Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

trzeba pobrac jedynie mapke zeby widziec miasto bo tak to nie ma

a powiedz mi jak uruchomic ta szybkosc ataku? bo jak tylko wpisz to nic nie daje

Na hackbarze jeszcze tą zieloną pote musisz zaznaczyć

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Ja wgl nie wiem co i jak ;/ Wcześniej wszystko ładnie szło. jak po maśle. Teraz po tej "aktualizacji" nie działa mod. Wiem że to głupie starałem się ainstalować tego moda 2012 ale tam nie ma ravii. Serwerinfo też nie potrafie pobrać Help ;D Proszę i przepraszam z moją głupotę ;)

Opublikowano

@up

@2up

http://speedy.sh/9CmY7/Ravia.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/763a8397047ab6a623af1a20ac4740058e509795dbc274167e10adcd6b912d5b/analysis/1376990183/

jest kilka wirusow bo to przez moda :)

Metin2Mod wgrywamy do glownego folderu metin2
a OutdoorB1.epk i OutdoorB1.eix wrzucamy do folderu pack

i ładnie powinno działać

@down

juz dodany

70hs.png
Opublikowano

Wgtrałem to do starego moda całego. Do tego co dotychczas działało. Ale kurde nie mam metina2pl dobrego. Bo ten od gameforge jest jakis zjebany i plików od niego nie widzę... Ostatnio ktoś mi wrzucil i wiele osób dało lajki bo działało :)

@/edit Instaluje metka od gameforge i zrobie wszystko jeszcze raz. Jak będzie działać to daje łapki jak nie to chyba koniec z ravią...

Opublikowano

Kurde bawie się od nie wiem kiedy i nic. Niby już loguje itd ale jak już wybiorę postać i jest ten pasek ładowania to wywala mi całego metina i jestem na pulpicie. Nic nie wyskakuje, że błąd czy coś... Może ktoś wrzucić całego metka z tym modem?

Opublikowano

Siema ma ktoś nowy serwer.info do ravi żeby działał mi mod

wystarczy pobrac najnowszego moda

metin2mod.tk

Kurde

bawie się od nie wiem kiedy i nic. Niby już loguje itd ale jak już

wybiorę postać i jest ten pasek ładowania to wywala mi całego metina i

jestem na pulpicie. Nic nie wyskakuje, że błąd czy coś... Może ktoś

wrzucić całego metka z tym modem?

dziwny masz ten problem, normalnie pobrales metka z strony metin2.pl??

Jeszcze jedno pytanko: będziesz wrzucał mod_config na 2012 żeby było dobre PW, czy samemu kombinować? :D

Kamer zaktualizowal moda i normalnie mozesz pisac na pw wystarczy go pobrac z strony

metin2mod.tk

Ktoś ma pliki Item_ravia zeby było widac tylko muszle hematy rękawice poty na mod SF 2012

download

http://www.speedyshare.com/MSBBA/Item-Ravia.rar

scan

https://www.virustotal.com/pl/file/7fb9bb2bb919b1e3f175e22f1ae38cccb9919736c9a6750871e5b7370ab4ca1c/analysis/1371669754/

wklej to do folderu mod

Pliki z tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/972015-tut-jak-poprawnie-wgrac-moda-na-ravie-bot-na-hematy/
70hs.png
Opublikowano

TroyX chyba problemem jest to, że postać jest w v2. Widziałem kilka tematów i w jakimś był wlasnie taki sam problem, bo mod nie obsługuje mapki czy coś... Tylko sprawdzić muszę czy w m1 będzie działało i czy w v2 jakoś da radę poexpić...

Opublikowano

Dobra teraz nawet działa wszystko :)

Problem mam jeden wielki, że jak bije moba to on odlatuje (z konia). Przed wejsciem na serw nie wiem czy zaznaczyc odpychanie konia: on czy off. Próbowałem oba i w obu przypadkach odpycha moby daleko

W poprzednij modzie jak podjechałem do moba blisko to go samo atakowalo i robiło to szybciej niż normalnie się atakuje. Teraz nie wiem czemu to nie działa. Jak to naprawić?

