Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][NOWE DROPY][mcMMO][AUTORSKI SYSTEM GILDII][NOWE KOMENDY] ** GuildCraft ** Reaktywacja serwera dla Ciebie! :D

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ku*** wiem i jestem pewien że Antonie ma 14 lat i mi głupot nie pier****** , możecie głosić co chcecie ja wiem swoje i mi to wystarczy ... Przekupił 3 kolegów za VIPy żeby mu temat pochwalili ... Pozdrawiam ; ) Co jest dobrego w serwerze który mija się z opisem ?

Opublikowano

@upHubertin12 Dzięki za opinie, To nas motywuje do dalszej pracy :)

@steve_17 Nie wiek jest ważny, Lecz doświadczenie w prowadzeniu serwerów. Nikogo nie przekupywaliśmy, Graczę sami piszą opinię, Nikt za to nic nie dostaje.

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

@up Antoine miał 20 serwerów które padły po 3-4h, i to dużo osób nastawia negatywnie do serwera, Jeśli serwer postoi dużej niż miesiąc wtedy osobiście zagram. Bo na razie szkoda grać, Skoro nie wiem czy nie padnie po kilku dniach jak poprzednie. :P

Opublikowano

@upHubertin12 Dzięki za opinie, To nas motywuje do dalszej pracy :)

@steve_17 Nie wiek jest ważny, Lecz doświadczenie w prowadzeniu serwerów. Nikogo nie przekupywaliśmy, Graczę sami piszą opinię, Nikt za to nic nie dostaje.

Skoro już przyznajesz się do wieku to na jaki chuj mi kurwa kłamiecie ? To tylko świadczy o was, teraz pisząc że serwer postoi co najmniej miesiąc ja w to nie wierzę ! Dlatego głoszę prawdę i nie polecam serwera ! Proszę nie odpowiadać na moje posty, ponieważ wtedy zaśmiecimy ten temat, a ja chcę coś powiedzieć raz i wystarczy ?

Opublikowano

Przekupił 3 kolegów za VIPy żeby mu temat pochwalili ...

Tym jednym zdaniem rozjebałeś system. Każdy VIP jest kupiony w ItemShop, mogę pokazać nawet logi z IS'a. ;)

Zapraszam na serwer! :)

Opublikowano

Polecam, ogarnięty serwer. Ja tak samo nie wierzę, że Antoine ma 14 lat.

Rozmawiałem z nim na TS3, naprawdę ogarnięty gościu, można się z nim porozumieć. :)

Pluginy zrobione świetnie, mapka ładna. Naprawdę dobry serwer, zostanę na dłużej! ;)

Po co zakładasz multikonta? I oceniasz swój serwer ;_;

Opublikowano

Multikonta? ;o

To konto już nie jest moje, oddałem je koledze, nawet nie mam do niego dostępu. Pewnie teraz stwierdzisz, że koledze dałem dupy za polecenie serwera.

Opublikowano

Sorry za DoublePost, myślałem, że połączy...

Dzisiaj o godzinie 18:00 Event - Karaoke na naszym TS3! IP : 46.29.20.232

xD

xD

Opublikowano

Serwer milutki dla oka, administracja widze ze ogarnieta, oby tak dalej. + :)

Opublikowano

Tutaj macie wystarczające dowody, że Antoine na prawdę jest oszustem, który tworzy serwery tylko i wyłącznie dla kasy!

Na początek kilka screenów, jak go poznałem i spotkałem go ponownie, po miesiącu:

http://img.pl/51bdcc04d0230/

Tutaj, jak profesjonalnie pomagał mi z permissions (jak kupiłem od niego serwer, nie znałem się na pluginach, oraz konfiguracji):
Jest tego więcej w archiwum, bo mam zapisane jego 2 nieaktywne numery GG i Skype. Niestety nie mam ss-ów z mc, jak chwalił się, że ze sprzedaży Vipów zarobił pow. 200zł w tydzień/miesiąc (już nie pamiętam) i że jak będę chciał to zrobi mi reklamę. Z tego co poznałem tego całego Pawełka, za jakiś czas, znowu zmieni gg/skype/konto na MPC, żeby z czystym kontem ponownie oszukiwać ludzi. Niestety konta bankowego nie zmienisz.
Proszę bardzo, wklejcie sobie te dane do wujka google i zobaczcie ile wasz wspaniały stworzyciel serwera GuildCraft zarabia na takich debilach jak my:

Paweł Sikora
ul. Żwirki i Wigury 57/10
02-091 Warszawa
PS: Ja jako, ktoś kto nie miał pojęcia o tworzeniu serwerów mc, zbudowałem własną mapę, wgrałem i skonfigurowałem pluginy, bez niczyjej pomocy. Zajęło mi to 3 dni, zarobiłem w 5 dni 40zł ze sprzedaży Vipów i miałem sporo stałych graczy. Więc teraz się zastanówcie ile ten gnój zarabia na swoich serwerach. Nie sponsorujcie go i unikajcie tego konta, wiem że każdy wysyła mu kasę dobrowolnie i jest tego świadomy, ale lepiej przeznaczyć te pieniądze na coś realnego, niż oddawać je dla takiej szui.
Opublikowano

@1sharpp: Dobre dowody, faktycznie. Tylko szkoda, że ja nigdy nie miałem nicku Leito, ani nigdy z Tobą na Skype nie pisałem. xD

Opublikowano

Tutaj macie wystarczające dowody, że Antoine na prawdę jest oszustem, który tworzy serwery tylko i wyłącznie dla kasy!

