Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.Teodor #2 reklamuje się na forum jako technik itp.

ale napisał ze nie dołącza do teamu tylko wykonuje zlecenia.

Skąd taka nagła zmiana decyzji i współpraca z Sathir TEAM ?

Sathir to serwer mój i Nisma, dlatego nie dołączę do innego teamu. :D

64349649036432363794.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O krorej koncy sie beta bo nie wiem czy zdążę wbic 99 ?

Oficjalny start na następny dzien po zamknieciu beta testow ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Najlepszy serwer jaki startuje w 2013r.

taki old school w polepszonej wersji az chce sie grac.

zapraszam do SHINSOO

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jak start bedzie 1 lipca to zostawcie bete jeszcze przez 2 dni .

Czym wiecwj bugow wylapiemy tym lepiej.

Kto jest za tym aby beta zostala jeszcze 2 dni niech da LIKE

Oficjalny start 1 lipca wiec mozna przedłużyć bete o 2 dni ;)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

@UP

Dokladnie niech beta zostanie jeszcze przez 2 dni

lepiej teraz wylapac bugi niz potem wgrywac jakies latki.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja to niewychowane szczyle. Wyzywają innych a wy chcecie grać u nich na serwerze? A co się stanie jeżeli dojdzie do pomyłki? Wywierając po ich zachowaniu zostaniecie dożywotnio zbanowani na serwerze + odrzuceni obelgami. Che wam się tracić czas na dzieciarnie? Zobaczcie. Serwer to totalne dno (Gotowiec) Serwer to nie ich pliki Tylko Terenza. Więc powinni dopisać:

Dziękujemy ci Terenzo za wykonanie plików!

Totalna porażka. Jeszcze śmią pisać że coś robią. No chyba nie. Nie grajcie ludzie, zrozumcie że to nienajlepszy pomysł.

Do Hooltrasa: Znam cię z Azmala, gadałem kiedyś z tb. Może nie pamiętasz ale Sponsorować takie coś? Nie masz na co kasy wydawać? Zastanów się bo to porażka współpracować z takimi neosami.

Nie będzie nawet 1/2 tego co z Azmala zarobiłeś a jeszcze wydasz.

astiumsign.png

Opublikowano

Heh ciekawe. Potrollować ze znajomymi każdy może, nie przerzuca się to od razu na mentalność prowadzenia serwera. Ciągle nawijasz o gotowcach, szczerze, z tego "Terenzo" jest jedynie spolszczenie serwera, resztę pisałem sam.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Heh ciekawe. Potrollować ze znajomymi każdy może, nie przerzuca się to od razu na mentalność prowadzenia serwera. Ciągle nawijasz o gotowcach, szczerze, z tego "Terenzo" jest jedynie spolszczenie serwera, resztę pisałem sam.

Mhm, sam jesteś polszczenie. Dlaczego na becie wykryłem 3te same bugi co pliki Terenza? Identyczne. A tym mi pierdolisz że tylko spolszczenie. Nic do cb nie mam *Ani twojego teamu.

Tylko zobaczyłem jak traktujecie innych, teraz czas aby ktoś tak samo was potraktował.

astiumsign.png

Opublikowano

Mhm, sam jesteś polszczenie. Dlaczego na becie wykryłem 3te same bugi co pliki Terenza? Identyczne. A tym mi pierdolisz że tylko spolszczenie. Nic do cb nie mam *Ani twojego teamu.

Tylko zobaczyłem jak traktujecie innych, teraz czas aby ktoś tak samo was potraktował.

