Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaden fail, tylko powiedzcie za ile on... Nie chodzi mi ze macie powiedziec cos w stylu ''Bedzie on o 18:03'', nie. Chodzi mi zebyscie napisali ze bedzie on np. za 3godziny kiedy ogarniecie cos tam.

Mala sugestia, bo wiem jak niektorzy moga sie wkurzac juz. ^^

//pijany

MPC wywalilo dlatego spadlo. :)

Zaraz urosnie (That's what she said! :P)numer ale czy az do takiego stopnia jak wtedy? Mam nadzieje ze nawet do wiekszego. ;)

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze były ataki DDoS, tak samo serwerów starty przekładano, więc nie wiem czego się spodziewaliście? Administracja sobie poradzi, dajcie im trochę czasu i zastanówcie się co byście zrobili na ich miejscu...

radiator0.jpg

Opublikowano

112 osób przegląda temat, z 350 tylko 112 ... nieźle w uja polecieliście :/

Przegląda mniej ponieważ MPC padło jak byś nie zauważył (ostatnio coraz częściej się to zdarza :/ )
Opublikowano

112 osób przegląda temat, z 350 tylko 112 ... nieźle w uja polecieliście :/

juz tylko 50 ;/

Edit sorka juz 200 ;p

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

Weźcie tylko zróbcie tymczasową rejestracje, jak wam strona stwarza problemy i już. I tak strona poza reje nie jest do niczego w grze potrzebna.

Opublikowano

juz tylko 50 ;/

MPC ZNOW PADA PRZESTANCIE PLAKAC BO Z MPC SA PROBLEMY A NIE NAGLE 300 OSOB WYSZLO Z PREZKI LUDZIE.

Staraja sie naprawic strone info z TS"a , start moze byc zaraz a moze byc za dluzsza chwile.

Opublikowano

Nie spamujcie, ile jest osób, mam monitor, i myślę, że inni też, a za spam jeszcze temat zamkną i nie będzie żadnych informacji!!!!

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Weźcie tylko zróbcie tymczasową rejestracje, jak wam strona stwarza problemy i już. I tak strona poza reje nie jest do niczego w grze potrzebna.

a dzieci is ;p ?

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

Nie spamujcie, ile jest osób, mam monitor, i myślę, że inni też, a za spam jeszcze temat zamkną i nie będzie żadnych informacji!!!!

i tak prawie nie ma informacji więc wyjebane

Opublikowano

a dzieci is ;p ?

Jak by nie te tgz przez Ciebie "dzieci is" nie było by żadnych serverów prywatnych bo kto by chciał przez cały czas opłacać dedyki z własnej kieszeni.
Opublikowano

Jak by nie te tgz przez Ciebie "dzieci is" nie było by żadnych serverów prywatnych bo kto by chciał przez cały czas opłacać dedyki z własnej kieszeni.

Chodzilo mi o to ze sa takie osoby ktore, wszystko co jest mozliwe kupuja w is ..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...