Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][NOWE DROPY][mcMMO][AUTORSKI SYSTEM GILDII][NOWE KOMENDY] ** GuildCraft ** Reaktywacja serwera dla Ciebie! :D

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie napisałem, że autorski plugin, ale, że nowy system gildii, bo taki jest. ;)

Na nie wszystkich serwerach da się spotkać gildie za itemy itp.

Opublikowano

Haha, Widać jaka ogarnięta administracja.... W temacie piszę "Autorski System Gildi".

Opublikowano

Pomimo wszystkich hejtów serwer... polecam. Nie licząc tego że na chatcie co chwilę widać przekleństwa padające od Vip'ów albo Svip'ów. Rozumiem że nie banujecie osób "z wyższą rangą" ? 0,5% szansy na diament ze stone'a to też trochę za mało. Proponuję zwiększenie tej liczy do 0,7%, tak jak jest na popularnym serwerze Hardcore. Mimo wszystko pogram jeszcze trochę i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

A tak w ogóle można wiedzieć jakie są tu autorskie pluginy? Bo ciekawość mnie zżera. ;) Opiszcie do czego służą.

Opublikowano

@tka : Przycisk teleportujący w losowe miejsce jest naszym pluginem, co można rozpoznać m.in. po komunikacie. Musieliśmy napisać własny, ponieważ inne nam nie działały i źle wyglądały, plugin na backupy też autorski, ponieważ inne crashowały nam serwer i jeszcze troszkę innych równie ważnych. ;)

xD

Opublikowano

Autorski system giildi kurwa zwyklły factions + kłamstwa że miła administracja qndx.jpg

ahaha pozdraiwam nie grajcie tutaj !

PEACE

Opublikowano

Jak nam wiadmo administratorem jest już nam znany AvaterysPL czy jakoś tak, ile to już razy pisał nam że ma 14 lat a jego chłopak Fiesta(Ford) i nie wiem ja go jeszcze nazywają ma 13 lat xD xD xD Po wejściu na serwer tytancraft.hostmc.pl(zapraszam) zaczął się ze mną kłócić jaki to on nie jest zajebisty i wgl. pisał mi że ma 21 lat 2x próbował mi wmówić itp. Olejcie serwer krętacza i kłamcy po co macie go sponsorować ?

PEACE

Opublikowano

Polecam, ogarnięty serwer. Ja tak samo nie wierzę, że Antoine ma 14 lat.

Rozmawiałem z nim na TS3, naprawdę ogarnięty gościu, można się z nim porozumieć. :)

Pluginy zrobione świetnie, mapka ładna. Naprawdę dobry serwer, zostanę na dłużej! ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek, Przyjemnie się gra, Administracja ogarnia :) Brak lagów, Mapa starannie wykonana. Polecam :)

@Froostu Znajdz sobie dobrego lekarza od głowy. :)

Opublikowano

@MaxFB, Risen : Wielkie dzięki za opinię! ;-)

Jak widać nie każdy jest debilem i hejtuje serwer od tak... ;)

Riuez : Cieszy mnie, że serwer wygląda na profesjonalnie zrobiony, w sumie taki jest... :>

Opublikowano

Antoine ma racje! I tutaj wrzucam dowód że Piranessi nam groził wyrzuceniem z sieci! To było robione jeszcze przed powstaniem serwera pvp, Który okazał się nie wypałem.

http://img.pl/51bc6cea325d8/ngY/  http://img.pl/51bc6dc03810e/

Zaznaczyłem na początku, że możecie być tylko u nas, olaliście to, tak czy siak, nie mieliście prawa rozwalić serwera, mogłeś powiedzieć, że nie chcesz, żeby twoja mapa była... A ty jeszcze pobanowałeś wszystkich, z ciekawym powodem ~~ coś takiego ~~ spier* kurw*...

Na twoim poziomie, prawda ?

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Ja też nie wierzę że H@ ma 14 lat bo serwer wygląda jakby był zrobiony przez człowieka który wymyślił te pluginy itp...Gratuluję za serwer!

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

@MrPatryko : Wielkie dzięki za pozytywną opinię, wreszcie ktoś ogarnięty...

Twój serwer też bardzo fajny muszę przyznać, pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, Super administracja. Bardzo pomocna, mili gracze, mapka przepiękna, jeden z najlepszych serwerów S+F w Polsce, naprawdę dopracowany serwer, serdecznie zapraszam <3

Opublikowano

@Marcino : Zazwyczaj nie grasz sam, tylko z ekipą. ;)

A nawet jak sam to kwestia 3-4 godzin tak jak napisał Aprilla. ;-)

Opublikowano

Ja akurat gram sam. Nie jest zbyt fajnie siedzieć w kopalni 3-4 godziny, zwłaszcza że co chwile trzeba robić kilofy, bo szybko się zużywają. Na dodatek nie mam pewności czy ktoś dołączy do mojej gildii i czy moja inwestycja nie pójdzie się je...

Poza tym serwer spoko.

Opublikowano

Tak jak już pisałem wcześniej fajnieby było podwyższyć ten drop do 0,7%. Może i na gildie zbiera się w ekipie, ale potem na sety już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...