Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bo jest niby Polska wersja (nie wiem czy wtedy widać osoby które grają na anglojęzycznym NW)

Toż to kwestia zmiany języka.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mhm, no to chyba że tak. akurat tego nie wiedziałem jak to funkcjonuje w NW

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no bo jest niby Polska wersja (nie wiem czy wtedy widać osoby które grają na anglojęzycznym NW)

a drugi warunek jest taki że jak wbijesz ten 25 poziom albo więcej, to możecie do mnie napisać, bo mam postać na 30 poziomie

Serwer Dragon.

Jeśli zmienisz język to grasz tak jak wcześniej, nie ma serwera specjalnie dla polaków, ja mam swojego rogala 60lv jak coś więc dołącze do was.

Opublikowano

Dorzuciłem info o tsie w pierwszym poście.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A wysokie ma to wymagania? Bo chętnie bym pograł ale nie chcę stacjonarki tylko po to ogarniać, wolałbym na lapku ;)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Widzę, że zainteresowanie jest, cieszę się. Ściągajcie, jutro założę nowy temat, każdy kto będzie grał się wpisze do niego (nick, klasa, rasa) i zaczniemy jutro o tej 19.00.

Km5iG.png

Opublikowano

System Requirements

Recommended System Requirements:

OS: Windows® XP SP3, Windows Vista SP 2, Windows® 7 or Windows 8 Processor: Intel Core 2 Duo 2.8GHz CPU equivalent or better Memory: 2GB RAM or more Video: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 2900GT performance or better, 512MB+ video ram Sound: DirectX 9.0c compatible sound chip or onboard audio capability with the latest sound drivers Broadband Internet Connection Required

Minimum System Requirements:

OS: Windows® XP, Windows Vista, Windows 7 or Windows 8 Processor: Dual-core 2.0GHz CPU or better Memory: 1GB RAM Video: Shader Model 2.0 or higher, GeForce 6800 or ATI Radeon X850 performance, 128MB+ video ram Sound: DirectX 9.0c compatible sound chip or onboard audio capability with the latest sound drivers Broadband Internet Connection Required

Opublikowano

A wysokie ma to wymagania? Bo chętnie bym pograł ale nie chcę stacjonarki tylko po to ogarniać, wolałbym na lapku ;)

Km5iG.png

Opublikowano

Oczywiście, ja już mam gotową gre, ogółem 5 lvl wbity coś niecoś wiem, z chęcia zagram z większą ekipą, myśle, że może być dobra zabawa w kilka osób. Co do wymagań, w mieście się są lekkie ściny(w moim przypadku na najwyższych detalach), ale myślę, że na średnich nawet na słabszych kompach nie będzie żadnego problemu.

Opublikowano

Jak chcecie to możecie sobie już pograć, żeby ogarnąć o co w tej grze chodzi, ale jutro każdy zakłada nową postać i gra od zera.

Km5iG.png

Opublikowano

pobieram, gralem w to raz ale mi sie nie spodobalo, moze tym razem ;_;

Opublikowano

Pograłem i w biłem 5 lvl. Gra się bardzo przyjemnie - grafika w mieście jest naprawdę świetna, rynek "żyje" ; o. Jestem wyczulony na takie aspekty, a tu jeszcze do niczego się nie przyczepiłem.

Nowej postaci raczej robić nie będę (choć w sumie do jutra wiele może się zmienić). Warto może pomyśleć nad jakąś gildią?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

miało być dzisiaj, missclick mateqa ;_; już gramy jak coś to możecie wbijać

Opublikowano

Gra jest bardzo fajna, ale ona jest P2W ;/ , na 60lvl-u, wejście na lepsze dungi potrzebują większego GearScore-a, samemu aby zdobyć Eq na te lepsze, zajmie dużo, bo ze słabych dungów slabe itemki idą,a tak ktoś kupi zen i od razu ma eq na Elite dungi - te najlepsze. Według mnie jest to najfajniejsza gra z F2P, wbijanie 60 dało mi (nie licząc C9) najwięcej frajdy z tych wszystkich dostępnych darmowych mmo.

fs.png

Opublikowano

Ta, w sumie to jakoś tak wyszło, że już gramy, więc jak chcecie to zapraszamy na ts'a. ;d

Km5iG.png

Opublikowano

No to gg wp.

E tam gg wp, jutro nie będę grał aż do wieczora, więc macie czas żeby nadgonić, nie będzie to zbyt duży problem, srsly.

Km5iG.png

Opublikowano

Gra jest bardzo fajna, ale ona jest P2W ;/ , na 60lvl-u, wejście na lepsze dungi potrzebują większego GearScore-a, samemu aby zdobyć Eq na te lepsze, zajmie dużo, bo ze słabych dungów slabe itemki idą,a tak ktoś kupi zen i od razu ma eq na Elite dungi - te najlepsze. Według mnie jest to najfajniejsza gra z F2P, wbijanie 60 dało mi (nie licząc C9) najwięcej frajdy z tych wszystkich dostępnych darmowych mmo.

Nie wiem co ty za głupoty wpisujesz jaki P2W ? Wszystko można zdobyć za AD i nie ma tam rzeczy w IS ,która by dawała ogromną przewagę nad innym graczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...