Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mam problem pisze mi pilot off i samochud nie jedzie jak to naprawić?

mama 800x600 w trybie okienkowym i teleprtowałem się do pościgu.

aha a jak uruchamiam bota jako administrator to przez chwile jedzie i jest pilot on a za chwile przestaje jechać i jest pilot off.

Opublikowano

dropia tam wogole czesci 4* ?

na pościgach części ultra? no ładne szlachta ma oczekiwania

czasami jakieś lepsze skille pościgowe bądź eksploracyjne wpadną a party tylko uliczne czaaasem wyścigowe słabe

natomiast zarobiony hajs można wydać na tajemnicze pakiety i tam czasem coś spadnie z lepszych czesci ale to rzadko, lepiej brać pakiety skilli

Opublikowano

Hmm... mi piszę że muszę ściągnąć nową wersje, ponieważ ta jest nie aktualna, a gdy wchodzę na tamtą stronę, to nie widzę żadnej nowej wersji...

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Witam , mam problem z tym botem , to moja pierwsza próba więc ... Zrobiem to nastepująco , włączyłem gre , tp się pod pościg włączyłem bota i wyskoczyło mi dl14.png i klikam start i wyskakuje qv1.png to , jak klikam "nie" to wyłącza mi się ten program , a jak klikam tak przenosi mnie na strone Dark... Co robie nie tak ?

Opublikowano

mi ten powyzszy nie dziala do końca chyba ... policja mnie łapie i dostaje 10k kasy ale musze sam włączać za każdym razem pościg czy on to zrobi? mam 800x600 ale nie dziala ;

edit: działa jak burza ! trzeba ustawić 800x600 ale trybu okienkowego nie włączać :)

Opublikowano

Ja mam okienkowy i dziala

@bayeer10 normalnie tak jak kazde inne... Sciagasz tego bota spakowanego w winrarem i masz. Tylko ze wpisujesz haslo 1234

Opublikowano

No jak pobieram to.. to ok.. i pozniej mi cos tam pisze ze Sytsem Windows nie moze tego otworzyc... i cos tam mam 2 opcje: Uzyc uslugi sieci web i wybrac program z listy zainstalowancyh programow.. i nie mam tam zadnego archiwum..

Opublikowano

Witam nie dziala mi mam 800x600 tryb okienkowy i nic sam musze klikac a jak wylaczam tryb okienkowy to pisze ''First 800x600'' pomocy :(

@edit: Dziala jak natura chciala xD trzeba wylaczyc wiadomosci do all co maja ten sam problem pozdro

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

ten pursuit bot działa lepiej niż FLPR - mimo że nie wybiera kart z których i tak nie dostaniemy żadnych ultra partów

Opublikowano

Wybiera<3 Z poczatku myslalem tez ze nie wybiera ale to tylko takie zludzenie bo jest pro szybki!!!

Ps. Jesli mozecie dajcie like!! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...