Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][NOWE DROPY][mcMMO][AUTORSKI SYSTEM GILDII][NOWE KOMENDY] ** GuildCraft ** Reaktywacja serwera dla Ciebie! :D

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Krzysiek : Czekam na te dowody, nie przypominam sobie naprawdę takiej sytuacji, ale może mi rozjaśnisz nieco umysł tymi screenami... ;)

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczysz Zobaczysz dowody jak do mnie pisałeś cytuje : Siema chcesz kupic seta diax prot 4 i koxy za 6zł sms :: odpisałem że tak podał numer i tresc wysłałem zabarło mi 30zł i dostałem bana powód : Narka

Opublikowano

krzysiek2071

dzięki za info już nie zagram na tym serwie a miałem zagrać i vipa też nie kupie :)) skoro to serwer oszustów i złodziei

Opublikowano

"Serwer padnie po 1 ddosie"
Nawalaj kotku. ;*

Pewnie nawet nie wiesz co to atak DDoS, a mówisz, że padnie. Jesteś żałosny. Daj mi Twoje IP, pokażę Ci co padnie.

Idź na MCHC. ;)

Opublikowano

Ehhh.... Nie polecam. Czemu? Otóż wszystko ładnie wyjaśnię ;) Avaterys, Nie dawno był HeadAdminem na serwerze Hardcore sieci MineGrawd, i wczoraj rozmawiałem z właścicielem Mr_Piranessi, Powiedział jak zniszczyliście cały "Hardcore" Ludzie kupili sobie vip'a i połowa ich nie ma bo im po zabieraliście,Naprawdę takimi sprawami pokazujecie swój poziom...

Przepraszam za tak chaotycznie napisaną wypowiedz :P

Opublikowano

@tka : Pan Piranessi groził nam, że gdy stworzymy inny serwer poza tym hardcore w jego sieci, to nas wyrzuci.

Myśmy nie zamierzali rezygnować z reaktywacji GuildCrafta. Dlaczego? Na tym hardcore i tak grało 7 osób, a nie dało się go nawet zareklamować, ponieważ Pan Piranessi nie dał nam osobnego IP do serwera, tylko ludzie musieli przechodzić 10 portali, żeby wejść na upragniony hardcore...

Miałem mu od tak zostawić serwer, mapę, wszystko co moje? Nie żartuj sobie.

Dodatkowo było wiele opinii, że Piranessi, to złodziej i tak mi zabierze ten serwer itd. ;)

Opublikowano

@Krzysiek : Medżik. Widzę, że potrafisz przewidzieć przyszłość, że padnie.

Good job.

Od prefiksów na chacie do funkcjonalności serwera ... /komendy hmm a gdzie tam pomoc dotycząca gildi ? Mam się domyślić jaka jest komenda, no dobra pozwoliłem sobie zapytać się graczy lecz Ci chamscy nie odpowiedzieli :(

Opublikowano

Antoine ma racje! I tutaj wrzucam dowód że Piranessi nam groził wyrzuceniem z sieci! To było robione jeszcze przed powstaniem serwera pvp, Który okazał się nie wypałem.

http://img.pl/51bc6cea325d8/ngY/  http://img.pl/51bc6dc03810e/

Piranessi ma trochę racji, Bo mając dwa serwery, Bardziej by wam zależało na swoim, W ogóle to po co zgłaszaliście się na Administracje? I tak moim zdaniem niszczenie jego serwera było "Gimbusiarskie". Nie mniej jednak nadal sądze że ten wasz "Cały" Serwer padnie po kilku dniach jak 20 poprzednich.....

Opublikowano

@up " Nie mniej jednak nadal sądze że ten wasz "Cały" Serwer padnie po kilku dniach jak 20 poprzednich....." Kolejny Jasnowidz od przewidywania przyszłości :D elo

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

@up Kolejny Jasnowidz od przewidywania przyszłości :D

Żaden jasnowidz... Po prostu mieliście 20 serwerów. I każdy padł po kilku dniach.. Albo ktoś wam dawał ddosy itp, albo sami go zamykaliście dlatego sądze ze NIE warto grać. Tyle mam do powiedzenia. ;)

Opublikowano

Koniec wykłócania się o to, czy padnie, czy też nie.

Pożyjemy, zobaczymy... ;-)

Nie kłócę się ;) Tyle chcę wam wytłumaczyć, Jeśli robicie coś to róbcie to prządnie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...