i ogólnie do gry bo net niestety 5.5mb/s ;)

WAŻNE DLA MNIE :

1) Jak przykładowo jestem w grze i mi padnie internet to mogą mnie zabić czy automatycznie wylogowany zostanę?
2) Dostanę jakąś karę za to, ze wyszedłem z gry, a byłem nie wiem.. w jakimś dungeonie? Bo ja nie lubię banuffff.

3) Są hacki i oszuści? (nie chcę być oszukany jak kiedyś w początkach metka - "chcesz nauczyć się kopiować broń/zbroję?" kto grał ten wie o co kaman)

4) Kim polecacie grać albo po prostu kogo potrzebujecie do drużyny?

1372794467-U137250.jpg

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez bede grac, to jest pewne na 100%

Mam 6lv nick taki jak na forum. Na ts'a jutro wpadne bo teraz z kumplami siedze na skypie.

sstwc.jpg

Opublikowano

W sumie może zagram bo bana na LoLu mam i nie mam w co grać, a gra wygląda na niezłą ^^

Tylko pytanie : czy jest możliwość posiadania klienta polskiego? Bo teraz nie mam jak wbić i zobaczyć czy jest, a wolałbym mieć po polsku by łatwiej ogarnąć tą grę.

Okej, jednak net mi działa poprawnie więc zasysam klienta.

Jutro najwyżej wbije na ts'a i ogólnie do gry bo net niestety 5.5mb/s ;)

WAŻNE DLA MNIE :

1) Jak przykładowo jestem w grze i mi padnie internet to mogą mnie zabić czy automatycznie wylogowany zostanę?

2) Dostanę jakąś karę za to, ze wyszedłem z gry, a byłem nie wiem.. w jakimś dungeonie? Bo ja nie lubię banuffff.

3) Są hacki i oszuści? (nie chcę być oszukany jak kiedyś w początkach metka - "chcesz nauczyć się kopiować broń/zbroję?" kto grał ten wie o co kaman)

4) Kim polecacie grać albo po prostu kogo potrzebujecie do drużyny?

1. Jak rozłączy ci net i znów zalogujesz się to będziesz w tym samym miejscu co ostatnio

2. Nie

3. Narazie ich brak

4. http://www.mpcforum.pl/topic/979448-tut-klasy-i-rasy-w-neverwinter/

Opublikowano

Wbijać na ts'a brudasy i gramy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie wiem co ty za głupoty wpisujesz jaki P2W ? Wszystko można zdobyć za AD i nie ma tam rzeczy w IS ,która by dawała ogromną przewagę nad innym graczem.

Real Kasa>>>Kupujesz ZEN>>>Zen wymieniasz za AD>>> za AD kupujesz itemki proste? kliknij Y(chyba bo, dawno nie grałem) i masz tam wymiennik zen na ad albo na odwrót,

@edit, na dodatek ad można zdobyć za dzienne questy albo tylko wymieniając za zen, gold jest tylko do kupowania potów i nic więcej, jak dobrze pamiętam można max 8k za questy dzienne zdobyć AD, sama broń słaba kosztuje 30k+, chyba, że ostro staniało.

Mogę podpowiedzieć, że eq początkowe na 60lvl polecam zdobyć za Glory(punkty za uczestniczenie w pvp) Dostaje się także dużo expa więc tak aby zdobyć wystarczająca glory na eq to tak od 55-60 na samym pvp wbić trzeba, albo i szybciej 50+ naprawdę szybko idzie. Za te pvp eq będzie około troche gs, na rozpoczęcie na słabych dungach wystarczy.

fs.png

Opublikowano

jak ktos juz gra to wchodzcie na tsa bo smutno

No bida straszna na tym tsie.

Wpierdoliłem 11 lvl i chyba koniec na dziś.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No bida straszna na tym tsie.

Wpierdoliłem 11 lvl i chyba koniec na dziś.

No to super mateq bo ja przed chwilą wbiłem 12 level xD i co kiedy jutro gramy nie ma sensu czekać do 19 nie możemy zagrać trochę wcześniej ? 12-14 ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No to super mateq bo ja przed chwilą wbiłem 12 level xD i co kiedy jutro gramy nie ma sensu czekać do 19 nie możemy zagrać trochę wcześniej ? 12-14 ?

No ja możliwe, że koło 12 wejdę i pogram z godzinkę-dwie. A o 19 to wszyscy mają kurwa być na tsie.

Km5iG.png

Opublikowano

Ziomeczki! Jak wybrać serwer?;o ja nie mialem takiego czegos tylko wybrac moglem "skad pochodzisz" i wybralem smocze wybrzeze..

Jeszcze przed wyborem rasy, w ogóle to pierwsza rzecz przy tworzeniu postaci.

Km5iG.png

Opublikowano

Ziomeczki! Jak wybrać serwer?;o ja nie mialem takiego czegos tylko wybrac moglem "skad pochodzisz" i wybralem smocze wybrzeze..

Serwer Dragon, po zalogowaniu się powinny być trzy serwery.

Opublikowano

Kanał na tsie wyjebało, ale już jest z powrotem, można wchodzić. 125 hasło: mpcnw

Km5iG.png

Opublikowano

A który to z kolei jest serwer? fakt były trzy ale polskie tłumaczenie jest do dupy i pisało "okruchy" .. wybrałem beholder bo myślałem, że im chodzi o poziom gry - czyli czy jestem doświadczony w takich grach.

Ok, mam.

Gra się zajebiście ale questy.. no właśnie stanowczo za dużo ich jest i praktycznie gra tylko na tym na razie polega. Mam nadzieję, że się rozwinie.

PS Fajni gracze tu są. Nie zauważyłem, że mam niski poziom zdrowia i zginąłem w jakimś ciemnym mieście (dawniej dla szlachty - tak pisało) i od razu przyleciała jakaś dziewczyna i uzdrowiła XDD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

A który to z kolei jest serwer? fakt były trzy ale polskie tłumaczenie jest do dupy i pisało "okruchy" .. wybrałem beholder bo myślałem, że im chodzi o poziom gry - czyli czy jestem doświadczony w takich grach.

Ok, mam.

Gra się zajebiście ale questy.. no właśnie stanowczo za dużo ich jest i praktycznie gra tylko na tym na razie polega. Mam nadzieję, że się rozwinie.

PS Fajni gracze tu są. Nie zauważyłem, że mam niski poziom zdrowia i zginąłem w jakimś ciemnym mieście (dawniej dla szlachty - tak pisało) i od razu przyleciała jakaś dziewczyna i uzdrowiła XDD

Ostatnio ciagle mmorpg na tym polega.

Przykladem swieca Tera i DragonNest.

A wlasnie wracajac, jest to troszke podrobka DragonNest, sa takie katakumby ktore przechodzimy solo lub z druzyna, caly system jest podobny.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...