Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ribota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omentcz przy logowaniu w bocie odnacz w 2 zakladce "disable c-l" jak sie zalogujesz na postac i all po ustawiasz sobie alt+ctrl+delite i uwalasz w procesach clienta i masz cl :) mozna stalowac rowniez dla zainteresowanych :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja mam taki problem gdy wlacze bota i w laucherze nacisne start wlacza sie client i po jakis 2minutach oczekiwania wyskakuja taki jakis rosyjski napis jak widac na tym screenie http://img535.imageshack.us/img535/3101/badwtf.

Pomużcie Plz

link z image shacka wygasl....

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

@RE5PECT

Jak masz ustawionego loadera?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Tego sie kur** nie da naprawić, zignoruj go, zaznacz patch seed, zaznacz redirect login ip, wpisz port z ribota i daj launch.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

a updade gry masz zrobiony? masz teamviewer? jak nie to sciagnij i pisz gg 145443

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam ten sam problem to co mu wyskakuje na SS-ie To ( zostałeś rozłączony z Serwerem ) <- pl tłumaczenie DC .. mam ten sam problem ale Wojtek 12 podesłał mi jak to zrobić i dział lecz GDY ZROBIĘ RESET KOMPA ZNÓW TO SAMO DC DC przy włączaniu

29980.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...