Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marihuanna mam pytanko dlaczego po wklejeniu item_ravia sciagnietego z pkt 3 dalej widze wszystkie itemy staralem sie wszystko wgrac kombinowalem i sie nie da wiesz moze jak to zrobic zeby widac bylo tylko hematy i muszle ? z gory dzieki

Jak chcesz widzieć tylko hematy to robisz tak jak wcześniej wrzucasz swoje item_ravia

Bo to jest pod wszystkie itemki

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie o to chodzi ze wrzucilem Swoje item ravia i dalej to nie dziala widze wszystkie itemki nawet jak swoje wrzuce wiec niewiem o co chodzi i niewiem jak mam to naprawic :L

A masz serwerinfo z 3pkt? czy z tego postu wyżej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Serwer info mam z punktu 3

edit dla marihuany: serwer mi dziala tylko item_ravia mi nie dziala bo widze wszystkie itemy probowalem wgrac takie item-ravia ktore dziala na 100% ale na tym wgrywam to do moda a jak sie zaloguje i tak widze wszystkie itemy :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer info mam z punktu 3

edit dla marihuany: serwer mi dziala tylko item_ravia mi nie dziala bo widze wszystkie itemy probowalem wgrac takie item-ravia ktore dziala na 100% ale na tym wgrywam to do moda a jak sie zaloguje i tak widze wszystkie itemy :(

mam to samo

Opublikowano

Siemka.. mam problem.. ściągnąłem Metin2.pl zainstalowałem go uruchomiłem działał, Następnie robiłem tak ja w poradniku ściągnąłem moda z 2013r http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html właśnie tego następnie zainstalowałem go w metin2.pl tak jak kazaliście, ściągnąłem te TRZY PACZKI i też rozpakowałem w serwerze z metinem.pl i modem a to nadal mi nie działa pisze zostaniesz połączony z serverem. Jak odpalam moda to jest tylko jeden serve pisze Ravia by marichuana661 wszystkie ch NORM ale jak się loguje to ZOSTANIESZ POLĄCZONY Z SERVEREM.. Jak byście mogli mi pomóc bym była bardzo wdzięczny. Piszcie tu lub dobrze też na GG- 39181983.. Piszcie nawet jak NIEDOSTĘPNY. ; )

Opublikowano

Wszystko pięknie działa , tylko ta jedna rzecz - plik mod z pkt. 3 nie działa bo po wklejeniu do folderu z kamermodem dalej widać wszystkie itemki a nie tylko hematy .

Opublikowano

Wszystko pięknie działa , tylko ta jedna rzecz - plik mod z pkt. 3 nie działa bo po wklejeniu do folderu z kamermodem dalej widać wszystkie itemki a nie tylko hematy .

Tak ma być.

Bez tego pliku byś nie widział przedmiotów ravi min. hematów, muszle, epiki 95

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

UWAGA JEŚLI KTOŚ CHCE WIDZIEĆ TYLKO HEMATY I MIECZYK

Te 2 swoje pliki item ravia na których widać tylko niektóre itemy wklejamy do mod i zmieniamy ich nazwę na:

item_proto a ten drugi plik .txt na item_list :D

I można dropić :P

Opublikowano

Mam problem... otoz zrobilem folder, skopiowalem tam pla, potem nowa ravie po tej aktualizacji, potem moda 2012, potem te paczki serverinfo i mape wyraj. Nastpnie przechodze do logowania, ok zaloguje sie. wybieram postac i wyrzuca mnie do windowsa.... metin2client przestal dzialac. Prosze o pomoc.... :/ :(

Opublikowano

Pomoze mi ktos ? Mam problem... otoz zrobilem folder, skopiowalem tam pla, potem nowa
ravie po tej aktualizacji, potem moda 2012, potem te paczki serverinfo i
mape wyraj. Nastpnie przechodze do logowania, ok zaloguje sie. wybieram
postac i wyrzuca mnie do windowsa.... metin2client przestal dzialac.
Prosze o pomoc.... :/ :(

Opublikowano

29001

jak dodać jakiś item żeby był widoczny bo narazie mam tylko hematy itp a chce jeszcze mieczyk na 5 lvl żeby wh działał poprawnie

Opublikowano

jak dodać jakiś item żeby był widoczny bo narazie mam tylko hematy itp a chce jeszcze mieczyk na 5 lvl żeby wh działał poprawnie

na 5lvl +6

26 WEAPON icon/item/00020.tga d:/ymir work/item/weapon/00020.gr2

Pomoze mi ktos ? Mam problem... otoz zrobilem folder, skopiowalem tam pla, potem nowa

ravie po tej aktualizacji, potem moda 2012, potem te paczki serverinfo i

mape wyraj. Nastpnie przechodze do logowania, ok zaloguje sie. wybieram

postac i wyrzuca mnie do windowsa.... metin2client przestal dzialac.

Prosze o pomoc.... :/ :(

Nie wrzucaj tam ravi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na 5lvl +6

26 WEAPON icon/item/00020.tga d:/ymir work/item/weapon/00020.gr2

dołożyłem tą linijkę w item list i nie działa bo nadal nie widzę miecza na 5 lvl +6

Opublikowano

Siemanko mam taki problem z modem bo wgrywam te pliki zeby dzialala ravia na modzie i włączam ravie i wszystko pieknie ładnie a po chwili mnie wypierdziela do pulpitu i wyskakuje ze program przestał działac pomocy panowie

Opublikowano

Chce widzieć tylko hermaty i mieczyk bez tych gówien a jak zmieniam te nazwy w folderze MOD item_ravia na item_proto wyskakuje, że już takie coś jest tak samo z item txt a wgl nie mg tego tam znaleźć a piszę, że już jest item_list... BARDZO PROSZĘ O POMOC!

Opublikowano

Chce widzieć tylko hermaty i mieczyk bez tych gówien a jak zmieniam te nazwy w folderze MOD item_ravia na item_proto wyskakuje, że już takie coś jest tak samo z item txt a wgl nie mg tego tam znaleźć a piszę, że już jest item_list... BARDZO PROSZĘ O POMOC!

No to przenieś ten plik na pulpit np. zmień tam jego nazwę i wrzuć do tego folderu a jak zapyta że tam już jest to kliknij podmień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...