Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym ale 360 :/

Znów serwer padnie po 4dniach przy 1300osobach bo wy się pokłócicie o is?>?

Jeżeli masz jakieś pretensje to do pana ProBoszcza. ( my dotrzymaliśmy umowy )

Gdyby nie 10-tki śmiesznych podróbek to była by reaktywacja.

1355848650-U247153.png

Pasjonat
Opublikowano

Mam nadzieje, że serwer wystartuje jak najszybciej bo czekałem na taki serwer od paru miesięcy.

Przewidujecie już może kiedy będzie można pobrać klienta czy kiedy start?Co z betą?

Opublikowano

20 raz juz sie pytasz o tego ts. Będzie to napiszą

No bo to jest SagariSS aka Volmit aka SilveR aka Alkoch0lik aka Wulfgar98 aka ...i 100 innych nickow musi robic nowe kąta i spamowac nimi zeby nabic posty nwm cyz on mysli ze nikt sie nie domysli jak zmieni nick ze to on? Juz chyba 2 lata sie maskuje i mu to wgl nie wychodzi xDDD Znany jest rowniez z kopiowania prezentacji Gildijnych / Plagiatowania itp ! Czyli zerowiec

Tutaj wykaz jego ostatnich Postow xD Nie moge z goscia ...

http://scr.hu/11qc/uep0o

Opublikowano

Buła hahaha jesteśmy teoretycznie na becie draconis xD na plikach reinora to samo ^^

41640431502813378093.jpg

W sęsie gry nie właścicieli xD

Dodam coś jeszcze ^^

wg88.png

Opublikowano

Buła hahaha jesteśmy teoretycznie na becie draconis xD na plikach reinora to samo ^^

41640431502813378093.jpg

W sęsie gry nie właścicieli xD

Dodam coś jeszcze ^^

Czym sie jarasz ^ ? pliki na mpc bylo juz dawno bo ranimgar wrzucil sam je mam na kompie .. wiec nie widze podniety hakierem nie jestes

Opublikowano

Czym sie jarasz ^ ? pliki na mpc bylo juz dawno bo ranimgar wrzucil sam je mam na kompie .. wiec nie widze podniety hakierem nie jestes

oj tam testujemy co można wykorzystać ;P co jest ciekawego ^^

a pliki nie ja mam kumpla są te reinora

ale ciekawe pliki

do teamu tego serwera

poprawić dmg i hp mobom bossom bo usuwacie 80% na potwory ! z 6 i 7 a to jest w huj ;P

i dodajcie to do clienta 5 min roboty ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/851775-dl-zakadka-bonus-pod-klawiszem/

O o macie ^^ 5 min a umila grę

wg88.png

Opublikowano

oj tam testujemy co można wykorzystać ;P co jest ciekawego ^^

a pliki nie ja mam kumpla są te reinora

ale ciekawe pliki

do teamu tego serwera

poprawić dmg i hp mobom bossom bo usuwacie 80% na potwory ! z 6 i 7 a to jest w huj ;P

i dodajcie to do clienta 5 min roboty ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/851775-dl-zakadka-bonus-pod-klawiszem/

O o macie ^^ 5 min a umila grę

Masz poradnik jak sobie dodać do clienta to co to za problem sobie dodać samemu ? Ja akurat już swojego clienta mam przygotowanego tylko rooty i binke sobie podmienię i mam 100 razy lepszego niż oni wrzuca : )

Opublikowano

Masz poradnik jak sobie dodać do clienta to co to za problem sobie dodać samemu ? Ja akurat już swojego clienta mam przygotowanego tylko rooty i binke sobie podmienię i mam 100 razy lepszego niż oni wrzuca : )

ja tego serwera nie robię to oni maja to dodać ja tu bd grał dla relaksu jako gracz ^^

zróbcie normalne zmianki nie te skrzynki uporczywe co na reinor były...

my mamy już bs na reinor na właśnie te zmianki ^^ i skrzynie i ktoś bd pro ^^

wg88.png

Opublikowano

ja tego serwera nie robię to oni maja to dodać ja tu bd grał dla relaksu jako gracz ^^

my mamy już bs na reinor na właśnie te zmianki ^^ i skrzynie i ktoś bd pro ^^

Ja mam niespodzianke na te wasze BS'y z Reinora. :D

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Ile zmianek jest w skrzynce ?

Można kupować do oporu ?

Trzeba za nie płacić czy darmowe ?

Już trzeci raz się pytam !

Opublikowano

Kiedy dostaniemy ip do strony?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

ruszcie się trochę z tym TS'em bo nie ogarniecie jutro wszystkiego (TS,STRONA,CLIENT ITP.) i przyda się aby rejstracja była również szybciej.

After Life.

Opublikowano

dokładnie, rejestracja i strona przydałaby się przynajmniej jutro żeby wam nie padła bo za dużo osób będzie wchodzić/pobierać etc.

Opublikowano

normalne zmianki zróbcie to wszyscy będą na bs jechać a nie tylko pare osób reszta się obrazi... :)

i tak na wszystko da się zrobić bs...

79b.gif

Opublikowano

Maja zabezpieczenia, bez obaw ;)

"abs 8-15%". To jest 10,12,15,8%, tak ;p?. Druga sprawa.. po ile 6/7? bedzie sie trzeba nameczyc z kasa, zeby je wyciagnac od NPC, czy bd raczej latwiej dostepne??

@Edit

Kd max+? A + ile sa w npc? Jak juz, to jakie ulepki na wyzszy poziom? (trudno dostepne)?

Opublikowano

Ja mam niespodzianke na te wasze BS'y z Reinora. :D

możesz mi naskoczyć mam takiego bs teraz że już lepszego nie bd ^^ wykrywaj szukaj powodzenia

Maja zabezpieczenia, bez obaw ;)

"abs 8-15%". To jest 10,12,15,8%, tak ;p?. Druga sprawa.. po ile 6/7? bedzie sie trzeba nameczyc z kasa, zeby je wyciagnac od NPC, czy bd raczej latwiej dostepne??

@Edit

Kd max+? A + ile sa w npc? Jak juz, to jakie ulepki na wyzszy poziom? (trudno dostepne)?

dodanie 200 kk zmianka 50kk ale yangi łatwo lecą tylko musisz wiedzieć gdzie znam miejsca gdzie leci za spota wiele wiele ^^ powiem tylko tak reinor 1h = ok 40 brył 500kk

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...