Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][NOWE DROPY][mcMMO][AUTORSKI SYSTEM GILDII][NOWE KOMENDY] ** GuildCraft ** Reaktywacja serwera dla Ciebie! :D

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zajebisty :)

Dla mnie rowniez ten plugin mcmmo jest do dupy ;/

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref,

-----

Już wkrótce nowa edycja na maksa odjechana! ;-)

Wiele nowości, zrobimy coś czego się na pewno nie spodziewacie! :)

Oczekujcie na nową edycję w okolicach 5-10 lipca.

Opublikowano

@ref,

-----

Już wkrótce nowa edycja na maksa odjechana! ;-)

Wiele nowości, zrobimy coś czego się na pewno nie spodziewacie! :)

Oczekujcie na nową edycję w okolicach 5-10 lipca.

aaa... Czyli jak zwykle miałem racje... 1 Tydzień i już za chwilę nowa edycja... Jaki to ma sens?

Opublikowano

1 tydzień? Ty umiesz w ogóle liczyć? Od kiedy od 20 czerwca do 10 lipca, to tydzień?

+ Do tego dolicz tydzien, który już stoi serwer. Po prawie 3 tygodniach taki serwer się zwyczajnie znudzi, trzeba zrobić nową, lepszą edycję. ;-)

Opublikowano

Chodziło mi oto że nie dawno co się zaczęła ta edycja to już nowa -.- Nawet miesiąca nie dotrwa ta edycja... Po drugie zrozumiałem twoją wypowiedz inaczej. Sądziłem że wyłączyłeś serwer i odpalisz go na nowej 2 edycji, Po trzecie nie obrażaj mnie... -.-

EDIT:

3 Tygodnie? Nie którzy nie grają dziennie 12 godzin... Więc dla nich zdobycie np. Diamentowego eq to kwestia 3-4 Tygodni ;) Jak się znudzi to znajdą się nowi gracze, Znam dużo serwerów survival+Frakcje które jedną edycje prowadzą 3 Miesiące i dodam że nikomu się nie znudziło ;)

Opublikowano

Ja Cie obrażam? Gdzie?

Nic nie jest wyłączone, wszystko przygotowujemy w między czasie na osobnym serwerze. ;)

Dodatkowo wychodzi nowy minecraft, nowe rzeczy w przyszłym tygodniu, także lipiec to jest ostateczny termin na przejście na nową edycję jak i wersję. :-)

Opublikowano

Kolejny serwer z gildiami, nie posiadający nic oryginalnego, McMMO, które nie nadaje się na porządne serwery, szkoda pisać...

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Pozdrawiam Was z gorącej plaży :) nie długo dodamy dużo nowości :) /merajur

Chcę wejść na serwer, I w motd widzę napis "Nowa edycja o 19:00" Realy? Jeszcze 3 dni temu Antoine mówił że będzie dopiero 10 Lipca, I co?... Śmiać mi się chcę... Nawet 2 Tygodni nie wytrzymaliście...

Opublikowano

Nie powiem, zjebaliscie z tym. Od kiedy edycja trwa tydzien na S+F? ludzie, którzy grali. Robili gildie, nie spali po nocach. Expili, dropili itd stracili tylko czas... Wszyscy się rozwijali. A tu jeb, koniec edycji. Ostatni raz, gram na serwie Avaterysa, jak teraz będzie ta edycja trwała mniej niż miesiąc. Nigdy nie wejdę nawet na prezentację. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...