Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem serwer na plikach V2, u mnie wszystko śmiga, strona przy końcówce .100 działa, ale...
Mojemu koledze nie chce działać ani serwer ani strona.
Jesteśmy w sieci na hamachi, on próbował i na root'ach/serverinfo przez ip z końcówką .100 i z normalną, ale jemu wyskakuje "błąd podczas łączenia się z serwerem" (mi działa na obu ip).

Problem rozwiązany, kolega wyłączył w skype port 80 i działa.

Edytowane przez 2760095
  • Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Wyjaśni mi ktoś dlaczego mi wyskakuje na tym Cliencie error Log ???? bo już nie ogarniam :P

Już nieważne :D doszedłem jakoś do tego :)

Edytowane przez borcio1998
Opublikowano (edytowane)

Siemanko co trzeba wpisać w serverrip.cfg zeby się połączyć ? :)
Czy to może inny problem bo nie mogę wejść do gry pisze błąd połączenia chociaż jest NORM.

Edytowane przez InBox

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z LOG'iem clienta po dodaniu całego launchera z pod filmiku gdzie robisz serwer pod pliki derina v1. Ja pobrałem pliki Derina v2, zrobiłem wszystko tak jak powinno być. VB mi normalnie działa, tylko z clientem coś nie gra. A dokładnie z plikiem metin2.bin z launchera. Gdy go nie dodam, client sie uruchamia, ale nie łączy mnie z serwerem. Ale gdy go dodam i podmienie, to mi wyskakuje LOG. Proszę o możliwie szybką odpowiedź. Z góry dzięki!

Ss błędu :

http://imageshack.us/photo/my-images/853/lqx3.png/

Edytowane przez Gibek97

Invoriabanenr.png

Jak najbardziej polecam  <3 <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Baza,ftp wszystko śmiga ale:

Wybieram ch1,wpisuje passy,klikam zaloguj i wywala znów do wyboru ch.

Jakieś rady ?

Dodam że zmieniałem passy bsd,mysql.

mojasygnan.png

Opublikowano

Pliki są ok.

Lecz po wykonaniu sh make jest masakra, 90% questów które były na serwerze nie ma.

Dodatkowo pierścień teleportacji zaczyna się crashować ponieważ folder 80009 z object cały czas sam się usuwa, pomożę ktoś?

74f31dbf1675f.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki serwerowe Derina są naprawdę godne uwagi żadnych problemów nic są bugi nie powiem że nie Bug Rud Bug Oxa którego nie da się naprawić ale pliki mogę polecić spokojnie są dobre i słabsze strony tych plików ale więcej jest lepszych więc polecam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ey ściągłem part 1 i part 2 i ten part 2 przydał mi się tylko do wypakowania part 1 i nic nie robi ?..

Czy to trzeba jakoś złączyć ? Czy co.. part 1 waży 8 gb i coś tam mb i nie wiem.

20utztj.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...