Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na konta tylko :)

-- Lista statusów Kont

Status konta: "patryk2015".

Aktualny poziom ostrzeżeń: 100%

Nick: LaZuziaOstra (na te konto dostalem bana ...)

Data: 2013-06-22 12:53:44

Okres blokady: 0h

Przez: B3nq

Rodzaj: Nielegalne Oprogram.

Poziom: +100%

Notatka: powiazanie z maxmad111 (a to jest drugi bot WTF ????)

Jest możliwe ze GM se sprawdził gildie i od razu wszystkie konta zbanował ? Ponieważ wszystkie boty moje znajdowały się w jednej gildi :3

Aha wszystko jasne GM B3nq Chodził i sprawdzał wszystkich :D Kolega mi pisał ze się go też pytał .

LOL ..... Zbanował mi tez moje główne konto ... na którym nie miałem botów ani nic ....

Czyli ban na ip :P

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli ban na ip :P

No można tak powiedzieć, ale na nowe konta co zrobiłem to się da wchodzić ...

Opłaca się pisać do supportu o odbanowanie albo forum ???

Szkoda ze głowne konto poleciało :((( miałem tam sporo zmianek itd ... :(*

Możliwe ze moje główne konto ktore się znajdowało się na e-mail i zostało założone rok temu, mogło by się założyć drugie konto na tym samym e-mail ??? Pytam się bo chce wiedzieć czy warto nadal grać.

Opublikowano

No można tak powiedzieć, ale na nowe konta co zrobiłem to się da wchodzić ...

Opłaca się pisać do supportu o odbanowanie albo forum ???

Szkoda ze głowne konto poleciało :((( miałem tam sporo zmianek itd ... :(*

UB nie dostaniesz , on po prostu sprawdził w bazie danych konta powiązane z twoim IP. Wyskoczyły twoje wszystkie konta i od góry do dołu zbanował. W supporcie cie wyśmieją bo wchodząc do gry akceptujesz regulamin czyli akceptujesz to że nie możesz używać kamera itd. Czyli moi drodzy jak widzicie nie polecam odchodzić od komputera podczas dropienia

Pozdrawiam no i cóż, mam nadzieję że nikt więcej kto skorzysta z tego poradnika nie dostanie bana bo trochę mi głupio będzie :c

bez gif

Opublikowano

UB nie dostaniesz , on po prostu sprawdził w bazie danych konta powiązane z twoim IP. Wyskoczyły twoje wszystkie konta i od góry do dołu zbanował. W supporcie cie wyśmieją bo wchodząc do gry akceptujesz regulamin czyli akceptujesz to że nie możesz używać kamera itd. Czyli moi drodzy jak widzicie nie polecam odchodzić od komputera podczas dropienia

Pozdrawiam no i cóż, mam nadzieję że nikt więcej kto skorzysta z tego poradnika nie dostanie bana bo trochę mi głupio będzie :c

Możliwe ze moje główne konto ktore się znajdowało się na e-mail i zostało założone rok temu, mogło by się założyć drugie konto na tym samym e-mail ??? Pytam się bo chce wiedzieć czy warto nadal grać. ?

A tak przy okazji ten wykrywacz GM działa ;P ??? bo go nie używałem :D

Opublikowano

Możliwe ze moje główne konto ktore się znajdowało się na e-mail i zostało założone rok temu, mogło by się założyć drugie konto na tym samym e-mail ??? Pytam się bo chce wiedzieć czy warto nadal grać. ?

A tak przy okazji ten wykrywacz GM działa ;P ??? bo go nie używałem :D

Mi działał. Tzn. Ale polecam ci stop boting bo zwykle ludzie ustawiaj quit game a jak Się GM tepnie to za nim bot wyłączy metka to gm zdąży nas zobaczyć, a wtedy z automatu leci ban :D.

Co do twojego pierwszego pytania to nie mam pojęcia. Wydaje mi się że zbanowane zostały WSZYSTKIE konta które miały powiązanie z twoim adresem IP.

bez gif

Opublikowano

Uwaga, na prośbę paru osób wrzucam właśnie spakowanego metina w rar . W nim znajdziecie :

- Kamer Moda

- Item_Ravia (same hematy,poty,pelerynki)

- serwerinfo.py dzięki któremu zalogujecie się bez problemu na ravię.

I to chyba tyle :>. Jak byście mogli to dajcie lajka pod tym postem, po prostu chcę wiedzieć że nie na darmo to wrzuciłem :).

Aktualnie wrzucam na speedyshare.com

Niestety idzie to dość wolno, bo została jeszcze ponad godzina dlatego za to przepraszam, no niestety na to nie mam wpływu.

Jak paczka się wrzuci od razu edytuję post i dam link.

bez gif

Opublikowano

Trzeba będzie coś przestawiać czy tylko odpalić i tyle?

Ściągasz , wypakowujesz na pulpit i śmigasz =).

20% przesłane pozostało 58 minut

72% przesłane pozostało 20 minut

bez gif

Opublikowano

Mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem i nic więcej.

