Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narazie nie działa , będzie za jakieś 24h może ciut mniej . (SlenfBot , GPWA i wlasnie FLPR nie działają :) )

Opublikowano

a mozna prosic linka do downloadu do jakiejs normalnej strony? :) z normalnym jezykiem?

dzieki!

jeśli uważasz, że na coś sie przydało powyższe info - rzuć się like'iem :)

ja będę miał kolekcję, a Ty silniejsze nadgarstki :P

Opublikowano

dzieki!

jeśli uważasz, że na coś sie przydało powyższe info - rzuć się like'iem :)

ja będę miał kolekcję, a Ty silniejsze nadgarstki :P

Opublikowano

zaraz sprawdze i dam edita :)

WOW zajbiste działa, za kazdym wyscig 15 tysi kasy i exp leci i za kazdym wyscigiem złote karty, pare minut i masz w chuj hajsu : O

Dodam ze działa na zminimalizowanym i przy okazji wbija osiągnięcia.

Opublikowano

Polecam! Bana nie mam a gram ponad tydzień przy czym bot lata cała noc i kilka godzinek w dzień, na dana chwile przykład mam 11tys nitra używając na bieżąco. Najgorsze to jest z tego wszystkiego czyszczenie magazynów bo szybko się zapełniają słabymi rzeczami.

W pierwszy dzień tym botem wbiłem 40lvl, w drugi już 60. Myślałem że już za to dostane bana, ale jak narazie gram. Okaże się jak długo ;)

Ps. Tak na godzinę średnio dostaje jeden item 3/4* zależnie od szczęścia raz jest to umiejętność raz część do samochodu, na prawdę polecam!

Opublikowano

Polecam! Bana nie mam a gram ponad tydzień przy czym bot lata cała noc i kilka godzinek w dzień, na dana chwile przykład mam 11tys nitra używając na bieżąco. Najgorsze to jest z tego wszystkiego czyszczenie magazynów bo szybko się zapełniają słabymi rzeczami.

W pierwszy dzień tym botem wbiłem 40lvl, w drugi już 60. Myślałem że już za to dostane bana, ale jak narazie gram. Okaże się jak długo ;)

Ps. Tak na godzinę średnio dostaje jeden item 3/4* zależnie od szczęścia raz jest to umiejętność raz część do samochodu, na prawdę polecam!

A gdzie jeździsz ? ;D Bo ja 2 dni boce i ani jedna czesc do tuningu mi nie poleciała :(

Opublikowano

to tak ma być że stoi , wygrywa zbiera hajs i karty i tak w koło ?

ja na 10 lvlu dostaje 2k rep i 7.5 tysiąca hajsu ? :D O TO CHODZI ?

Już 30lv i 2.5 mln ;]

40 lv , porsche 911 gt 2 z 2 gwiazdkowymi częściami i 5mln

Opublikowano

to tak ma być że stoi , wygrywa zbiera hajs i karty i tak w koło ?

ja na 10 lvlu dostaje 2k rep i 7.5 tysiąca hajsu ? :D O TO CHODZI ?

Już 30lv i 2.5 mln ;]

40 lv , porsche 911 gt 2 z 2 gwiazdkowymi częściami i 5mln

tak o to chodzi

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

BOT CIŚNIE ŻE AŻ MIŁO :D - minus jest taki że auto ma 0 HP/Wytrzymałości ale tyle ile trzeba zapłacić za te naprawę to nic w porównaniu z tym ile zarobisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...