Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam bardzo dobry bot . Pierwszy raz z bota skorzystalem i efekty natychmiastowe. Gre sciagnalem od nowa i nowe konto . Bo na moim glownym koncie mam bf 3 + dodatki i inne gry i balem sie o bana . A tu po 4 godzinach przychodze ... Jakis blad . I tak mysle pewnie zaraz jak odszedlem od lapka sie pokazal . Okazalo sie po wlaczeniu nfs ze mam 49lvl okolo 35 % i kasy max te 9 999 999 bo jak z osiganiec dostawalem z kadt kase to mi juz nie zaliczalo jej . Rewelacyjny bot . No i bana nie ma xD Bot chodzil 4 h ale nie wiem po jakim czasie wyskaczyl blad xD Dla nie dowiarkow moge screena zrobic albo poprostu sami sprawdzcie xD

BUM

Opublikowano

odpalam gre 800x600 w oknie teleportuje sie pod high stakes wlaczam bota w delay mam 100 cooldown nie zaznaczam tego drugiego takze wciskam start znikaja mi wszystkie samochody co sa obok drzewa sie szybko ruszaja . czy ten bot juz dziala czy robie cos zle? dodam ze nie moge sie ruszyc samochodem nawet jak wcisne pauze. prosze o pomoc

Ogarnalem juz ale dalej jest maly problem. jak skonczy jezdzic wyskakuje okno evaded i musze sam wciskac next i karty wybierac samodzielnie

Opublikowano

Działa jakieś 3/4 min i wbił mi już 100k bez bonusu 30%

@Edit: Czy z tych kart lecą itemy ? Typu silnik

Opublikowano

po pobraniu wyskakuje error że jest nowsza wersja ?

poradzicie coś na to?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

A leci ci kasa i rep ? bo z tego co pamiętam to we wczesniejszych aktualizacjach jezdził , a teraz stoi w miejscu . najwyzej poodpalaj go kilka razy

Opublikowano

A leci ci kasa i rep ? bo z tego co pamiętam to we wczesniejszych aktualizacjach jezdził , a teraz stoi w miejscu . najwyzej poodpalaj go kilka razy

nic... lipa moze przez to ze mam win 7 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...