Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj jade na wakacje, takze nie bedzie mnie na starcie. Mam nadzieje ze jak wroce to serwer bedzie juz solidnie i bezproblemowo chodzil i wtedy wbije! :D

Kurwa dlaczego dostalem 'Ostrzezenie' za ten post? Widze ten ktos ma zdrowo najebane...

@antykurwakolejnywarn: w przyszlosci macie zamiar dodac jakies nowe zbroje/bronie i podwyzszyc lvl?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa dlaczego dostalem 'Ostrzezenie' za ten post? Widze ten ktos ma zdrowo najebane...

@antykurwakolejnywarn: w przyszlosci macie zamiar dodac jakies nowe zbroje/bronie i podwyzszyc lvl?

Nie masz sie co dziwic.Gdyby,kazdy pisal posty tego typu to w prezentacji nie byloby postow zwiazanych z tematem tylko 1 wielki spam.Pomysl logicznie co nas to obchodzi,ze wyjezdzasz na wakacje?;)

Topic@ Nie chce hejtowac ale uwazam,ze forgame to banda zlodziei i oszustow.Mam zamiar tutaj grac ale z 2 strony nie chce miec nic do czynienia z tymi panami.Dostalem bana na ich forum,czy jest mozliwosc,ze w przyszlosci zalozycie swoje?

System kostiumow jest autorski?Start w poniedzialek jest pewny czy to tylko takie gdybanie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie masz sie co dziwic.Gdyby,kazdy pisal posty tego typu to w prezentacji nie byloby postow zwiazanych z tematem tylko 1 wielki spam.Pomysl logicznie co nas to obchodzi,ze wyjezdzasz na wakacje? ;)

Topic@ Nie chce hejtowac ale uwazam,ze forgame to banda zlodziei i oszustow.Mam zamiar tutaj grac ale z 2 strony nie chce miec nic do czynienia z tymi panami.Dostalem bana na ich forum,czy jest mozliwosc,ze w przyszlosci zalozycie swoje?

System kostiumow jest autorski?Start w poniedzialek jest pewny czy to tylko takie gdybanie?

Oni maja swoje forum : ) , niby zabezpieczenia im tylko 4game robi .. ale zobaczymy też mi się nie widzi żebym 4game maczał palce w tym serwie bo to pizdy i banda krętaczy..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Od opini sie wstrzymam, bo kazdy serwer mial piekna prezke a potem wychodzilo co innego;)

Wbije jak bede mial czas i sie przekonam.

Mam mala sugestie, dotyczy to dropu broni 75, czy bedzie jakos ona zwiekszona? Czy standard?

Moim zdaniem najlepiej byloby usunac z dropu te smieci nie wszystki lecz czesc np. zbr 61 i bronie 70, poniewaz nie kazdemu sie chce przez cala gre chodzic na dt czy ww, bo po jakims czasie to sie nudzi.

Wiem to poniewaz gralem na reinor i dopiero w ostatnim dniu przed sprzedaniem konta droplem trute, a postac mialem topowa ;)

Drop jest dobry i najlepiej ustawiony - Riper i Śmierć :> Tobie się nie podobają zbroje 61, a mi przykładowo tak.

Poda ktoś link do forum ?

Masz na "FanPage" serwer link.
Opublikowano

jaki będzie system zmieniania bonusów taki jak na św. pamięci reinorze czy normalnie zmianki u handlarza czy jak ?

79b.gif

Opublikowano

Jeśli wypali to chętnie zagram :p Oby było tylko jakieś rozwiązanie przeciwko BS-owi, a nie jak na reinorze - porobili sobie eq, po czym dodał strasznie lipną opcję zmiany bonów.

io7e.jpg

Opublikowano

jaki będzie system zmieniania bonusów taki jak na św. pamięci reinorze czy normalnie zmianki u handlarza czy jak ?

Jak na św. pamięci Reinorze widać skrzynkę mogli by dać normalne zmianki :)

oLqzgYC.png

Opublikowano

VerDo Top1 na Reinorze? Prosze Cię człowieku. LordKiller był top1 przez pewien czas ale dostał niesłusznie bana, kto grał to wie. Ty nachapałeś się truciaków i sprzedwałeś Eq za PL'ny. Później z tego co wiem ten WP z Gildii GJ. Lider Gildii BandziorY był też bardzo dobrym WP. Nie próbuj ściemniać.

Na serwerze nie wiem czy zagram ale na pewno sprawdze ;)

Opublikowano

Kiedy TeamSpeak? Jutro??

Ogarnijcie forum spam , oraz zablokujcie podstawowe prawa tam.

