Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

UP Od nowa postaw serva zbugowalo ci sie :D

Jaka nazwa questa na edytowanie tego druida ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano (edytowane)

.....system.py(line:273) RunMainScript system.py(line:192) execfile system.py(line:163) Run prototype.py(line:60) ? prototype.py(line47) RunApp networkModule.py(line:122) Create networkModule.py(line:161) CreatePopupDialog networkModule.py(line:34) LoadDialog ui.py(line:2703) LoadScriptFile ui.py(line:2814) LoadChildren ui.py(line:3273) LoadElementBoard ui.py(line:2914) LoadDefaultData ui.py(line:118)ISRTL Run-exceptions.AttributeError:­'module' object has no attribute 'IsRTL' Wyskakuje mi takie cos gdy, odpalam klienta. juz wszystko skonfigurowane . Help ;-;

Edytowane przez mcrobb
Opublikowano (edytowane)

Witam, mam pewien problem, postawiłem server hamachi na plikach
by Derin v2 na kliencie od Derina v1, kolega który mieszka w Polsce (ja
mieszkam z bratem w Norwegii) może wbić na server, lecz brat nie może.
Mieszkamy w tym samym domu i mamy neta z tego samego routera. Jemu pisze błąd podczas łączenia się z serverem mimo tego że kolega i ja gramy normalnie.

Edytowane przez karol199718
Opublikowano (edytowane)

Mam problem
Wszystko robie dobrze i wgl wszystko dobrze w maszynie itp ip dobrze przepisane w root itd podmienione pliki gdy uruchamiam Derin.exe klikam start wywala mi errory Uruchamiam nawet jako administrator itd wciaz to samo jak by co mam win 7 64 bit

@EDIT

Wszystko ok naprawilem teraz 2 problem Opalam navicata robie konto
restartuje maszyne odpalam na nowo startuje serwe

Mam problem
Wszystko robie dobrze i wgl wszystko dobrze w maszynie itp ip dobrze przepisane w root itd podmienione pliki gdy uruchamiam Derin.exe klikam start wywala mi errory Uruchamiam nawet jako administrator itd wciaz to samo jak by co mam win 7 64 bit

@EDIT

Wszystko ok naprawilem teraz 2 problem Opalam navicata robie konto
restartuje maszyne odpalam na nowo startuje serwera odpalam clienta ch1 norm wpisuje passy i.... Pisze ze nie prawidlowe passy ;x pomoze ktos? :P

Skorzystaj z poradnika by MrPiotrek122, tam masz mniej więcej w połowie filmu zmianę ip aby działała strona. Musisz zrobić konto przez stronę inaczej nie zadziała ;x P.S Miałem to samo i zadziałało kiedy to zrobiłem ;]

Edytowane przez karol8864556833
Opublikowano (edytowane)

Panowie jak mam pobrac pliczki jak chce sobie potestowac na hamachi swoim to ? ;)

na dedyka vps czy normalne te co sa?

Edytowane przez Keiusek
Opublikowano

pobierz normalne,szybciej pojdzie ... napisz jakie sa komendy na ten serwer ,jak sie teleportowac na inne mapy ,te dodatkowe jakie sa komendy

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem, zrobilem tak jak na filmikach chyba z 10 razy i mi nadal wyskakuje błąd podczas włączania clienta Co z tym zrobić pls, szybko odpisać,

Wyskakuje takie coś

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Istny Diabel

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Pytanie czy będą czyste twoje pliki serwerowe to znaczy bez tych nowych zbroi etc. po prostu wersja czystych plików

Opublikowano

Pliki fajne i doceniam to, że je zrobiłeś bo do tego trzeba mieć głowę i czas .

Na Twoich plikach nie działa OX a jedynym rozwiązaniem jakie znalazłam jest pójście na inne pliki .

Także nie działa prywatna wiadomość z GM'em. Wyświetlają się wtedy jakieś błędy .

Na każdych plikach są bugi ale na Twoich dopatrzyłam się najwięcej, czekam na nowe pliki :)

DPFt2G3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...