Na początek kilka screenów, jak go poznałem i spotkałem go ponownie, po miesiącu:

Tutaj, jak profesjonalnie pomagał mi z permissions (jak kupiłem od niego serwer, nie znałem się na pluginach, oraz konfiguracji):
Jest tego więcej w archiwum, bo mam zapisane jego 2 nieaktywne numery GG i Skype. Niestety nie mam ss-ów z mc, jak chwalił się, że ze sprzedaży Vipów zarobił pow. 200zł w tydzień/miesiąc (już nie pamiętam) i że jak będę chciał to zrobi mi reklamę. Z tego co poznałem tego całego Pawełka, za jakiś czas, znowu zmieni gg/skype/konto na MPC, żeby z czystym kontem ponownie oszukiwać ludzi. Niestety konta bankowego nie zmienisz.
Proszę bardzo, wklejcie sobie te dane do wujka google i zobaczcie ile wasz wspaniały stworzyciel serwera GuildCraft zarabia na takich debilach jak my:

Paweł Sikora
02-091 Warszawa
PS: Ja jako, ktoś kto nie miał pojęcia o tworzeniu serwerów mc, zbudowałem własną mapę, wgrałem i skonfigurowałem pluginy, bez niczyjej pomocy. Zajęło mi to 3 dni, zarobiłem w 5 dni 40zł ze sprzedaży Vipów i miałem sporo stałych graczy. Więc teraz się zastanówcie ile ten gnój zarabia na swoich serwerach. Nie sponsorujcie go i unikajcie tego konta, wiem że każdy wysyła mu kasę dobrowolnie i jest tego świadomy, ale lepiej przeznaczyć te pieniądze na coś realnego, niż oddawać je dla takiej szui.

Muszę to rozpowszechnić :D Napisał bym dokładnie takie same historie lecz nie mam chęci już o tym pisać. ;) Pozdrawiam

PEACE

Opublikowano

@Antoine.

Z tego co wynika naprwade nie miales dobrej przeszlosci ale tutaj nie o tym gadamy i zrazasz swoja osoba ludzi do grania na serwerze ale to nie wazne

TUtaj chodzi o serwer wchodze i co dalej

1 Minus rekalmowaliscie sie u nas jesli jeszcze raz zobacze reklame przysiegam ze nie bedzie tak kolorowo :)

2 Minus spawn napewno nie jest wasz widzialem te domki 1000 razy i napewno nie budowaliscie ich wlasnorecznie

3 Minus Gildie na factions .. God ;d ile mozna

4 Minus Na serwerze ortografia tragedia Mnom i tak dalej

5 Minus Podszyfki . Poprostu podsyzfki Husiek itp ;) Mi to osobiscie nie pasuje bo znam niektore z tych osob

6 Minus Nie spolszczone wiadomosci na dedniecie.. no ludzie mogliscie je wylaczyc chociaz bo to zraza..

7 Minus i to co najbardziej boli.. nie naprawione bugi z kopiowaniem mam 2 tutaj bugi ktorymi moglbym kopiowac itemy jak dzieci :D

O Plusach nie bede mowil bo nie widze ich zwykly serwer pod komercje . pozdrawiam

Opublikowano

@up Twoja ortografia nie jest lepsza. "Poprostu podsyzfki Husiek itp""rekalmowaliscie sie u nas"

Jeżeli chodzi o reklamy, To nikt z administracji u nas nie reklamuje sie na innych serwerach, A to co robią gracze to nie mamy na to wpływu, Jedynie co możemy zrobić to przeprosić za graczy którzy się u was reklamowali.

"5 Minus Podszyfki . Poprostu podsyzfki Husiek itp ;) Mi to osobiscie nie pasuje bo znam niektore z tych osob" - To żeś teraz dowalił... To jest serwer nonpremium i to jest normalne że podszywki były są i będą...

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

@Antoine.

Z tego co wynika naprwade nie miales dobrej przeszlosci ale tutaj nie o tym gadamy i zrazasz swoja osoba ludzi do grania na serwerze ale to nie wazne

TUtaj chodzi o serwer wchodze i co dalej

1 Minus rekalmowaliscie sie u nas jesli jeszcze raz zobacze reklame przysiegam ze nie bedzie tak kolorowo :)

2 Minus spawn napewno nie jest wasz widzialem te domki 1000 razy i napewno nie budowaliscie ich wlasnorecznie

3 Minus Gildie na factions .. God ;d ile mozna

4 Minus Na serwerze ortografia tragedia Mnom i tak dalej

5 Minus Podszyfki . Poprostu podsyzfki Husiek itp ;) Mi to osobiscie nie pasuje bo znam niektore z tych osob

6 Minus Nie spolszczone wiadomosci na dedniecie.. no ludzie mogliscie je wylaczyc chociaz bo to zraza..

7 Minus i to co najbardziej boli.. nie naprawione bugi z kopiowaniem mam 2 tutaj bugi ktorymi moglbym kopiowac itemy jak dzieci :D

O Plusach nie bede mowil bo nie widze ich zwykly serwer pod komercje . pozdrawiam

Zgadzam się z punktem 3 zwykłe factions, A w tytule napisali "autorski system gildi" ehhh...

Opublikowano

@2up

Podszywki mnie osobiscie wkurwiaja to ze jest non-prem powinsice zachowac troche honoru i banowac te nicki

Opublikowano

Paweł Sikora
02-091 Warszawa

Oto i nasz Leito: http://www.mpcforum.pl/topic/913734-247-odkryj-nowy-lepszy-swiat-minecraft-wez-miecz-w-reke-i-walcz-dla-swojej-gildi-multipolandfrakcje/

Sczerze, to nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś posiadał 2 konta na MPC mając 200+ postów + prowadził dwa serwery jednocześnie, jeden 25 slotów, a drugi 200.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...