Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][NOWE DROPY][mcMMO][AUTORSKI SYSTEM GILDII][NOWE KOMENDY] ** GuildCraft ** Reaktywacja serwera dla Ciebie! :D

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komar1911 HeadAdmin? Pamiętam jak kiedyś niszczył innym serwery...

Co do serwera, Nawet może być, Miejmy nadzieje że nie padnie po 3 dniach jak "Każdy". ;)

Opublikowano

Weszłem na serwer... I widzę pełno nodusów :P Musicie coś z nimi zrobić.. Bo na spawnie sobie latają.

Opublikowano

@tka : Wgraliśmy lekko zbugowaną wersję NoCheata, za małą chwilkę, to poprawimy tak, aby większość cheatów nie działała. ;-)

Opublikowano

Serwer może i nie jest zły, ale to nie dla mnie. Wczoraj wbiłem 2h po starcie (20:00), wpisałem /f list i już było 14 gildii (1 gildia kosztuje stack diaxów). Kolesie oddają sobie diax eq "bo jest im nie potrzebne". Jaki z tego wniosek? Serwer jest tylko i wyłącznie dla no-life, które siedzą przed kompem 3/4 dnia. To tyle z mojej strony, tylko nie płaczcie jak serwer znowu padnie.

Opublikowano

@up Z tymi gildiami to trochę przesadziłeś, Przestańcie już z tym "padnie" Bo nic innego nie słysze tylko "padnie padnie i padnie" .... Nie padnie i wbijcie sobie to do głowy.

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

Moim zdaniem też za dużo tych diamentów na gildie..nie lepiej jakiś inny surowiec?

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

dokładnie to Komar oszukuje pisze do graczy na pw czy chą kupić eq prot 4 i diax meiczy 5,2 kox jabłka za sms niby 6zł już się tak nabrałem wysłałem mu a on mi bana wlepił dziecko nie polecam

Opublikowano

@up Jakiś dowodzik? Screen\Filmik? Ja siedze 24\7 na serwie mam włączone socialspy i nic takiego nie było... Albo przedstawisz dowodzik albo elo.

Maszyna Sprzedana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...