Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba znowu Ravia zmieniła Ip bo wczoraj normalnie działało a dzisiaj pisze Zostaniesz Połączony z Serwerem !

Co teraz Zrobić ?

Opublikowano

Chyba znowu Ravia zmieniła Ip bo wczoraj normalnie działało a dzisiaj pisze Zostaniesz Połączony z Serwerem !

Co teraz Zrobić ?

Faktycznie wisi na zostaniesz połączony z serwerem zara wrzucę aktualne serwerinfo

to jednak wina serwera bo na cliencie również nie da się zalogować

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dziś była zmiana clijenta na Ravia.eu i MOD NIE DZIAŁA.. Nwm co trzeba zrobić.. Znów zmiana IP? jak tak to proszę o wysłanie linku z IP.. Z góry dzia za pomoc :P

Opublikowano

Client też aktualnie nie jest "w najlepszej formie" :) ale to chyba szybko poprawią.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Tak łatwo nie będzie dodać Ravi do moda :D

Jak coś wykombinuje to otworze temat

Cls

działa do 10min wstawie nowe serwerinfo

MOŻECIE JUŻ POBIERAĆ MODA 2012(tego nowego)

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

więc tak wszystko działa pod modem 2012(nowy!)

serwerinfo

xxx POBIERAJCIE Z PIERWSZEGO POSTA PKT 3

1 post zostanie do wieczora zaktualizowany

nie piszcie pw ponieważ póki co bana możecie za to złapać (inaczej wygląda niż na cliencie)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pobrałem tego Kamer Moda co napisałeś i nie ma tam Ravi jest tylko Pandora Balmora Concordia Nostidla Spotline Senthia x-World i co teraz zrobić ,żeby mieć tam Ravie ? ?

Bo masz jeszcze pobrać serwer info...

najlepiej pobierz paczke z 3pkt z pierwszego posta

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuanna mam pytanie bo mam jeszcze item_list z poprzedniego clienta ravi zebym widzial tylko muszle i szkaty itd i czemu teraz jak wklejam ten item_list caly to dalej widze wszystkie itemy ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Marihuanna mam pytanie bo mam jeszcze item_list z poprzedniego clienta ravi zebym widzial tylko muszle i szkaty itd i czemu teraz jak wklejam ten item_list caly to dalej widze wszystkie itemy ?

Pobierz paczke z 3 pkt i wrzuć te 2 pliki do mod i serwerinfo też musisz wgrać tamto

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dobra Wszystko ładnie działa zrobiłem tak jak kazałeś Ale na Kamer Mod 2011SF było takie okno pod f4 f5 f6 Coś z tych klawiszy.Jak to zrobić ? Żebym miał te okno ?

Opublikowano

Dobra Wszystko ładnie działa zrobiłem tak jak kazałeś Ale na Kamer Mod 2011SF było takie okno pod f4 f5 f6 Coś z tych klawiszy.Jak to zrobić ? Żebym miał te okno ?

nie ma bo uznalem że nie potrzebne wszystko jest w hackbarze albo w komendach

Opublikowano

Czyli jak włączyć komendy ? Albo jak włączyć te hackbarze . I Chyba zmienili Znowu Ip Bo pisze znowu Zostaniesz Połączony z Serwerem !

Opublikowano

na pw teraz widac tylko level juz bez godziny daloby rade jakos ogarnac to w modzie bo edytuje mod_config (2012) i nic nadal pozostaje oryginalny (tzn sam nick)

BETTER DEAD THAN RED !!!

Opublikowano

KaMeR1337, dnia 17 Sie 2013 - 19:02, napisał:

Czyli jak włączyć komendy ? Albo jak włączyć te hackbarze ?

Opublikowano

na pw teraz widac tylko level juz bez godziny daloby rade jakos ogarnac to w modzie bo edytuje mod_config (2012) i nic nadal pozostaje oryginalny (tzn sam nick)

Nie da rady.

Pisałem już do kamera w następnej wersji moda to doda.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie da rady.

Pisałem już do kamera w następnej wersji moda to doda.

ok dzieki za info, niby wszystko dziala ale to PW ;/ no nic trzeba poczekac do nastepnej wersji moda. Nie bede teraz ryzykowal gry na modzie bo pierwsze lepsze pw i ban od strzalu :)

BETTER DEAD THAN RED !!!

Opublikowano

ok dzieki za info, niby wszystko dziala ale to PW ;/ no nic trzeba poczekac do nastepnej wersji moda. Nie bede teraz ryzykowal gry na modzie bo pierwsze lepsze pw i ban od strzalu :)

Zawsze graczom można nie odpisywać a dla gm dopisać ręcznie ten lvl w nawiasie.

Zresztą żeby gm do Cb napisał to z tydzień bocenia 24 na dobe byś musiał

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuanna mam pytanko dlaczego po wklejeniu item_ravia sciagnietego z pkt 3 dalej widze wszystkie itemy staralem sie wszystko wgrac kombinowalem i sie nie da wiesz moze jak to zrobic zeby widac bylo tylko hematy i muszle ? z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...