Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ribota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety zgodzę się z rosire, moim zdaniem nie ma sensu już czekać na ribot'a. Chłopak dał sobie spokój z up'em tego bot'a i na ibot się koncentruje. Nie pozostaje nic innego jak przejść, na mbot albo phbot(oba nie zbyt genialne) albo dać sobie siana z RuSro takie jest moje zdanie. :)

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MBot-2 Komputery (5 Euro 30 dni)- fajnie chodzi z tego co dostępne

PhBot-3 komputery(nie jestem pewien na 100% ale na pewno 2)(4$ za 28 dni)- lipa której nie będą poprawiać dla RuSro.

Opublikowano

Zostaje też do dyspozycji rsrobot, który jest dość drogi (9$ za 120 kredytów=240h bocenia). Jest jeszcze sroking do rsro, który nie wiem czy jest całkowicie darmowy czy nie.

Sig.png

Opublikowano

SroKing tymczasowo jest darmowy, genialnie chodzi, ale prawidłowe nastawienie go to już inna brożka, jest totalnie do kitu pod tym względem trzeba masę czasu poświęcić żeby nastawić kilka postaci co mają zbierać, sprzedawać, itp.... Starałem się go nastawić, ale po pewnym czasie uznałem że to daremne i odpuściłem sobie. Doszedłem do wniosku, ze lepiej mi będzie jak kogoś znajdę ze znajomych i na pół będę dzielił konto na mBot, gdyż jest najlepszy z tego co dostępne....

Opublikowano

@topic

Rosire może by tak zamknąć temat? :)

Projekt chyba został porzucony.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...