Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laguje Ci metina, wina komputera.

Jak wczesniejszych wersji moda nie wywalalo tak czesto, co kilka sekund nawet jak próbuje sie zalogowac to caly czas wywala. A jak gram to tak z 1-2 minuty wywala. Jak w ustawieniach PL można to ustawić zeby mniejsze lagi były i w modzie da sie tez cos z tym zrobić ? To nie wina komputera mi sie wydaje

@ETID wiem czego to jest przyczyna, tej rekawiczki co podnosci itemy z ziemi. Jak ona jest wyłączona to moda nie wywala wcale a jak ją już włącze to po chwili wywala.

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wklejam gotowe item_proto do folderu mod ( w kamermodzie) to nadal wszystko widze, nic sie nie dzieje a powinienem widziec tylko hematy,poty,rekawice i miecz

CZY GDZIE TO WKLEIĆ TERAZ ?

Opublikowano

Jak wklejam gotowe item_proto do folderu mod ( w kamermodzie) to nadal wszystko widze, nic sie nie dzieje a powinienem widziec tylko hematy,poty,rekawice i miecz

Masz wgrać item_ravia

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak obslugiwac ta nowa kasole zeby hematy zbierala rekawiczki widziala help:D

Widze ze nikt mi nie objasni wiec ide na inne forum nie polecam tego!

Opublikowano

Masz wgrać item_ravia

No dokładnie wgrywam item_ravia i item_ravia.txt czy cos takiego i nic nie działa do folderu mod w kamer modzie i nic się nie dzieje.

Opublikowano

A CO ZE ZNAKAMI ZAPYTANIA PRZY LOGOWANIU SIĘ? POMOCY

Źle coś zainstalowałeś.

Pobierz aktualnego metina pl + najnowszego moda.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No dokładnie wgrywam item_ravia i item_ravia.txt czy cos takiego i nic nie działa do folderu mod w kamer modzie i nic się nie dzieje.

REF

Opublikowano

REF

To pobierz moda z metin2mod.tk zainstaluj ale NIE wgrywaj tego serwerinfo z mojego tematu.

Wrzuć sobie tylko te item ravia i powinno hulać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie . Na starej wersji WH mi bardzo dobrze dzialo (to orginalne w kamerze) , a to co jest w kamerze przy tej wersji to bije po 1-2 moby tylko albo wogóle . Można coś z tym zrobić ?

Opublikowano

Mi nie działa wszystko zrobiłem jak trzeba i cały czas pisze " Zostaniesz połączony z serwerem " proszę o pomoc

Nie trzeba już tego robić.

Pobierasz moda 2013 instalujesz do AKTUALNEGO METINA PL i tyle działa :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam pytanko kombinuje już 2 dzień z modem abym mógł wejść do lochu pająków v2 ponieważ za każdym razem gdy tam wchodzę wywala mi moda wiesz może co podmienić w "pack" ?

Ps. To nie prawda że nie ma WhisperLevel ponieważ ja sobie samemu w notatniku zrobiłem poprawną godzinę i lvl przy nicku.

Opublikowano

Mam pytanko kombinuje już 2 dzień z modem abym mógł wejść do lochu pająków v2 ponieważ za każdym razem gdy tam wchodzę wywala mi moda wiesz może co podmienić w "pack" ?

Ps. To nie prawda że nie ma WhisperLevel ponieważ ja sobie samemu w notatniku zrobiłem poprawną godzinę i lvl przy nicku.

Bo była aktualizacja moda i już jest...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bo była aktualizacja moda i już jest...

Dobra ale ja pytam co zrobić abym mógł przebywać w lochu v2? bo za każdym razem mi moda tam wywala

Opublikowano

Dobra ale ja pytam co zrobić abym mógł przebywać w lochu v2? bo za każdym razem mi moda tam wywala

Kombinuj kiedyś działało wgranie atlasinfo teraz nie wiem bo mi to potrzebne nie jest.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...