Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie!

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie zapytam, te hematy na ss dropiles na modzie ? ile czasu je dropiles ?

Różnie lecą te hematy... bo ludzie ksują... max 100/h na jedną postać z rękawicą można mieć.

Teraz w wakacje boty prawie tydzień chodziły to 14k hematów tylko dropłem, trochę z rękawicami dropiłem trochę bez.

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to jak to, stawiasz boty na wh i idziesz sobie ? nie boisz sie ze bana złapiesz ? jak ktos nagra albo gm podejdzie ?

Opublikowano

Ale to jak to, stawiasz boty na wh i idziesz sobie ? nie boisz sie ze bana złapiesz ? jak ktos nagra albo gm podejdzie ?

Bez wh stawiam.

No i co mi jakiś islamus zrobi? bana da? tylko ze zanim bana da to ja drop przerzucę tak że jest bezpieczny i nikt nie dojdzie że to moje.

A dropa 6-8lv mi nie szkoda bo to max 3min roboty.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mozesz podać swoje gg, chciałbym coś sie cibie spytać na priv, ale nie odpisujesz na mpc, wiec lepiej na gg.

Opublikowano

Można używać gotowego kamera, tzn. ściągnąć cały 600mb'ojtowy plik ze strony metinmod, i podmienić plik serverinfo.py? Mi nie działa właśnie ten gotowy, a metka na PL nie chce mi ściągnąć, bo dodali jakiegoś GameforgeLive. ;/

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Bez wh stawiam.

No i co mi jakiś islamus zrobi? bana da? tylko ze zanim bana da to ja drop przerzucę tak że jest bezpieczny i nikt nie dojdzie że to moje.

A dropa 6-8lv mi nie szkoda bo to max 3min roboty.

w jaki sposób to zrobisz zeby nie doszli ze to Ty ?? i na ile kont bocisz, i jak bocisz wh czy mobber hack i ubijają sie same ale wolniej czy jak ?

Opublikowano

w jaki sposób to zrobisz zeby nie doszli ze to Ty ?? i na ile kont bocisz, i jak bocisz wh czy mobber hack i ubijają sie same ale wolniej czy jak ?

Administracja Ravii nie dociera dalej , dzisiaj dostałem bana na 9 kont ( - 500 hematów ) ale wcześniej zdążyłem zrzucić drugie 500 . A robię to tak zrzucam na konto 1 lvl w shinshoo wrzucam tam do depo . Usuwam tą postać , później tworze w jinno wybieram i przez ziemię przerzucam i usuwam jeszcze tą postać . Jak widać sposób dobry bo bana nie dostałem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile hemat na 1 koncie w m1 na psach wyciągne w 2h ? w rękawicy na 2h ...

Ile wy wyciągacie ?

@EDIT która rekawica lepsza na 2h czy na 30 min

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Bo zrobiłem wszystko tak jak było napisane na 1 stronie, a dalej zawiesza mi sie na zostaniesz połączony z serwerem. Mógłbyś dokładnie mi podać co mam zrobić? jakieś linki, sugestie co mam źle. Korzystam z metin2mod_2011sf. Bardzo proszę o pomoc bo biedak jestem... Liczę na pomoc :)

Opublikowano

Eh. zrobiłem wszystko według instrukcji z pierwszej str. nie łączył się, więc sam wyciągnąłem pong, ip i porty, zrobiłem nowe serverinfo i dalej nic.. ktoś coś poradzi ? ..

Opublikowano

@ Up jeszcze raz all pobierz, albo najpierw server info jak to nie zadziała to od podstaw pobierz al ... Najpierw metin2pl, mod itd ... musi zadzialac;]

Opublikowano

a czy mi all dziala ale jak wywali mnie to niezaluguje a jak zrobic jak wyloguje to samo mnie loguje ?

A od czego masz autologin w modzie...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja mam mały problem, ponieważ wszystko mi działa itd. Mod śmiga ale nie widzę tekstur połowy rzeczy, i nie tylko tych z Ravi ale też nie widzę np korzeńi gango, kwiatów kaki itd. Czy jest jakiś sposób, żeby to naprawić?

Opublikowano

Mam pewien problem, odpalam tak jak należy, tylko jak już mnie loguje to nie pokazuje mi postaci i jak nacisne start, to sie nie ładuje tylko pojawia sie czarny ekran, co robie nie tak ? Prosze o pomoc, z góry dziekuje .

Opublikowano

Mam pewien problem, odpalam tak jak należy, tylko jak już mnie loguje to nie pokazuje mi postaci i jak nacisne start, to sie nie ładuje tylko pojawia sie czarny ekran, co robie nie tak ? Prosze o pomoc, z góry dziekuje .

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Mam pytanie , posiadam starszego moda i wywala mnie na nim co 10-15min , czy ten mod ma juz to zrobione z nie wywala ? czy jak ;d ? Lub czy posiada ktos rozwiazanie aby nie logalo ? pozdrawiam :>

Opublikowano

Co zrobic? Zrobiłem tak jak w poradniku i po napisaniu wiadomosci mam tak:

Mojekonto(Lv50) [13:57:43] : heehehhehe xD

Inni maja inaczej. Jak to naprawic?

Opublikowano

Dobrze masz...

Napisz do siebie na metka czy na clienta...

Ja się nie dziwie że dostajecie bany za pw jak sami edytujecie "bo przecież źle jest" wcześniej tego nie sprawdzając...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...