Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ribot Update

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jako że ibotforfun jest leniwy/nie ma czasu, uaktualniłem ribot.dll aby działało z obecną wersją rsro.

Po prostu pobierz dll i zastąp z obecną.

http://www.speedyshare.com/files/23209758/riBot.dll

http://www.virustotal.com/pl/analisis/593f10edbe3e775ecc8d1bc96fd84067dbf987162f1b686991846c80af46dffe-1277997059

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

czyli mozna wejsc przez CLientlesa ?

Edit.

Jesteś Wielki :D mozna wchodzic przez CL

5* for you

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak włączam clientlessa i wpisuje wszystkie passy to Clientless Login Log wyskakuje mi ciągle C9 Error(Ping timeout).

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

moze to komus pomoze , ale u mnie musze login wpisywac z malej litery aby mi zalogowało , inaczej dostaje C9 ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szacunek dla ciebie nestle dzięki tobie zaoszczędzę 35 zł bo już byłem tak pogrążony tym dostawaniem dc że isrobot chciałem kupić

Opublikowano

Możesz mi dyszke w podzięke wyslać, hehe.

Opublikowano

Na vSRO dało się to łatwo robić, bo tylko pliczek tekstowy był o nazwie version i się zmieniało po update. A z dll, to już nie tak prosto :)

Dobra robota. A co, jakbyś tuta zrobił na edycję iBotowych dll? ;)

A ci od iBota, to rzeczywiście się opuścili.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Możesz w nagrodę usunąć warny, które daliście mi ponad rok temu xD.

Opublikowano

takie pytanie czy wam też autologin nie działa bo loguje się za pomocą CL wylogowuje się bot bierze to jako DC ale relog nie robi

Opublikowano

takie pytanie czy wam też autologin nie działa bo loguje się za pomocą CL wylogowuje się bot bierze to jako DC ale relog nie robi

a powinien?

dla mnie to normalne, ze jak sie z własnej woli wylogujesz, to czemu bot miałby się logować.

@nestle

zobacze co się da zrobić. ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

HAHAHA WRESZCIE A TAKA KATORGE PRZEZYWALEM bo niesty przez cliencik mi nie dziala i juz powoli mnie to meczylo no ale prosze wystarczylo tylko pozmieniac kilka rzeczy w pliku i lajt >.< wielkie dzieki :] naleza ci sie....

P.S

daj mi swoj nr gg na priv moze bys mnie tez nauczyl takiej modyfikacji to nastepnym razem w identycznej sytuacji sam podmienie :D

Opublikowano

chlopaki sciagnolem to i dalej mi ribota nie wykrywa silka ani postaci;/ co mam zrobic mam wszystko zainstalowane itp.

POMOCY. :(

Opublikowano

chlopaki sciagnolem to i dalej mi ribota nie wykrywa silka ani postaci;/ co mam zrobic mam wszystko zainstalowane itp.

POMOCY. :(

Ustaw dobrze loadera bo pewnie źle robisz. Masz podczepiony temat.

sygna1o.jpg

Opublikowano

SonYou Juz jest ok..odpalilem przez Cla

jak mam odpalonego przez cla. to okienka silkroad nie bede mial??

Opublikowano

Jak odpalasz przez cl'a to nie widać silka, nawet w procesach go nie ma.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

wytłumaczę ci, odpalasz bota dajesz connect on ci wtedy włącza niewidzialnego clienta wówczas możesz już wybrać serwa ale pamiętaj żeby przed kliknięciem connect dać auto recon czy jakoś tak i wtedy wpisujesz id pw dajesz auto relog i auto start bot logujesz postać i cieszysz się grą jeżeli odpalasz przez CL to loader ci nie potrzebny

Opublikowano

wytłumaczę ci, odpalasz bota dajesz connect on ci wtedy włącza niewidzialnego clienta wówczas możesz już wybrać serwa ale pamiętaj żeby przed kliknięciem connect dać auto recon czy jakoś tak i wtedy wpisujesz id pw dajesz auto relog i auto start bot logujesz postać i cieszysz się grą jeżeli odpalasz przez CL to loader ci nie potrzebny

Gdzie jest to connect?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...