Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No miałes dodać te eq na 54 i 5bon dpo npc. A od wczoraj nic nie dodałes. Doczekam się odpowiedzi albo czegoś?...

Opublikowano

Dajcie reklame na stronie kamera ,dobrze też dac reklame w jakims radiu internetowym , nie wiem nasza stacja albo coś.Na YT może jakiś filmik ,w ktrórym GM ma głos gimbusa ,a w tle niech ktoś z "rodziny" zacznie mu wrzucać "chodź na obiad" czy coś ,zacznie sie spam że serw to gówno itp itp ,ale im bardziej popieprzony filmik tym więcej ludzi będzie o nim mówic i dowie sie o serwie.Spamboty na innych serwach.Wiem wiem zjebany pomysł.Możecie mieć najbardziej dopracowany serwer na świecie ,ale jak nie będzie na nim ludzi to i tak nic wam to nie da.

Opublikowano

No miałes dodać te eq na 54 i 5bon dpo npc. A od wczoraj nic nie dodałes. Doczekam się odpowiedzi albo czegoś?...

No miałem dodać, ale wyobraź sobie, że są ważniejsze priorytety.

Dajcie reklame na stronie kamera ,dobrze też dac reklame w jakims radiu internetowym , nie wiem nasza stacja albo coś.Na YT może jakiś filmik ,w ktrórym GM ma głos gimbusa ,a w tle niech ktoś z "rodziny" zacznie mu wrzucać "chodź na obiad" czy coś ,zacznie sie spam że serw to gówno itp itp ,ale im bardziej popieprzony filmik tym więcej ludzi będzie o nim mówic i dowie sie o serwie.Spamboty na innych serwach.Wiem wiem zjebany pomysł.Możecie mieć najbardziej dopracowany serwer na świecie ,ale jak nie będzie na nim ludzi to i tak nic wam to nie da.

Spokojnie, akurat mamy dużą siłę przebicia u niektórych ludzi ;)

95495145614730418249.png

Opublikowano

Mam pytanie czy pierscien teleportacji bedzie na oficjalu jesli tak to trzeba go odbugowa bo zle dziala np nie moge sie do jj teleportowac

Opublikowano

Mam pytanie czy pierscien teleportacji bedzie na oficjalu jesli tak to trzeba go odbugowa bo zle dziala np nie moge sie do jj teleportowac

On po stronie serwera jest już odbugowany, lecz trzeba go zrestartować by zobaczyć zmiany.

u kogo macie reklame?

Shake, Dallas i kilku innych.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Jezeli macie reklame u Shake itp to czemu teraz nie wstawią? my chcemy troszke ludzi na starcie 500+ , bo inaczej sensu grac nie bd z garstką graczy.

Opublikowano

Dobry serwer szukałem takiego harda ,bo na balmorze i ravi nie da się już wybić -.- CZEKAM NA START.

Opublikowano

Jak ten drop i mpc bedza indentyko (poza szkatami pradawnymi ofc) co jest teraz na becie to sie nie doczekales harda tylko mediauma

Gadalem z administracja na ten temat i pisalem im na PW ale nei wiem czy sie mnie posluchaja jesli nie to niczego sie nie doczekales

pozdro

Opublikowano

Chętnie zobaczyłbym na serwerze jakieś nowe bronie ze średnimi np. na 30, 60, 75, 90 to by było w miarę ciekawe. Oraz chętnie widziałbym jakiś dungeon na mały level z nowymi nobami itd. ;) Może tak jak na US zrobić króla królestwa ?

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Jak ten drop i mpc bedza indentyko (poza szkatami pradawnymi ofc) co jest teraz na becie to sie nie doczekales harda tylko mediauma

Gadalem z administracja na ten temat i pisalem im na PW ale nei wiem czy sie mnie posluchaja jesli nie to niczego sie nie doczekales

pozdro

Dziwne, jakoś PW od Ciebie nie dostałem, ani jednego.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Do kogos napewno pisalem to somo co w jednym z postow zarazzrobie dita i zobaacze do kogo pisalem

Pisalem to do teodora i to samo pisalem w tym temacie (bez obrazy ale tez trzeba pomyslec-nie to ze nei myslicie bo macie fajne pomysli , ale tyrzeba pomyslec o nowych graczach ktorze beda chcieli cos zarobic a napewno nie beda mogli jak za 3ku bedzie rada lub zwoj i za kilka kd+2 marmurek +to ze zazwyczaj te rady bedziemy brali za "slabsze " ku przez co klasy takie jak ninja sura bm heler nie beda amieli mozliwosci kupna tych ku bo nie bedzie to oplacalne im sprzedawanie lub beda musieli kolosalne ceny placic na poczatku serwa przedewszyskim a wiadomo jak sie tymi postaciami zarabia

a i zapomnialem napisac ze rady i zwoje beda po 2tygodniach na ziemi lezec i zadne ksiegi nic nie beda warte marmurki rowniez

Opublikowano

Wszystko pięknie, ale mam jedno zastrzeżenie- metiny 85/90. Na SS'ie pokazane są same kamienie i skrzynki- mam rozumieć, że bronie typu bojowy, szpon czy też zbawka do zdobycia będą tylko z bosów?

Ponadto zauważyłem też jeden jak dla mnie spory problem. Jestem graczem starej daty i dla mnie podstawą do zarabiania na PLu zawsze były tysięczniki- czyli stalki i bronie 70. Na większości prywatnych serwerów tego dropu nie ma, bądź jest on dużo mniejszy nawet niż na PLu, gdzie wystaczyło zabić ich ~15 i już jakaś broń czy też stal była.

Czekam na odpowiedź ^^

Co do serwera to z przyjemnością zagram ze znajomymi :)

Pozdrawiam

Angel

info.png

Opublikowano

Wszystko pięknie, ale mam jedno zastrzeżenie- metiny 85/90. Na SS'ie pokazane są same kamienie i skrzynki- mam rozumieć, że bronie typu bojowy, szpon czy też zbawka do zdobycia będą tylko z bosów?

Ponadto zauważyłem też jeden jak dla mnie spory problem. Jestem graczem starej daty i dla mnie podstawą do zarabiania na PLu zawsze były tysięczniki- czyli stalki i bronie 70. Na większości prywatnych serwerów tego dropu nie ma, bądź jest on dużo mniejszy nawet niż na PLu, gdzie wystaczyło zabić ich ~15 i już jakaś broń czy też stal była.

Czekam na odpowiedź ^^

Co do serwera to z przyjemnością zagram ze znajomymi :)

Pozdrawiam

Angel

z metkow 85/90 ladny drop , bronie 65 i stalki tez leca z tych metkow

serwer bardzo fajny

ze teraz moze nie ma duzo tych nowosci ale w przyszlosci wszystko mozliwe.

POLECAM SERWER.

Co do bugow..

Dłoń krytyka ma w opisie przeszywke

Dłoń przebicia w opisie krytyka

teraz tu jeszcze jedna rzecz

nie wiem czy to tak ma byc czy nie ale za zeby orka u biologa dostaje sie 200kk yang ( nie za duzo ) ???

Tu nie jestem pewny dlatego sprawdzcie to sami ;);)

Miecz trytona ma za male dmg

Skillee sury wp mają za duze dmg

Propozycja

radzilbym usunąć co niektore ulepki takie co są syfem ;)

albo zastapic je np. rybią oscią .

08945921259705007813.png

Opublikowano

.Teodor #2 reklamuje się na forum jako technik itp.

ale napisał ze nie dołącza do teamu tylko wykonuje zlecenia.

Skąd taka nagła zmiana decyzji i współpraca z Sathir TEAM ?

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...