Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi coś ktoś poradzić. Otóż mój błąd polega na tym że gdy odpalam ravie, loguje się wybieram postać pasek się ładuje i nagle zamyka się metin i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (????? ??????? ??????). Wie ktoś jak temu zaradzić daje +

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, ja już ogarnołem moda. Ale znów mam problem otóż nie działa opcja z odpychaniem na koniu. Odpychanie na koniu to największy atut moda wedug mnie. I gdy daję żeby nie odpychało to i tak odpycha. Mod 2012 po aktualizacij ;)

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi coś ktoś poradzić. Otóż mój błąd polega na tym że gdy odpalam ravie, loguje się wybieram postać pasek się ładuje i nagle zamyka się metin i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (????? ??????? ??????). Wie ktoś jak temu zaradzić daje + PROSZĘ O POMOC SPATCHOWANIE METINA NIE DZIAŁA

Opublikowano

Nadal pokazują się znaki zapytania, próbowałem nawet reinstala i ciągle są te znaki zapytania. Próbowałem chyba wszystkiego, co jest kurde nie tak? Daje +

Opublikowano

Czemu nie moge sie zalogowac na ravie ? nawet na normalnym cliencie? Caly czas pisze "Łączenie z serwerem" -,-

dobra juz wiem mam starego clienta. Przepraszam za spam.

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi coś ktoś poradzić. Otóż mój błąd polega na tym że gdy odpalam ravie, loguje się wybieram postać pasek się ładuje i nagle zamyka się metin i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (????? ??????? ??????). Wie ktoś jak temu zaradzić daje + PROSZĘ O POMOC SPATCHOWANIE METINA NIE DZIAŁA PROSZE O POMOC

Opublikowano

Ja mam taki problem, odpalam sobie 4 mody, na 1. który mam otwarty - reszta w tle za nim, ładnie lecą, na reszcie słabiej. Kiedy przełączę na inne okna moda, okazuje się że hemty leżą na ziemi już bez nazwy mojej postaci i w tym momencie w którym ja przełączę i dosłownie 0,5 sekundy później autopickup je podnosi. Tak samo jest nawet gdy odpalę 1 moda, kiedy jestem "na nim" wszystko ok, podnosi, ale jak zminimalizuję na 30 sekund i otworzę znowu, to widzę heamty na ziemi, i w tym momencie podnosi ich przykładowo 3 (jeśli tyle wypadło). Dziwne jest to, że nie podnosi wtedy gdy okno nie jest na wierzchu, jeśli ktoś miał to samo i jakoś rozwiązał to chętnie wysłucham propozycji :)

Opublikowano

Zainstalowałem moda wrzuciłem serveryinfo wkleiłem Item_ravia ale teraz gdy wbijam na konto, wybieram postać jestem na ekranie ładowania gdy już się załaduje Mod się wyłącza.... O co chodzi?

Opublikowano

Autor tematu - marihuana661 powinien chyba pomóc w rozwiązaniu problemów więc dlaczego 2 dni go nie ma?

Może ktoś inny ogarnia? A może sam kamer, by sprawdził ten temat? xD Prosiłbym kogoś żeby zajął się problemami, bo chciałbym grać dalej :)

Opublikowano

Autor tematu - marihuana661 powinien chyba pomóc w rozwiązaniu problemów więc dlaczego 2 dni go nie ma?

Może ktoś inny ogarnia? A może sam kamer, by sprawdził ten temat? xD Prosiłbym kogoś żeby zajął się problemami, bo chciałbym grać dalej :)

Chyba każdy ma życie prywatne, nie będę siedział i paczał cały czas czy ktoś tu odpisał... do tego jeszcze mam kid moda więc trzeba się zająć całym działem a nie jednym tematem...

Zainstalowałem moda wrzuciłem serveryinfo wkleiłem Item_ravia ale teraz gdy wbijam na konto, wybieram postać jestem na ekranie ładowania gdy już się załaduje Mod się wyłącza.... O co chodzi?

Mod nie działa na niektórych mapach, nic z tym nie zrobisz.

