Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety mam podobny problem jak przed mówca tzn gra jest odpalona w okienku 800x600 hack załączony włączam pościg z policją i nic wyskakuje okienko ze wszystkich złapano mozna wiedziec w czym problem ?

Przepraszam tak się działo jeśli wieloosobowa ucieczka a w pojedynke jest dobrze i wydaje mi sie ze jest ok :)

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi w pościgu dla jednego gracza nadal pojawia sie policja która po prostu mnie łapie... :/ chcetego95 - opisz wszystkie kroki z hackiem jeśli możesz, może o czymś zapominam...

Opublikowano

napisz ktoś dokładnie wszystkie kroki po kolei bo nie wiem o co kaman że u mnie cały czas jest policja : (

Edit: wyłączyłem program antywirusowy i zapore, teraz działa tzn. prawię, brakuje tylko automatycznego wybierania kart... ech...

Opublikowano

napisz ktoś dokładnie wszystkie kroki po kolei bo nie wiem o co kaman że u mnie cały czas jest policja : (

Edit: wyłączyłem program antywirusowy i zapore, teraz działa tzn. prawię, brakuje tylko automatycznego wybierania kart... ech...

Może zły Delay?

Opublikowano

Niestety jest też szansa na bana. Po korzystaniu z bota nie ścigaj się jeżeli nie wyłączyłeś gry i nie uruchomiłeś jej ponownie. Cudem uniknąłem bana. Syndromy: nie otrzymujesz kasy i repy w wyścigach.

Opublikowano

Korzystajcie póki możecie, wieczorem będzie łatka, a po niej hacki nie będą działać, nie wiadomo wgl czy aktualizacja wyjdzie.

Opublikowano

Korzystajcie póki możecie, wieczorem będzie łatka, a po niej hacki nie będą działać, nie wiadomo wgl czy aktualizacja wyjdzie.

spokojnie aktualizacje będzie w ciągu dnia <_<

Opublikowano

Tak Tak w ciągu Dnia ;D mi bot teraz tylko dołącza do wyścigu robi go i czeka aż ręcznie zbiorę kasę i karty ;)

Opublikowano

Używaj z umiarem, a bana nie dostaniesz. Po każdym używaniu bota - przeloguj się, zmniejszasz tym samym ryzyko bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...