Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny pomysł, ja osobiście wczoraj zadałam pytanie o grę i polecono mi właśnie tą, w tej chwili się rejestruję i zaczne pobierać, wbije także na ts`a, mam nadzieje, że będzie jakaś liczna grupa osób, aby zagrać wspólnie, pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja będę dopiero wieczór/późny wieczór ~20-21. Wtedy możemy próbować ogarnąć tą gildię. Więc jak ktoś chętny to wstępnie 22.00 zakładamy gildię.

@22 level here.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja będę dopiero wieczór/późny wieczór ~20-21. Wtedy możemy próbować ogarnąć tą gildię. Więc jak ktoś chętny to wstępnie 22.00 zakładamy gildię.

Mogę dołączyć ale u w tym tygodniu tylko weekend ; d

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli pojdzie na starym kompie dziadka to zagram :D(rano dam na pobieranie)

Nie, raczej nie pójdzie.

Zobaczę jak będzie. Mam nadzieję, że będzie więcej ludzi niż w poniedziałek.

PS. Zaraz będę w grze więc jak ktoś teraz gra to dodawać mnie do znajomych. Nick taki jak tutaj.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nie, raczej nie pójdzie.

Zobaczę jak będzie. Mam nadzieję, że będzie więcej ludzi niż w poniedziałek.

PS. Zaraz będę w grze więc jak ktoś teraz gra to dodawać mnie do znajomych. Nick taki jak tutaj.

skąd wiesz O_O? Spróbuje i zobacze :)

273511408998783345728.png
Opublikowano

Przepraszam, ale się na 22 nie wyrobiłem.

Gildia założona, chętnych do dołączenia proszę o podanie nicku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

x

Km5iG.png

Opublikowano

Nie miałem czasu ostatnio,jeśli ktoś teraz jest w game niech doda mnie do gildi ;s

nightcoming - Łotrzyk

Btw. wbije na ts,lecz mam tylko słuchawki, nie mam mikrofonu :c

A nie ściągne ts na ipod-a bo kosztuje 3 euro ;x

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Nie miałem czasu ostatnio,jeśli ktoś teraz jest w game niech doda mnie do gildi ;s

nightcoming - Łotrzyk

Btw. wbije na ts,lecz mam tylko słuchawki, nie mam mikrofonu :c

A nie ściągne ts na ipod-a bo kosztuje 3 euro ;x

Nie ma nikogo o nicku nightcoming.

Km5iG.png

Opublikowano

chuj nie da sie wejsc na ten kanał na tsie i wcale nie jest go łatwiej znalesc niz tamten

Opublikowano

Pododaję was jak wrócę, czyli pewnie koło 21-22.

Km5iG.png

Opublikowano

Dyskusja jest prowadzona na tyle chaotycznie, że ja już nic nie wiem. Czy wy coś gracie czy nie :D

Na pw byś odpisał a nie :c

@Top jaki kanał (na ts) jest dla nas poświęcony? Bo tak jest ich chyba z 200 xD

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Dodaj do gildii:

Nick: Lawliet

Klasa: Strażnik

Lvl: 13 (obecnie)

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...