Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zobaczyć czy w krzakach nie ma warda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Mam dla was taki mini poradnik jak wykryć czy w krzakach nie ma warda.
A więc:
1) Kupujemy warda.
sight_ward.gif
2) Wstawiamy go w krzaki.
tt31.jpg

3) Teraz gdy support/adc wejdzie w krzaki to zaczną go bić miniony więc będzie wiedział, że jest tam ward. Tak samo działa w drugą stronę.

To było sprawdzane i działa. Sprawdzałem na bocie support stał w krzakach enemy postawiły warda a miniony go biły.

Ten mini poradnik jest mojego autorstwa. Jak było to proszę o link i zamknięcie.

Opublikowano

Czy tylko ja jestem jedyną osobą która nie ogarnia tego tuta? Przecież bez stawiania własnego warda i tak zaczną go bić miniony jeśli będzie blisko nich.

Opublikowano

Czy tylko ja jestem jedyną osobą która nie ogarnia tego tuta? Przecież bez stawiania własnego warda i tak zaczną go bić miniony jeśli będzie blisko nich.

Otóż nie, bo np. Jeśli miniony Cię gonią a wejdziesz w krzaki to przestano a jak będzie ward to pójdą dalej za tobą.

Opublikowano

Zaskoczę was: To działa nie tylko na midzie!

Znałem, wykorzystywałem. Wykrywałem tak wardy na topie, jak i na bocie.

@edit: Na chuj kupować tego warda i stawiać ? Tzn. nie potrzebny jest do tego by to sprawdzić.

Opublikowano

bardzo znane ale się zastanawiam czemu ss jest z 1 sezonu ?

Bo tak długo pisał TuTa.

Nie rozumiem po co stawiać swojego warda, jeśli znajduje się już tam ward enemy teamu, a miniony nie będą zajęte innymi minionami i będą wystarczająco blisko to wejdą do Ciebie w te krzaki

Ja nie napisałem dokładnie gdzie to działa więc nie musisz niczym zaskakiwać, bo zarośla są na wszystkich liniach.

Ty też niczym nie zaskakujesz, bo chyba na czystą logikę jak stoisz w krzakach, a miniony zaczną Cię bić, domyślisz się o co chodzi ._.

Proszę mi wytłumaczyć ten sposób bo nie widzę, różnicy pomiędzy stawianiem swojego warda, a nie stawianiem go, efekt ten sam imo, już lepiej kupić pinka i jak miniony zaczną Cię bić to go stawić i zniszczyć enemy warda

heh

Opublikowano

Jeszcze jest 1 lepszy sposób, jezeli jesteś w krzakach ( na midzie raczej nie działa chyba, że zaciągniesz miniony ) to sprawdzasz czy twoja postac sama auatoatakuje, jezeli tak - jest ward w tych krzakach albo po prostu jestes w nich widoczny...

Opublikowano

Bo tak długo pisał TuTa.

Nie rozumiem po co stawiać swojego warda, jeśli znajduje się już tam ward enemy teamu, a miniony nie będą zajęte innymi minionami i będą wystarczająco blisko to wejdą do Ciebie w te krzaki

Ty też niczym nie zaskakujesz, bo chyba na czystą logikę jak stoisz w krzakach, a miniony zaczną Cię bić, domyślisz się o co chodzi ._.

Proszę mi wytłumaczyć ten sposób bo nie widzę, różnicy pomiędzy stawianiem swojego warda, a nie stawianiem go, efekt ten sam imo, już lepiej kupić pinka i jak miniony zaczną Cię bić to go stawić i zniszczyć enemy warda

Nie trzeba wstawiać swojego warda jeśli enemy go postawiły, bo tak i tak miniony Cię będą biły więc jest sposób na wykrywanie go.

@Odświeżam.

Opublikowano

Mindfuck z tego poradnika, nie wiem czy wiecie ale jest taka rola jak support ktory zazwyczaj ma vision'y albo oracla. Zachwile kazdy bedzie kupywac warda zeby to sprawdzic no jak nic ludzie, troche pomyslunku.

Opublikowano

To było tak oczywiste, że zdziwiłem się, że ktokolwiek o tym piszę ale od początku o tym nie wiedziałem. Dam ci lajka za chęć pomocy jestem pewien, że się komuś przyda.

Opublikowano

No ogólnie to dosyć oczywiste. A jeśli już miałoby to się komuś przydać to ogarnij ostatni punkt. (chodzi mi o składnię)

Opublikowano

h22h2hh22h2h2h leże nikomu nie przyda isę ten poradnik nabsy które siedzą w bronzie tylko tego nie znają osobiście nie podoba mi sie.

Dlatego jest ten poradnik?

No ogólnie to dosyć oczywiste. A jeśli już miałoby to się komuś przydać to ogarnij ostatni punkt. (chodzi mi o składnię)

Poprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...