Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

paczka ravia sie to nazywa a zadnego serverainfo niema....ladnie pieknie mam tylko polaczyc mnie niechce....?

Jest

udyo.jpg

Nie mozna pobrac :<

Da się...

O działa wszystko pięknie. Tylko czemu jak wchodze do v2 to mnie wywala?

to jest wina moda na każdym serwerze tak jest

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Panowie potrzebuje pomocy wszystko działa ale jest problem bo nie widze pudełek z książkami i kluczy prosze o pomoc jak mam zrobic aby widac pudła

Opublikowano

Wszystko działa na igiełkę, tylko jeszcze żeby to PW naprawić i będzie idelanie :)

E tam ten pw to nie problem wystarczy jak piszesz dodawać zawsze (Lv..) : i po kłopocie ;p

Opublikowano

E tam ten pw to nie problem wystarczy jak piszesz dodawać zawsze (Lv..) : i po kłopocie ;p

Dzięki dzięki :) tylko po: (Lv..) 2 SPACJE przykład: (Lv18) : Siemasz ;) i wtedy nikt się nie kapnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam taki błąd po dodaniu item_list z poprzedniej wersji (zeby bylo widac tylko hematy i rekawice)

Usuń plik logininfo i autologin i nie ustawiaj już autologinu w modzie /// przynajmniej ja tak miałem

Opublikowano

Wszystko działa, ale oprócz tych itemów, których nie było widać do tej pory doszły pudła ku,pd i rękawice, a to mi zaniżyło możliwości :D

Da się coś z tym zrobić? :p

Opublikowano

Wszystko działa, ale oprócz tych itemów, których nie było widać do tej pory doszły pudła ku,pd i rękawice, a to mi zaniżyło możliwości :D

Da się coś z tym zrobić? :P

dokładnie :D o to samo miałem pisać

x

Opublikowano

Nie jestem pewien czy pomoże ale spróbujcie.

W tej paczce z 3pkt macie item ravia pozmieniajcie nazwy na item_proto i do folderu mod wrzuć.

Niby do serwerinfo dałem aby czytało z item_ravia ale coś nie podziałało :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

marihuana

Mi wszystko ladnie odpalilo ale po wpisaniu id haslo chce wejsc jest na zostaniesz polaczony z serwerem i nic dalej sie nie dzieje

Na pewno moda 2012 masz czy 2011 :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To w takim razie wystarczy wgrać moda nie trzeba nic więcej pobierać.

a pod f6 nic nie ma bo kamer stwierdził że wszystko co potrzebne mamy na hackbarze

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...