Stawiam 10+ jak ktoś odpowie na oba pytania i wszystko będzie git.

Stawiam 5+ za odpowiedź na jedno pytanie gdzie odpowiedź będzie dobra i roziwążę mój problem :)

Opublikowano

Witam mam problem wam wszystkim niesamowicie działa ja już próbowałem odpalać przez wszystko , zrobiłem tak jak kazałeś pobralem całego clienta mt2.pl wrzuciłem do niego kamer moda , wrzucilem serverinfo. wyraj i coś tam jeszcze :)

A tu caleńki czas pisze zostaniesz połączony z serwerem prosze pomóżcie mi bo nie mam siły ...

dodam iż pobrałem najnowszego tego moda i wciąż pisze zostaniesz polaczony to samo w przypadku pandory ;/

Opublikowano

Witam mam problem wam wszystkim niesamowicie działa ja już próbowałem odpalać przez wszystko , zrobiłem tak jak kazałeś pobralem całego clienta mt2.pl wrzuciłem do niego kamer moda , wrzucilem serverinfo. wyraj i coś tam jeszcze :)

A tu caleńki czas pisze zostaniesz połączony z serwerem prosze pomóżcie mi bo nie mam siły ...

Była aktualizacja moda nie trzeba wgrywać mojego serwerinfo.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

wiem ale bez tego również nie mogę wbić pisze kanały NORM czyli działać muszą ale pisze cały czas zostaniesz połączony z serwerem i nic dalej pomóżcie;/ aha trzebało pobrać kmd z drugiego linku i działa pozdro dzięki za chęci :)

@edit

więc jak komuś nie działa to poprostu zróbcie reinstall czy coś w tym stylu pozdrawiam :)

Opublikowano

Problem mam jeden wielki, że jak bije moba to on odlatuje (z konia). Przed wejsciem na serw nie wiem czy zaznaczyc odpychanie konia: on czy off. Próbowałem oba i w obu przypadkach odpycha moby daleko

W poprzednij modzie jak podjechałem do moba blisko to go samo atakowalo i robiło to szybciej niż normalnie się atakuje. Teraz nie wiem czemu to nie działa. Jak to naprawić?

Stawiam 5+ za odpowiedź na jedno pytanie gdzie odpowiedź będzie dobra i roziwążę mój problem :)

Pomóżcie, bo jeszcze dzisiaj chce zagrać :)

Opublikowano

marihuana661 lub kamer coś jest chyba nie tak z autologowaniem, ustawiam sobie normalnie autologowanie, ale jak juz wylacze klienta i chce wlaczyc znowu to wyskakuje blad, trzeba usuwac autologin.py zeby odpalil, cos chyba nie tak bo nie tylko ja mam taki problem? jak wyrzuci konto to kiepsko bez autologowania ;p

Opublikowano

Pomóżcie, bo jeszcze dzisiaj chce zagrać :)

Samo? miałeś wgranego waithacka - poszukaj w dziale download jakiegoś :)

marihuana661 lub kamer coś jest chyba nie tak z autologowaniem, ustawiam sobie normalnie autologowanie, ale jak juz wylacze klienta i chce wlaczyc znowu to wyskakuje blad, trzeba usuwac autologin.py zeby odpalil, cos chyba nie tak bo nie tylko ja mam taki problem? jak wyrzuci konto to kiepsko bez autologowania ;p

Ten mod 2012 jest cholernie zbugowany, napisz dla kamera na gg i jak nie zapomina to poprawia w następnych wersjach

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

marihuana gdybym dał ci całego poprzedniego bota to znalazłbyś pliki waithacka albo coś? Bo ja nic nie wgrywałem tylko miałem od gościa.

Wrzucam już go na neta. Jak wrzuce (50 minut około) to dam link ale na priv, bo nie chce mi się robić skana, bo to też potrwa. A jak nie to skan jutro od rana zrobię.

Pythonloader itd. powinien być w botq? Bo może to ten waithack?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...