Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@bolek

ja w 2 dni działania bota z 1700 punktów D zrobiłem 3500 D kupując po 10 aut każdej marki :3

jak robiłeś te osiągnięcia to kupowałeś i sprzedawałeś te samochody czy jak?

Opublikowano

@bolek

jak robiłeś te osiągnięcia to kupowałeś i sprzedawałeś te samochody czy jak?

tak kupiłem sobie 10 slotów do garażu kupiłem 10 danego modelu odbierałem osiągniecie i sprzedawałem

Opublikowano

Bocik dziala zminimalizowany co jest ogrooomynm plusikiem, naprawde fajny bocik, polecam kazdemu ; ] Wszystko smiga ladnie, i nie trzeba miec na wierchu nfsa tylko robic co sie chce ; ]

Opublikowano

Robiąc to osiągnięcie trzeba mieć 10 samochodów danej marki w garażu czy można kupić np 2 sprzedać i kupić od nowa zaliczając przy tym osiągniecie czy trzeba jak ty to robiles.

Ps. Można kupić 10x ten sam samochód?

Opublikowano

"a masz grę w oknie 800x600 włączoną " Tak podejrzewam, ze to może być od windowsa 7

Opublikowano

Robiąc to osiągnięcie trzeba mieć 10 samochodów danej marki w garażu czy można kupić np 2 sprzedać i kupić od nowa zaliczając przy tym osiągniecie czy trzeba jak ty to robiles.

Ps. Można kupić 10x ten sam samochód?

Musisz miec 10 wolnych miejsc w garazu i kupic np 10 mazd 3 odebrac nagrode, sprzedac, kupic np 10 citroenow, odebrac nagrode i tak w kolko ; ]

Jesli pomoglem daj lubie to!

Opublikowano

A czemu bot mi nie wybieram sam kart i nie klika po zakonoczeniu poscigu NEXT ? Sam musze recznie klikac

Pewnie coś źle robisz....

Bot musi być w oknie 800x600 i idealnie na środku

Opublikowano

Pewnie coś źle robisz....

Bot musi być w oknie 800x600 i idealnie na środku

juz wszystko dobrze :D musze miec system okienkowy wylaczony bo mam Windows 8

Opublikowano

co to daje? u mnie jedyne co robi ten bot to to że dołącza mnie do pościgu automatycznie... ale policja mnie goni przecież i łapie, zamiast zdobywać kase to tylko ją tracę... Może ktoś wyjaśnić obługę tego?

Opublikowano

Dzięki, na stronce po arabsku nie mogłem się doczytać ;x

Ło kur.. zbiera karty, ucieka przed policją, cudo, KOCHAM tego cheata <3

Opublikowano

Dzięki, na stronce po arabsku nie mogłem się doczytać ;x

Ło kur.. zbiera karty, ucieka przed policją, cudo, KOCHAM tego cheata <3

mógłbyś dokładnie opisać co po kolei robisz? próbowałem, ale jedyne co mi się udało tym hackiem osiągnąć to to że automatycznie dołącza do pościgu, natomiast jest w nim obecna policja i lipa przez to :/

Opublikowano

mógłbyś dokładnie opisać co po kolei robisz? próbowałem, ale jedyne co mi się udało tym hackiem osiągnąć to to że automatycznie dołącza do pościgu, natomiast jest w nim obecna policja i lipa przez to :/

Wszystko zrobiłeś tak jak potrzeba? Może zły Delay? Ja mam 800, spróbuj jeszcze raz zrobić tak, jak na instrukcji.

Sorki, że tak późno, ale farmie kaskę i itemki botem ^^

Opublikowano

ja robię tak:

1.odpalam grę (loguję się)
2.podczas wczytywania gry uruchamiam hacka
3.teleportuje się w miejsce pościgu
4.daję start na hacku
5.uruchamia się pościg, niestety z policją :/

rozdzielczość mam 800 x 600 i grę w trybie okienkowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...