Opublikowano

Skin na forum został zmieniony TeamSpeak spodziewamy się jutro :)

Jeżeli mamy jakieś propozycje składamy je właśnie tam :)

Odliczamy dni do startu :>

Opublikowano

Szczerze najbardziej mnie dojeb*ało powiedzenie : Kto teraz nie okrada ludzi ? Chyba każdy normalny człowiek mający troszkę godności w sobie. Wiadomo jaki Santriel był, po co więcej gadać o kimś kto nie żyje. Poza tym start serwera jest pewny w poniedziałek, zarówno client / ts3 / forum już niebawem, zapraszam również do śledzenia fanpagu na fb.

a mnie najbardziej rozsmiesza to, ze santriel nie zyje. sfejkowal sobie smierc, info z wiarygodnego zrodla, nawet w gazecie bylo napisane, ze niby nie zyje ^^ fejk jak sam skurwysyn, czyli pewnie tutaj tez jest adminem i tez strzepie grube hajsu pliki po czym serwer padnie bez slowa od adminow, najwiekszy szacunek do Bambuska, za to, ze potrafil chociaz napisac, ze nie ma juz siana na utrzymanie serwera, a nie zebrac co swoje i spierdolić. no zobaczymy jak to bedzie, zagram tylko dlatego, ze serwer byl zajebisty, nie administracja.

Bow to your Knees :]

Opublikowano

a mnie najbardziej rozsmiesza to, ze santriel nie zyje. sfejkowal sobie smierc, info z wiarygodnego zrodla, nawet w gazecie bylo napisane, ze niby nie zyje ^^ fejk jak sam skurwysyn, czyli pewnie tutaj tez jest adminem i tez strzepie grube hajsu pliki po czym serwer padnie bez slowa od adminow, najwiekszy szacunek do Bambuska, za to, ze potrafil chociaz napisac, ze nie ma juz siana na utrzymanie serwera, a nie zebrac co swoje i spierdolić. no zobaczymy jak to bedzie, zagram tylko dlatego, ze serwer byl zajebisty, nie administracja.

Ziomuś ostatni raz podam, kto jest w administracji, bo aż mnie nosi, a co do pana na "S" już się nie wypowiadam. W team są : 360, Vasker, Hayde, JonnyNawalony, ostatnia dwójka jedynie pod banowanie i porządek w grze, nie tworzę serwera, ale wiem, że nie ma w Team żadnego Santriela, bo nawet bym nie nagrał filmu za 1000 zł dla niego. Forum już śmiga, pewnie jutro będzie już TS3, co do adresu forum, wystarczy zajrzeć na fb lub dopisać sobie : board. przed adresem strony.

Opublikowano

zagram z ekipą na 100%, reinor to było coś ;) mam nadzieję, że +1k na starcie będzie.

Opublikowano

to jest oczywiste ze 4game zostawilo sobie luke w tych zabezpieczeniach

Jesteśmy z 4game już od dawna i ufamy sobie na tyle by takie teksty były zbędne.

4game nie ma dostępu do naszej maszyny, organizują oni maszyne, oraz zewnetrzene filtry do ataków sieciowych, więc dostęp do maszyny ma tylko 360 i Vasker nikt pozatym. Więc jak możesz to zakończ z takimi komentarzami.

Już blisko 20 000 odsłon, przypominam film został udostępniony +/- 24h temu.

W niedalekiej przyszłości będziemy mieli okazję obejrzeć kolejne produkcje YouTubera na naszym serwerze.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Ziomuś ostatni raz podam, kto jest w administracji, bo aż mnie nosi, a co do pana na "S" już się nie wypowiadam. W team są : 360, Vasker, Hayde, JonnyNawalony, ostatnia dwójka jedynie pod banowanie i porządek w grze, nie tworzę serwera, ale wiem, że nie ma w Team żadnego Santriela, bo nawet bym nie nagrał filmu za 1000 zł dla niego. Forum już śmiga, pewnie jutro będzie już TS3, co do adresu forum, wystarczy zajrzeć na fb lub dopisać sobie : board. przed adresem strony.

Beka z tej Hyde pamietam quadron jak chciała kogoś zbanować to z dnia na noc zrobiła bo nie znała komendy beka w chuj pewnie gma ma za obciaganie pałek bo ma głos jakby jej w przełyku staneło....

oLqzgYC.png

Opublikowano

Beka z tej Hyde pamietam quadron jak chciała kogoś zbanować to z dnia na noc zrobiła bo nie znała komendy beka w chuj pewnie gma ma za obciaganie pałek bo ma głos jakby jej w przełyku staneło....

Nie nie znała komendy, tylko nie było panelu do banowania dla GM'ów.

1355848650-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...