Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lece już 3 dzień na tym bocie po pare h, kupuje auta i zdobywam osiągnięcia. Jak na razie nie widać, żeby nie działał ten bot lub żebym bana dostał.

2ufgk6u.png

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo masz się nie ścigać z ludźmi tylko sam. Np. Ucieczka i jeden zawod. tzn ze masz sam uciekać

Napisałem że robie tak jak trzeba żęby nikt w kółko nie pisał tego to co ty piszesz.

Opublikowano

OOOO stary kosmiczny ten bocik ;D leci like , PRZYDATNA INFORMACJA DLA INNYCH !! : nie odpalajcie tego bota gdy macie włączonego innego hacka , inaczej będą sie "gryzły" ja miałem włączonego normalnego nfs wrold hack'a i sie gryzły (przegrałem 2 razy ) zrobiłem reloga i wyłączyłem tego nfs hacka i chodzi jak marzenie , złote karty , non stop 7k ;D

Opublikowano

Bot dobry, mam win 7 x64 home premium działa bez zarzutów, zrobiłem specjalnie nowe konto by go przetestować, ostatnio bot chodzi u mnie nie mal cały czas zrobił już ponad 15 kk kasy i przy tym 52 lvl, zdobył sporo części ulicznych, neonów itp. Sądzę że możliwość dostania bana jest mała ale to tylko moje zdanie.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Bot dobry, mam win 7 x64 home premium działa bez zarzutów, zrobiłem specjalnie nowe konto by go przetestować, ostatnio bot chodzi u mnie nie mal cały czas zrobił już ponad 15 kk kasy i przy tym 52 lvl, zdobył sporo części ulicznych, neonów itp. Sądzę że możliwość dostania bana jest mała ale to tylko moje zdanie.

To co może być powodem że u mnie nie działa dobrze?

Opublikowano

Jasne , że wykrywalność tego bota jest malutka . Przecież , który koordynator chciałby sprawdzić logi z pościgów ? No właśnie . To samo co admini , totalne 0 . Nowościami są auta za boosty , bo przecież to gra do trzepania kasy ;) .

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza to że większość aut jest za sb bo mam jeszcze bardzo dużą pokaźną sumę sb, dla starych graczy się to nie liczy ale fakt dla nowych jest to totalne utrudnienie bo nie zawszę są w stanie wygrać autem za walutę którą zdobywa się w grze.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

na stronie darkteam'u pisze że aktualnie działąją tylko 3 z ich botów reszta "not work" , pewnie opracowują bota , mam nadzieje ;D

Opublikowano

Siema mi nie działa :) zrobiłem te 800x600 w w tym trybie okienkowym

Poscig czyli jaki wytłumaczy mi ktoś jak osobie upośledzonej bo alebo cos z moim nfs albo czytać nie mumiem

Opublikowano

Siema mi nie działa :) zrobiłem te 800x600 w w tym trybie okienkowym

Poscig czyli jaki wytłumaczy mi ktoś jak osobie upośledzonej bo alebo cos z moim nfs albo czytać nie mumiem

Już ci tłumacze kolego , kojażysz może że była ostatnio łatka , z każdą taką łatką instalują nowy system ochrony przed takimi botami , czitami itp mi i każdej innej osobie nie działa ten bot do póki nie zrobią nowego (średnio trwa to 2 dni) i ktoś tu go nie udostępni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...