Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 7.01.2019 o 10:51, kasta95 napisał:

jakie src? xD

Source takie coś do robienia game i db na własnym otwartym kodzie zródłowym abyś wiedział co jest w środku + większe pole dla nowości i naprawianie błędów :)

Znajomość C++ przydaje się :D

Moje tematy:

Kliknij mnie !

Liczba postów: [1][5][10][15][20][30][40][50][100][150][200][250][300][350][400][450][500][1000][1500][2000][2500]

Pisząc do mnie,oznacz mnie w poście @FlashTech

Opublikowano
15 godzin temu, FlashTech napisał:

Source takie coś do robienia game i db na własnym otwartym kodzie zródłowym abyś wiedział co jest w środku + większe pole dla nowości i naprawianie błędów :)

Znajomość C++ przydaje się :D

Source to takie coś xD Pojęcia nie masz o tym co robisz xD

Opublikowano

Ty jesteś jakiś przyjebany czy jak ? szukasz propsów bo ja już nie wiem wytłumaczyłem mu żeby zrozumiał , sam korzystasz z całego działu c++ żeby zrobić jakieś pobugowane gówno czy cokolwiek , myślisz że każdy jest wielkim znawcą... Wiesz ja akurat wiem co to jest Source a twój post nic nie wnosi więc dostałeś ostatnio 2 komendy pamiętasz czy powtórzyć ? 

Moje tematy:

Kliknij mnie !

Liczba postów: [1][5][10][15][20][30][40][50][100][150][200][250][300][350][400][450][500][1000][1500][2000][2500]

Opublikowano
4 godziny temu, FlashTech napisał:

Ty jesteś jakiś przyjebany czy jak ? szukasz propsów bo ja już nie wiem wytłumaczyłem mu żeby zrozumiał , sam korzystasz z całego działu c++ żeby zrobić jakieś pobugowane gówno czy cokolwiek , myślisz że każdy jest wielkim znawcą... Wiesz ja akurat wiem co to jest Source a twój post nic nie wnosi więc dostałeś ostatnio 2 komendy pamiętasz czy powtórzyć ? 

Jakieś gówna się panoszą po tym forum, ja nie wiem co się dzieje. Czekam na jakiś twój serwer xD

Opublikowano
6 godzin temu, #Filip napisał:

Jakieś gówna się panoszą po tym forum, ja nie wiem co się dzieje. Czekam na jakiś twój serwer xD

Mówi to typ który ma hasztag w nicku , weź typie idź na wierzowiec i zobacz czy na dole cię nie ma , a serwer już dawno jest i nie będę ci pisał jaki bo to sensu nie ma.. To mój ostatni post odnoszący się do ciebie... 

Nie pozdrawiam 

Moje tematy:

Kliknij mnie !

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Pomogl by ktos mi wgrac te pliki? 

Mój GG : 67318873

Edytowane przez Aive
wycięty nieregulaminowy fragment
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Znajdzie się ktoś kto pomoże mi w postawieniu tego serwera ??

Bo wszystko już dobrze zrobiłem a nadal mam napis BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA SIĘ Z SERWEREM 

Albo jakieś rady co mógłbym zrobić żeby zaczęło działać ?

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

• 1 rok później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Cześć @derin

Prosiłbym o zaktualizowanie linków (o ile to możliwe) ponieważ wygasły a jeżeli nie będzie takiej możliwości to będę zmuszony zamknąć temat i przeniose go do kosza.

Czas : 24 godziny. 

Edit : Niestety czas minął, przenoszę do kosza. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• Silence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...