Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po około 15/20 minutach wypadły: obniżenie karoseri o 3 , 4 szyby , 2 felgi i 3 rejestracje.

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot botem, ale niech ktoś powie (w skali 1-10) jakie jest ryzyko na bana? ;_;

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Bot botem, ale niech ktoś powie (w skali 1-10) jakie jest ryzyko na bana? ;_;

0 nie ma na stronie nfs-s statystyk z pościgów nie do wykrycia chyba

Opublikowano

Ban za tego bota jest praktycznie nie możliwy , nikt na ciebie nie nakapuje a statystyk nie ma... więc zajebiście ;D 15 min=400k ;D

Opublikowano

Okej, więc mówicie, że szanse na bana za tego bota są PRAWIE zerowe?

Czy jest ktoś kto dostał za to bana? :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

PROBLEM , Czemu teraz daje mi tylko 1500IGC i żadnych kart ani nic takiego ??? wcześniej dostawałem normlanie złota karta i ok 5-7k a teraz tylko 1.5k nie wiem co jest źle wiem że coś na pewno.. jeżdżę Lancerem "X" na normlanym pościgu wszystko tak jak powinno być w grze i w hacku nic nie zmieniane. PROSZE O POMOC

Opublikowano

Jest ktoś tutaj, kto wyrwał za to już bana? Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Bocik mega, dostaje 10k za wyścig :D Opłaca się go używać żeby nabić osiągnięcia z autami czy jak zaczne te osiągnięcia robić to zwiększa się ryzyko bana??

Opublikowano

nie mam pojęcia dlaczego ale u mnie to nie dziala, no chyba ze tak ma
być. Robie wszystko zgodnie z opisem, czyli odpalam grę, ustawiam
rozdziałkę 800x600, odpalam bota, teleportuje sie na miejsce pościgu i
pierwszy pościg jest ok, każdy następny który bot sam zrobi jest na
minus, czyli jestem łapany za każdym razem oprócz pierwszego poscigu od
razu po odpaleniu gry. Miał ktoś może podobnie i wie jak to rozwiazać to
bardzo prosiłbym o podpowiedz. Dzieki z góry.

Opublikowano

Może ktoś pomóc ? Gdy włączam bota i klikam start to on tylko wchodzi do pościgu i stoi w miejscu. Zamiast zarabiać to tracę :(

Opublikowano

Może ktoś pomóc ? Gdy włączam bota i klikam start to on tylko wchodzi do pościgu i stoi w miejscu. Zamiast zarabiać to tracę :(

mogłeś więcej info podać co już zrobiłeś :(

zacznij od "3. Ustaw w grafice rozdzielczość 800x600 w trybie okienkowym."

4. Teleportuj się w miejsce pościgu.

i w tym momencie włącz hacka i zaznacz dwa okienka ptaszkiem i daj start

okno od gry musi być na środku

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

mogłeś więcej info podać co już zrobiłeś :(

zacznij od "3. Ustaw w grafice rozdzielczość 800x600 w trybie okienkowym."

4. Teleportuj się w miejsce pościgu.

i w tym momencie włącz hacka i zaznacz dwa okienka ptaszkiem i daj start

okno od gry musi być na środku

Robiłem tak jak napisałeś i gdy daje start to on wchodzi do tego pościgu i stoi w miejscu. Gdzie jest napis pilot mam:off.

Opublikowano

Mam problem z botem, odpalam go i działa normalnie, aczkolwiek po skończeniu wyścigu nie pomija statystyk i nie przechodzi do kart, trzeba to robić ręcznie co 10 sekund... wie ktoś co może pomóc?

@EDIT.

Działa już normalnie, pokombinowałem z ustawieniami, ściągnąłem najnowszą wersje i śmiga jak ta lala :)

Opublikowano

wykrywalny ? bo szkoda ryzykować :P

Nie ma bota, cheta który jest niewykrywalny... Co najwyżej jest bardzo małe ryzyko na bana.

Ja osobiście tego, jak i żadnego innego bota nie używam ale ludzie mówią, że szanse na bana są baardzo małe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...