Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem bo wlaczam moda loguje sie na postaci i kiedy jest pasek ladowania do gry to wywala mi metina do pulpitu, pomocy!!

Opublikowano

Oco chodzi z tym modem ? -.-

Pobralem od nowa zaczelem dropic hematy i nagle czarny ekran i mi sie mapa zwiesila i widzialem tylko okno
logowania a postac bila bo tez widzialem mapke w rogu i eq. i teraz jak
próbuje wejść do gry to pisze LOG itp i potem znaki zapytania ????????
Co sie z tym dzieje jak to naprawic

Opublikowano

Oco chodzi z tym modem ? -.-

Pobralem od nowa zaczelem dropic hematy i nagle czarny ekran i mi sie mapa zwiesila i widzialem tylko okno

logowania a postac bila bo tez widzialem mapke w rogu i eq. i teraz jak

próbuje wejść do gry to pisze LOG itp i potem znaki zapytania ????????

Co sie z tym dzieje jak to naprawic

Skasuj loginInfo.py i odpal metka.

Autologin jest jakiś popsuty w tej wersji i log wyskakuje przez niego.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam. Mod chodzi ładnie pięknie ale gdy zrobie tak by niebyło widać itemów mod podczas ładowania gry wyrzuca i pisze program metin2mod przestał działać, a stoje przecież w m1 więc WTF o co do cholery chodzi prosze o wyjaśnienienie.? lub chociaż dokłądne jak zrobić by były widoczne jedynie HEMATY POTY I RĘKAWICE tak jak to bylo wczesniej i aby nie wyrzucało przed odpaleniem gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mod chodzi ładnie pięknie ale gdy zrobie tak by niebyło widać itemów mod podczas ładowania gry wyrzuca i pisze program metin2mod przestał działać, a stoje przecież w m1 więc WTF o co do cholery chodzi prosze o wyjaśnienienie.? lub chociaż dokłądne jak zrobić by były widoczne jedynie HEMATY POTY I RĘKAWICE tak jak to bylo wczesniej i aby nie wyrzucało przed odpaleniem gry.

Tutaj nic się nie zmieniło te item_ravia które używałeś na 2011 będą pasować do 2012

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie teraz już ogarnołem.:) Ale mam jeszcze jedno pytanie czy da się zrobić by jakiś miecz na mały lvl był widoczny.??? próbowałem wpisać to '' 26 WEAPON icon/item/00020.tga d:/ymir work/item/weapon/00020.gr2 '' do item_ravia.txt aby długi miecz +6 był widoczny, ale czy nie trzeba czegoś uzupełnić w drugim pliku.?? Jeśli jest to możliwe to proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie teraz już ogarnołem. :) Ale mam jeszcze jedno pytanie czy da się zrobić by jakiś miecz na mały lvl był widoczny.??? próbowałem wpisać to '' 26 WEAPON icon/item/00020.tga d:/ymir work/item/weapon/00020.gr2 '' do item_ravia.txt aby długi miecz +6 był widoczny, ale czy nie trzeba czegoś uzupełnić w drugim pliku.?? Jeśli jest to możliwe to proszę o pomoc

Można lecz nie trzeba.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak zrobic zeby bylo widac niektóre itemy ? Pobralem auto pickup gotowca na ravie i wklejam do moda ( do tego podfolderu moda ) i nie działa co jest ?

Opublikowano

Witam . Mi dziala ten mod ale jest kompletnie nie przydatny wczesnmiej glownie korzystalem z auto oddawania expa, mobbera i nie odrzucania na koniu tutaj tego nie moge zrobic . To ja cos zle zrobilem ?

Opublikowano

Nie rozumiem , nie moge zalozyc gildi , jak wybieram przedmioty ktore chcesz widziec nic sie nie dzieje wywala po 1 sztuce tego itemka... , nie moge normalnie chodzic i wgl tnie sie...

Moge prosic tylko serwer info nowe , moze bd mogl uzywac starego moda bo z tego nowego nic nie rozumiem.

Opublikowano

Nie rozumiem , nie moge zalozyc gildi , jak wybieram przedmioty ktore chcesz widziec nic sie nie dzieje wywala po 1 sztuce tego itemka... , nie moge normalnie chodzic i wgl tnie sie...

Moge prosic tylko serwer info nowe , moze bd mogl uzywac starego moda bo z tego nowego nic nie rozumiem.

Na modzie 2011 nie da rady zalogować się na serwer.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak zrobic zeby bylo widac niektóre itemy ? Pobralem auto pickup
gotowca na ravie i wklejam do moda ( do tego podfolderu moda ) i nie
działa co jest ?

Opublikowano

Na modzie 2011 nie da rady zalogować się na serwer.

Ok jakos to ogarnolem ale auto rekawiczka nie chce podnosic itemow dla mnie tylko te bez nazwy ... co musze zrobic , prosze o pomoc/

Teraz nie chce wgl nic podnosic prosze o pomoc!

Opublikowano

Jak zrobic zeby bylo widac niektóre itemy ? Pobralem auto pickup

gotowca na ravie i wklejam do moda ( do tego podfolderu moda ) i nie

działa co jest ? x2 sorry za spam xD

Opublikowano

Ok jakos to ogarnolem ale auto rekawiczka nie chce podnosic itemow dla mnie tylko te bez nazwy ... co musze zrobic , prosze o pomoc/

Teraz nie chce wgl nic podnosic prosze o pomoc!

Nadal czekam na odp daje lajki:P

Opublikowano

Nowy problem xD Gdy gram sb mam ustawione lurowanie potworków na 5s i na dystans 5000 i reszta normalnie mam ustawione autopoty oddawanie expa i rekawice zeby podnosila itemy z ziemi. Gdy zminimializuje metina ( po kilku chwilach loga go ) A jak mam normalnie nie wyłączonego to po jakimś czasie loga ? Co jest ?

Opublikowano

@Up masz taka rekawiczke w tym pasku ( hackbar ) zaznaczasz ją i już ci powinno zbierać. :)

TERAZ MOJ PROBLEM :D Gdy gram sb mam ustawione lurowanie potworków na 5s i na dystans 5000 i
reszta normalnie mam ustawione autopoty oddawanie expa i rekawice zeby
podnosila itemy z ziemi. Gdy zminimializuje metina ( po kilku chwilach
loga go ) A jak mam normalnie nie wyłączonego to po jakimś czasie loga ?
Co jest ?

Opublikowano

@Up masz taka rekawiczke w tym pasku ( hackbar ) zaznaczasz ją i już ci powinno zbierać. :)

TERAZ MOJ PROBLEM :D Gdy gram sb mam ustawione lurowanie potworków na 5s i na dystans 5000 i

Co jest ?

Laguje Ci metina, wina komputera.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co jest ?

Nie rób ze mnie idioty właśnie ta rękawiczka nie chce mi zbierać podniesie parę itemkow i przestaje..

Opublikowano

Nowy problem xD Gdy gram sb mam ustawione lurowanie potworków na 5s i na dystans 5000 i reszta normalnie mam ustawione autopoty oddawanie expa i rekawice zeby podnosila itemy z ziemi. Gdy zminimializuje metina ( po kilku chwilach loga go ) A jak mam normalnie nie wyłączonego to po jakimś czasie loga ? Co jest ?

Jak mam używać tego nowego programu do zbierania szkatułek bo nie rozumiem jak go używać proszę wytłumaczcie dam lajki.

Jak mam używać tego nowego programu do zbierania szkatułek bo nie rozumiem jak go używać proszę wytłumaczcie dam lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...