Jeśli chodzi Ci o te spiny w oknie biologa to nic osobistego. Tamtejsze osoby to moi kumple więc to na miejscu, że takie rzeczy się dzieją. Uwierz, tylko spolszczenie ;)

95495145614730418249.png

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o te spiny w oknie biologa to nic osobistego. Tamtejsze osoby to moi kumple więc to na miejscu, że takie rzeczy się dzieją. Uwierz, tylko spolszczenie ;)

Widzicie? Nie warto zaczynać tu gry. Administracja w chuja leci. Tylko spolszczenie? Pfy. Cała baza terenza bo kurwa sam sprawdzałem jak? Mam sposób na sprawdzenie jego plików (Jest luka)

Nie wiem jak z game etc, Ale wyjebane w to, nie grajcie tam. Wystarczy rozciągnąć w kliencie okienko craftingu, wjebać byle co i pada CH. nawet nie będą potrafili tego naprawić :)

astiumsign.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja to niewychowane szczyle. Wyzywają innych a wy chcecie grać u nich na serwerze? A co się stanie jeżeli dojdzie do pomyłki? Wywierając po ich zachowaniu zostaniecie dożywotnio zbanowani na serwerze + odrzuceni obelgami. Che wam się tracić czas na dzieciarnie? Zobaczcie. Serwer to totalne dno (Gotowiec) Serwer to nie ich pliki Tylko Terenza. Więc powinni dopisać:

Dziękujemy ci Terenzo za wykonanie plików!

Totalna porażka. Jeszcze śmią pisać że coś robią. No chyba nie. Nie grajcie ludzie, zrozumcie że to nienajlepszy pomysł.

Do Hooltrasa: Znam cię z Azmala, gadałem kiedyś z tb. Może nie pamiętasz ale Sponsorować takie coś? Nie masz na co kasy wydawać? Zastanów się bo to porażka współpracować z takimi neosami.

Nie będzie nawet 1/2 tego co z Azmala zarobiłeś a jeszcze wydasz.

Fajny HEJT ale nie przekonaleś mnie żebym przestał tu grać. ;)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Widzicie? Nie warto zaczynać tu gry. Administracja w chuja leci. Tylko spolszczenie? Pfy. Cała baza terenza bo kurwa sam sprawdzałem jak? Mam sposób na sprawdzenie jego plików (Jest luka)

Nie wiem jak z game etc, Ale wyjebane w to, nie grajcie tam. Wystarczy rozciągnąć w kliencie okienko craftingu, wjebać byle co i pada CH. nawet nie będą potrafili tego naprawić :)

Dziury, powiadasz dziury. No to może tak: Potwory, które mają <= 0 hp zostały usunięte, kamyki duchowe się nie mają buga. Pokaż te dziury mistrzu, bo jak dla mnie jesteś kolejnym pro elo hakjerem, który uważa, że coś ma dziury, bo ktoś tak powiedział.

64349649036432363794.png

Opublikowano

A ja dalej czekam na włam/dziurę.

Ja pierdole. Jaki idiota. Kurwa dziurę aby sprawdzić że to pliki terenzo. A nie pajacu. Pozdrawiam waszą ekipe.

Zresztą olać was, i tak będziecie mieli z 50online więc nie ma co się pocić, sami na to zapracowaliście. Ekipa na gotowcach.

Uważajcie aby się wam ctr+c i ctr+v nie zajebał. Bo nici z serwera.

astiumsign.png

Opublikowano

Ja pierdole. Jaki idiota. Kurwa dziurę aby sprawdzić że to pliki terenzo. A nie pajacu. Pozdrawiam waszą ekipe.

Zresztą olać was, i tak będziecie mieli z 50online więc nie ma co się pocić, sami na to zapracowaliście. Ekipa na gotowcach.

Uważajcie aby się wam ctr+c i ctr+v nie zajebał. Bo nici z serwera.

Powtarzasz się z tym, a my nie mamy sobie nic do zarzucenia, nie szkoda ci nabijania postów?

95495145614730418249.png

Opublikowano

Fajowy serwer.

Na becie niewiele bugow bylo ::)

Serwer cos w rodzaju balmory ale oczywiscie lepszy i administracja rowniez lepszejsza.

ZAPRASZAM I POLECAM

Wbijać do Shinsooo ;)

Pamietajcie ze z czasem serwer bedzie sie rozwijal i bedzie duzo wiecej nowosci.

OFICJALNY START - 1 LIPIEC 2013 r. !!!

08945921259705007813.png

Opublikowano

I to mi się podoba, serwer z czasem rośnie w siłe. Więc, jedynie zachęcać do gry i rozreklamować porządnie to cacuszko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...