Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ribota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknąć się i czekać, na dwór na sanki póki odwilży nie ma a nie tylko napierdalanie w głowie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Zamknąć się i czekać, na dwór na sanki póki odwilży nie ma a nie tylko napierdalanie w głowie.

Szacunek, lepiej by się tego ująć nie dało :D.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę nie spamować, w innym przypadku temat będzie musiał zostać zamknięty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie jesteś inteligentną osobą. Nikt nie wie, czy ibff zrobi tego update'a. Poza tym mbot nie jest jedyny, jest jeszcze phBot.

Opublikowano

Wiecie co wątpię w to że będzie update RiBota można czekać aż się skończy event i wtedy spróbować z starą ver. bota ?? :)

Opublikowano

To nic nie da. Został dodany jeden bajt do pakietu z atakiem moba, a także dodany został ds i wszystkie z nim związane statusy.

Trzeba czekać na update ale nikt nie wie, kiedy i czy w ogole będzie. Proste.

Opublikowano
Trzeba czekać na update ale nikt nie wie, kiedy i czy w ogole będzie

do tej pory nie dodali wiec nie ma na co czegac

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Obiło mi się o uszy, że ribot znów zacznie działać, gdy się skończy świąteczny event na rusro

ponieważ te świąteczne moby wywołują crashe w bocie...

czy to może być prawda?

Ref-rosire

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie od ludzi z forum zależy... Jak tak bardzo potrzebujesz ribot'a, to Donate dla IBotForFun i nie narzekaj. Niby dlaczego oni mają za darmo robić update? Bo Ci mama nie pozwala za gry płacić? Ich to g. obchodzi, sobie pomyśl, czy ty byś robił update bota za darmo, tylko dlatego że grupa nupków nie ma czym bocić. n/c

SaintCandy.png
Opublikowano

Troche szacunku ! Mama juz dawno nie placi za moje rachunki wiec mozesz mi naskoczyc :) jesli sam z tego bym korzystał robiłbym za darmo czemu nie? w wolnym czasie. skąd tu takie kozaki sie biorą...

Nikt tu nie narzeka

Opublikowano

Kozaki? O kim mówisz? A te twoje teksty 'możesz mi naskoczyć' w cale nie świadczą o twojej dorosłości, nawet jeżeli masz własne mieszkanie, i nie jesteś uzależniony od rodziców - nie wnikam - to i tak nie zmieni Ciebie. Mogę mieć 12 lat, i być bardziej inteligentny niż niejeden 20 latek, więc sorry. "jesli sam z tego bym korzystał robiłbym za darmo czemu nie?" "Naprawdę potrzebujemy ribota !" To ja już nie wiem, nie korzystasz, a pisałeś że potrzebujeMY? Jak jesteś taki pro kozak, i mógłbyś w wolnym czasie za darmo robić update'y bota, to czemu tego nie robisz? Zrób swojego bota, i zacznij go rozprowadzać, naprawiać bugi etc. Uwierz mi, to nie jest takie proste, i nie ma tego tak mało, że gościu robi to tylko i wyłącznie w wolnym czasie. Sobie pomyśl. Producent bota vs Banda rozkapryszonych bachorów narzekająca na brak darmowego bota, która ci spammuje na maila/forum kiedy w końcu naprawisz buga/zrobisz update.

SaintCandy.png
Opublikowano

Ona ma czas działać nad ibotem.. wiec tu nie kwestia czasu.. a hmm chyba ma w dup** ludzi z innych wersji.. a szkoda był prosty i funkcjonalny. może kiedyś wznowi prace..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kozaki? O kim mówisz? A te twoje teksty 'możesz mi naskoczyć' w cale nie świadczą o twojej dorosłości, nawet jeżeli masz własne mieszkanie, i nie jesteś uzależniony od rodziców - nie wnikam - to i tak nie zmieni Ciebie. Mogę mieć 12 lat, i być bardziej inteligentny niż niejeden 20 latek, więc sorry. "jesli sam z tego bym korzystał robiłbym za darmo czemu nie?" "Naprawdę potrzebujemy ribota !" To ja już nie wiem, nie korzystasz, a pisałeś że potrzebujeMY? Jak jesteś taki pro kozak, i mógłbyś w wolnym czasie za darmo robić update'y bota, to czemu tego nie robisz? Zrób swojego bota, i zacznij go rozprowadzać, naprawiać bugi etc. Uwierz mi, to nie jest takie proste, i nie ma tego tak mało, że gościu robi to tylko i wyłącznie w wolnym czasie. Sobie pomyśl. Producent bota vs Banda rozkapryszonych bachorów narzekająca na brak darmowego bota, która ci spammuje na maila/forum kiedy w końcu naprawisz buga/zrobisz update.

Mówię o tobie i nie łap nie za słowka chłopie :) nie robie bo się na tym nie znam nie spamuje tylko pytam. Nie mogłeś grzecznie odpowiedzieć tylko odrazu z mordą? Kultury bracie a wszscy będą Cię szanowali.i nie powiedziałem ze nie uzywam bota. Pzdro

Opublikowano

Skoro się nie znasz, to nie wymagaj od innych tego. Sam się naucz robić wszystko od zera, wyprodukuj bota, bez bugów rób co tydzień update, naprawiaj bugi. Łatwo ci teraz mówić/pisać, że potrzebujesz bota. To zrób sobie, i go używaj, albo graj ręcznie. Nie powiedziałeś, racja. Napisałeś : "jesli sam z tego bym korzystał robiłbym za darmo czemu nie?" <- to czego to dotyczyło?

SaintCandy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...