Najwyraźniej musiałeś coś zrobić źle bo skoro każdemu działa a tobie nie to raczej z mojej winy to nie jest =)

UWAGA !!

LINK DO PACZKI ZE SPAKOWANYM METINEM Z KAMER MODEM I WSZYSTKIM TYM O CZYM WSPOMNIAŁEM W TYM TEMACIE:

Prosze o lajki bo przez to że musiałem to wrzucać opuściłem mixa w cs'sie [*] .

Skan:

h8njex.jpg

Żartuje , po prostu miłego czitowania =).

Pozdrawiam i jak macie jakieś pytania to walcie śmiało

No nie bądź żyła zostaw like :<

Wszystko z pa$i :D.

bez gif

Opublikowano

Dobra pobrało mi się ale powiedz co mam odpalić, bo dużo tu tego xD Jak już odpale to będe czaił raczej :) Przepraszam za moją głupote.

Ok już dałem rade. :)

Opublikowano

Dobra pobrało mi się ale powiedz co mam odpalić, bo dużo tu tego xD Jak już odpale to będe czaił raczej :) Przepraszam za moją głupote.

Moda odpalasz przez to : metin2mod_2011sf

DAWAĆ LAJKI SUCZE ! xD

bez gif

Opublikowano

Dobra teraz chyba będzie ostatni mój problem -,-

Mianowicie:

Widzę tylko hematy,potki i miecz na 1lvl. Jeżeli jestem na swoim 28lvl i mam inny miecz to go nie widze i bije z ręki.

Chcę widzieć wszystkie rzeczy nawet na ziemi itd.

Po prostu chce widzieć wszystkie itemy z ravi.

Wiem, że trzeba podmienić jakieś pliki. Próbowałem zmieniac pliki z ravi z plikami z moda ale gówno mi to dało za przeproszeniem... Nadal to samo.

Proszę o te pliki już zrobione i spakowane w .rar najlepiej i powiedzcie gdzie je wrzucić. Jak wszystko będzie git to dzisiejszy wieczór poświęcę na lajkowanie, bo teraz na basen ide :P

Ogólnie czit jest boski, ale wystarczą mi tylko na ravi funkcje auto expa/szukanie metków/oddawania expa do gildi i pelerynek :P Hematy sam sobie podniosę, bo ciągle się patrzę jak mój botek gra :P

Opublikowano

Super Poradni , Przejrzysty , Wszystko Jasne , Opisane , Działa 100% !!! POLECAM !!!

Tylko jedno mnie strasznie denerwuje , a dokładniej widać tylko hematy , czyli nic innego ( oprócz potek ) , a mianowicie chodzi mi o muszle których postać nie podniesie bo ich nie widzi :(

A w godzine dropią mi jakoś 3,4 raz mi 8 wypadło wiec troche trace :* czy ktoś ma na to jakiś pomysł lub jak sprawić ale mod je "widział" ???

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

@ Alternatyw

Od jakiego ip to zależy ze typek mi dał na wszystkie konta bana ??? Kompa/sieci czy jakiego ??? pytam się dlatego ponieważ np: kolega mi by mógł zrobić główne konto i chyba w tedy by na nie nie dostal bana co nie ?

Opublikowano

sieci internetu :)

Czyli kolega mi zrobi konto ja se na nim bede grał i nie dostane bana gdy będe używał na innych kontach bota ? bo raz miałem taką akcję ze gm mi zbanował każde konto razem z głównym co nie używałem hacków :(

Aha jeszcze takie pytanie da się ustawić zeby bot stał w miejscu ??? bo on mi kur*a cały czas ucieka gdzieś

Opublikowano

Czyli kolega mi zrobi konto ja se na nim bede grał i nie dostane bana gdy będe używał na innych kontach bota ? bo raz miałem taką akcję ze gm mi zbanował każde konto razem z głównym co nie używałem hacków :(

Aha jeszcze takie pytanie da się ustawić zeby bot stał w miejscu ??? bo on mi kur*a cały czas ucieka gdzieś

Odpal na wh to nie będzie uciekał, innej opcji nie ma.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Odpal na wh to nie będzie uciekał, innej opcji nie ma.

a ten wh od camer moda chociaż się czymś różni czy wszystko to samo :?

Opublikowano

a ten wh od camer moda chociaż się czymś różni czy wszystko to samo :?

W sumie to samo ale nie polecam ci WH. Bo tak jak GM w logach sprawdzi że skaczesz to teleportuje się do siebie , zobaczy że masz wh i nawet do ciebie nie napisze tylko z automatu ban :D.

Wszystkie pytania jak i problemy związane z modem pisać w temacie.

Dziękuje wszystkim za lajki i proszę o więcej :DD

bez gif

Opublikowano

Alternatyw po twojej ostatnie wypowiedzi to nie wiem o co chodzi :P

To mam używać tego kamermoda do hematów, czy gm zobaczy, że jakoś "skacze" i da mi bana?

Już łącznie wydropiłem chyba 60 hematów i wbiłem 30lvl xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...