Ja mam taki problem, odpalam sobie 4 mody, na 1. który mam otwarty - reszta w tle za nim, ładnie lecą, na reszcie słabiej. Kiedy przełączę na inne okna moda, okazuje się że hemty leżą na ziemi już bez nazwy mojej postaci i w tym momencie w którym ja przełączę i dosłownie 0,5 sekundy później autopickup je podnosi. Tak samo jest nawet gdy odpalę 1 moda, kiedy jestem "na nim" wszystko ok, podnosi, ale jak zminimalizuję na 30 sekund i otworzę znowu, to widzę heamty na ziemi, i w tym momencie podnosi ich przykładowo 3 (jeśli tyle wypadło). Dziwne jest to, że nie podnosi wtedy gdy okno nie jest na wierzchu, jeśli ktoś miał to samo i jakoś rozwiązał to chętnie wysłucham propozycji :)

Też tutaj nic nie pomogę jest to wada kamera

Witam, czy mógłby mi coś ktoś poradzić. Otóż mój błąd polega na tym że gdy odpalam ravie, loguje się wybieram postać pasek się ładuje i nagle zamyka się metin i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (????? ??????? ??????). Wie ktoś jak temu zaradzić daje + PROSZĘ O POMOC SPATCHOWANIE METINA NIE DZIAŁA PROSZE O POMOC

To co wyżej mod nie działa na niektórych mapach

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak włączam moda wyskakuje mi jakies napisy gdy je zamkne są potem "??????? " jbc jestem m1, ale to nie wina tego bo nawet sie nie loguje tylko moda nie moge włączyć . Wczoraj było normalnie włączyłem autologowanie i metin sie zaciał i dzisiaj juz nie da sie włączyć

Opublikowano

marihuana661 słyszałem, że wrzucenie map z klienta ravi do moda rozwiązuje tamten problem, a co zrobić żeby nie odpychać potworów na koniu? To też już na ravii nie będzie działac?

Opublikowano

Wszystko działało pięknie aż nagle wyłączył mi się kamermod , i teraz za każdym razem jak go włączam na początku mam black screen a potem wyskakuje mi komunikat "Program metin2client przestał działać" Próbowałem zrobić reinstall moda ale nie pomógł . Ktoś wie jak to naprawić ?

Opublikowano

Próbowałem zamiany map, nadal się nie włącza chociaż nie pokazują się już znaki zapytania - po prostu przez urywek sekundy widać załadowaną postać i potem gra automatycznie się wyłącza. Przynajmniej nie tylko jak tak mam... Czekam na pomoc :)

Opublikowano

A ja mam problem z innej beczki. Mi wszystko śmiga lecz mam pewnien problem ze skrótami: F6 jak wciskam nic się nie dzieje, a jak wpisuje /mobber mam komunikat " Podana przez Ciebie komenda nie istnieje, lub nie masz do niej uprawnień" dlaczego takie rzeczy się dzieją?:D. Daje Lajki za odp. :)

Opublikowano

A ja mam problem z innej beczki. Mi wszystko śmiga lecz mam pewnien problem ze skrótami: F6 jak wciskam nic się nie dzieje, a jak wpisuje /mobber mam komunikat " Podana przez Ciebie komenda nie istnieje, lub nie masz do niej uprawnień" dlaczego takie rzeczy się dzieją? :D. Daje Lajki za odp. :)

Ponieważ na 2012 mobber jest tylko na hackbarze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli już nie ma opcji mapki aby się teleportować czy też innych rzeczy co były dostępne za pomocą komend tych co teraz nie ma ?

Wiele zbędnych rzeczy zostało skasowanych. Po co ci ten /mobber jak masz na hackbarze :)

Wpisz /help to będziesz wiedział jakie komendy są dostępne.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oco chodzi z tym modem ? -.-

Pobralem od nowa zaczelem dropic hematy i nagle czarny ekran i mi sie mapa zwiesila i widzialem tylko okno logowania a postac bila bo tez widzialem mapke w rogu i eq. i teraz jak próbuje wejść do gry to pisze LOG itp i potem znaki zapytania ???????? Co sie z tym dzieje jak to naprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...