Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

No to chlopaki musicie sie ostro zabrać za reklame , bo macie mega konkurencje...

Mają reklamę od Gimperra + On prawdopodobnie będzie tu jeszcze grał.

Ogółem, serwer wygląda przyzwoicie, jednak odstrasza mnie ta ludność co przyjedzie za Gimperem, bo dobrze wiemy jak to było na innym serwerze ;)

Tak czy inaczej przyszykujcie się na DDoS, bo wątpię, aby inne serwery odpuściły wam.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VerDo Top1 na Reinorze? Prosze Cię człowieku. LordKiller był top1 przez pewien czas ale dostał niesłusznie bana, kto grał to wie. Ty nachapałeś się truciaków i sprzedwałeś Eq za PL'ny. Później z tego co wiem ten WP z Gildii GJ. Lider Gildii BandziorY był też bardzo dobrym WP. Nie próbuj ściemniać.

Na serwerze nie wiem czy zagram ale na pewno sprawdze ;)

Po 1 dostał bana? Nie liczy się.

Lider Gildii GJ? Smogu? 3;0 w pvp.

Lider mojej gildii? Wyrzutek nie grał już długo nie było go przy nowościach, nie miał szans.

Jedyna osoba która mogła mi sprostać byl BrudyHaryy.

A i nie masz dowodów że sprzedawałem.

Opublikowano

Z tego co czytałem to Isntego niby nie miało być w teamie? A jakoś na forum ma rangę technik ..

Opublikowano

Dodajcie zwoje SM do IS'u, noobki będą miały zarobek, a umili to grę, tym nie ładującym PLN'ów ;)

@Edit: Mam nadzieje że cene w IS'ie nie będą z kosmosu,

(Np. PD/yang/rękawiczka na 5-7 dni żeby za tą dyszkę SMS'em była a na pewno SPORO osób się o to pokusi ;p)

Odpowiedz ?

After Life.

Opublikowano

Zwoje SM to jest genialna rzecz, np. jako nagroda za nie wiem.. 1/2/3 miejsce (oczywiście mniejsze miejsce = mniej SM) w jakimś turnieju. Na 100% umili to grę ludziom nie pakującym w IS (patrz - ja ;x). Pamiętam na Gladorze zwoje SM można było wydropić ze skrzyń które leciały z mobków (np. Hematy na Ravii), tylko że miały bardzo mały % szansy(0 i coś po przecinku). Mała szansa ale mimo wszystko to wyreguluje rynek Zwojów SM... bo jak Zwoje SM będą tylko w IS to będą na sklepach za 100kkkkk bo przecież prawdziwy hajs wydany... żeby nie było takiej akcji że za jeden Zwój SM mamy 3 trute +9 na max bonach :X

Opublikowano

360 to kurwa i złodziej, mam na to papier :) nie polecam serwera tego śmiecia .

Widze, że nauczyłeś się slangu od kolegów z podwórka i teraz na forum chcesz zabłysnąć xD

Beka

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Będzie jutro TS?

Znowu zaczynasz Boshe. Ty to jesteś jak studnia do ciebie się mówi, ale nie dociera panu możemy już podziękować .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwer startuje .. ? Sry,ale nie chce mi sie czytac 29 stron spamu

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Kiedy możemy spodziewać się Team-Speaka, bo już zbliża się poniedziałek .

Max niedziela i będzie, pisali już to..

Pasjonat
Opublikowano

Zagrałbym ale 360 :/

Znów serwer padnie po 4dniach przy 1300osobach bo wy się pokłócicie o is?>?

Opublikowano

Chyba Ci sie cos pomylilo... 360 jest w stanie wniesc wiecej w tego serwa, niz Ci sie wydaje. ; )..

Zrobcie start dzisiaj pod wieczor/jutro rano, bo zgnijemy z nudow . >.<

Opublikowano

Zagrałbym ale 360 :/

Znów serwer padnie po 4dniach przy 1300osobach bo wy się pokłócicie o is?>?

To nie był serwer 360 tylko ProBoszcza i to on zakończył serwer Tuor.

Chyba Ci sie cos pomylilo... 360 jest w stanie wniesc wiecej w tego serwa, niz Ci sie wydaje. ; )..

Zrobcie start dzisiaj pod wieczor/jutro rano, bo zgnijemy z nudow . >.<

Dokładnie zostało jeszcze trochę do startu ; - ( A już nie mam co robić wszystko co ostatnio startowało to fake teraz mogą się wykazać

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...