Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to beta 1dzień? Posrało was czy co? Miało być3dni. Dodaj to eq no ! i 5bon ! ;c

Wgl zauwazyłem, że jak sie przywołuje peta, to nie jest koło cb, pisze, że przywołany a go nigdzie nie ma. Naprawcie to.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, ale niczym sie nie wyróżniacie... Wali nudą na tej becie, ubiłem wiedźme z kumplem na 50 lvl'ach...

Jeśli na oficjalnym nie będzie przynajmniej 500osób, to niestety nie zagram - po prostu nie będzie sensu.

Opublikowano

Ja tu sobie expie, juz 87, ale dalej sensu nie widze. Jak jutro beta off... Po za tym serwer wieje nudą. I tak jak kolega up, jeżeli będzie mało osób to nie zagram.

Opublikowano

Proponuję dodać możliwość niszczenia przedmiotów choćby u handlarki.

Zwiększenie wartości bonusów bo przy takich gra nie ma sensu.

- 100 pż xD

- 4% na miecze xD

- 15 wartości ataku xD

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Proponuję dodać możliwość niszczenia przedmiotów choćby u handlarki.

Zwiększenie wartości bonusów bo przy takich gra nie ma sensu.

- 100 pż xD

- 4% na miecze xD

- 15 wartości ataku xD

Mało tego - mi weszło do hełmu 1% szybkości ataku... >.<

Opublikowano

Wypisałem te propozycje jednemu z administratorów, ale dla pewności umieszczę je tutaj.

1. Całkowite uzdrowienie HP po padnięciu

2. Pierścień teleportujący na środek każdej mapy.

3. Usunięcie okna przy przywoływaniu konia.

4. Brak regeneracji skilli: Aura, Berserk, Strach, itp. - tak jak czarowane ostrze.

5. Dodanie zakładki bonusów.

6. Dodanie zakładki z zabójstwami ludzi, metinów, potworów, bossów.

7. Dodanie nowych emotek.

8. Zwiększenie dropu broni 30lv.

1.NIE

4.NIE

RESZTA MOZE BYC.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Przedłużamy betę z jednego dnia na trzy.

Dobra dobra a od jakich youtuberow macie reklame bo jak ma być 200 osób na start to ja dziękuje :(

Opublikowano

Przedłużamy betę z jednego dnia na trzy.

hura hura , bedzie zabawa ;) ;)

Kilka propozycji.

1.usunac syfiaste wartosci w bonach 1,2,3,4 %

2.usunac syfiaste ulepszacze ( wstegi , shurkiel+ , nogi pajaka i inne takie )

3.dodac auto poty do handlarki

4. zmienic karnacje kowala z murzyna na bialego ( jak kowal cos mi spali czuje nienawisc do rasy murzynskiej paly abrachama lincoolna ;) )

5.ogolnie zwieksszyc drop do 400 %

Ja tu sobie expie, juz 87, ale dalej sensu nie widze. Jak jutro beta off... Po za tym serwer wieje nudą. I tak jak kolega up, jeżeli będzie mało osób to nie zagram.

expisz sobie expisz tylko szkoda za na wh mała parowo. tak tak widzialem cie jak expiles dzieciaku z ulicy

administracja powinna banowac takich jak ty bo zanizasz poziom.

ogolnie to kazdy 80+ cisnie na wh ;) ;) ;)

Gdybym byl GMem na tym serwie wybanowal bym w pizdu wszystkich od A do Z zaczynajac od Marx ;))

logiczne logiczne ?? Jak nie to zajebaj dwa wiadra wtedy zrozumiesz murzynie z kambodży .

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Dobra dobra a od jakich youtuberow macie reklame bo jak ma być 200 osób na start to ja dziękuje :(

Nie martw się o reklamę, od startu lecimy z grubą reklamą :)

95495145614730418249.png

Opublikowano

My chcemy na starcie duzo graczy a nie 80 os max :(

Opublikowano

Peta mozna sobie przelozyc z innego konta i tym sposobem posiadac 2 i ksztalcic je w dowolnym kierunku np jeden pod hp drugi na potwory z jednej storny wywydalo by sie to fajne z drugiej wydaje mi sie ze to bug i tego nie powinno byc pozatym powinna byc mozliwosc wyboru peta poniewaz ludzie zaczna robic postacie zeby dostac ulubionego.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Postawicie znak na środku ulicy z napisem Welcome to Sathir.eu , a obok znaku leży gowno ??... albo zlecicie youtuberowi FUBUxMETIN © wykonanie reklamy na YT , a on z tego zrob;i syf ?? _..... [:-[ㅌ , reklama na YT gówno daje nikt tego nie ogląda. , a najwięcej daje reklama u kamera i facebook. Jaką nagrode mają youtuberzysci z tego ze robią ci reklame. Hmmm..? Jakieś itemy w grze czy co ??. Radze nie bo ''" Pan ślepe oko ,,, wszystko widzi ¤§¤ ]<ㅇ>[

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛ.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ㅇ-!!!!!!!!

Komu sie Polubiało To < CLICK> LikE

Y

ㅏㅈㅈㅈㅈ-ㅈㅈㅈㅈ-ㅈㅈㅈㅈ Dla Ciebie to bułka z makiem , a mi to podnieca P.Frankensztajna.

ㄴㅡㅡㅡ ⸮ DiilYang.pl.tl ? ㅡㅡㅡㅗㅇ~°

ㅇ[°]ㅇ ........

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Postawicie znak na środku ulicy z napisem Welcome to Sathir.eu , a obok znaku leży gowno ??... albo zlecicie youtuberowi FUBUxMETIN © wykonanie reklamy na YT , a on z tego zrob;i syf ?? _..... [:-[ㅌ , reklama na YT gówno daje nikt tego nie ogląda. , a najwięcej daje reklama u kamera i facebook. Jaką nagrode mają youtuberzysci z tego ze robią ci reklame. Hmmm..? Jakieś itemy w grze czy co ??. Radze nie bo ''" Pan ślepe oko ,,, wszystko widzi ¤§¤ ]<ㅇ>[

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅡㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅗㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛㅛ.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ㅇ-!!!!!!!!

Komu sie Polubiało To < CLICK> LikE

Y

ㅏㅈㅈㅈㅈ-ㅈㅈㅈㅈ-ㅈㅈㅈㅈ Dla Ciebie to bułka z makiem , a mi to podnieca P.Frankensztajna.

ㄴㅡㅡㅡ ⸮ DiilYang.pl.tl ? ㅡㅡㅡㅗㅇ~°

ㅇ[°]ㅇ ........

Hym? Masz coś z głową? Coś nie tak. Polecam wizytę u specjalisty.

Zaczekam na start aby to porównać ( Waszą pracę )

Opublikowano

No to kolejny bug. Jak sie wejdzie przez av1 do av2 to wywala Cię z gry. I jak próbowałem się drugi raz zalogować to to samo. + jak sie teleportujesz do av2 to jesteś na środku av1...

Strona nie działa, odbugować postaci nie można. -.- Super...

Opublikowano

No to kolejny bug. Jak sie wejdzie przez av1 do av2 to wywala Cię z gry. I jak próbowałem się drugi raz zalogować to to samo. + jak sie teleportujesz do av2 to jesteś na środku av1...

Strona nie działa, odbugować postaci nie można. -.- Super...

Po to chyba jest beta kolego żeby sprawdzić błędy .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Po to chyba jest beta kolego żeby sprawdzić błędy .

No to chyba po to wypisałem ten bug... A chyba normalne, że każdy by wolał testować dalej. ;) Nie tylko av2 zostało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...