Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tu zrobić wojnę gildi ciągły komunikat " Lider gildi nie jest online" albo " Gildia ma za mało członków " a jest po 8 osob i lider jest obok mnie ;p PILNE

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zajebiste pliczki właśnie lata na nich serwerek na hamaku :)

South.pl

_______________________________________________________________________________________________
>>>PARAMETRY<<<
Procesor: 4x 2.66GHz
Ram: 4GB
Łącze: 80 mb/s
___________________________________________________________________________________________________________
>>>DODATKOWE INFO.<<<
Typ Servera: 4Fun/PvP
Królestwo
jinnoniebiescy.png
Max Level: 250
Max Status: 95
6/7 Bon: Tak
Exp: 0% (250lvl na start)
Drop: 90000%
Yang: 1 %
___________________________________________________________________________________________________________
>> Sieci Hamachi Metin2<<
South#1
South#2
South#3
South#4
South#5
South#6
South#7
South#8
South#9
South#10
Hasło: 123
JAK BĘDZIE ZA MAŁO TO DOROBIE JESZCZE :)
>> Team <<
[HA] MaTT.
Head Admin - Główny Admin
Technik Servera - Hoster
Właściciel Servera
[GM] TinoX
Game Moderator- Moderator Gry
Moderator
>>>HANDLARZE<<<
bfsumx.jpg
>>>NPC<<<
YANGI U KAPITANA:
KRYSZTAŁ MOCY U ALCHEMIKA:
>>>ULEPSZACZE<<<
Białe perły
Nieb. perły
Czerw. Perły
Broszury Szermierki
(WSZYSTKO U NPC)
>>>LINKI<<<
Strona Główna:
Forum: (W BUDOWIE)

>>>DODATKOWE<<<

UWAGA! CODZIENNIE BĘDĄ DODAWANE NOWOŚCI!
SYSTEM PETÓW - JEST!

7izx5sc9umo1.jpg
Zapraszam na ElothMT2!Najlepszy serwer Metin2 w Polsce!
#MaTTeDD #BANGBANGZIOM

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam taki mały problem bo wszystko robie ok ale jak próbuje wejść na strone to mi nie pokazuje a jak biore moje ip i na końcu daje 100 to pisze "Strona offline"

baner3.png

Opublikowano

Jake tu są raty?

Dosyć wysokie.

Wie ktoś może dlaczego dwa razy te same pliki ? 

V2 ma dodane parę nowych rzeczy i usunięte lekkie bugi.

Ja jednak tych plików nie polecam, ale dla tych co zaczynają są idealne.

Specjalista
Opublikowano

Czy te pliki V2 instaluje sie tak samo jak V1?

Up raczej tak,w v2 masz gotową maszynę więc robisz standardowo :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Proszę o pomoc jak mam połączyć te pliki serwerowe v2 part1 part2 ????????????????????

Edytowane przez smazykk
Opublikowano

Nie polecam tych plików są całe zbugowane, dodaje sie drop yang do mobów na mapie gnolli poprzez navi i winscp i dalej nic nie dropi, nawet sie pokusiłem o drop sztabek i zauważyłem że dodanie jakiegokolwiek dropu do moba np. o ID 2610 (Mob z mapy gnolli) nie skutkuje. To jest raz.

Druga rzecz, ustawiam w navi 400kk za bryłke z liczeniem zer, a w grze sprzedaje po 100kk. Nasz kochany Derin chyba robi z nas debili i w game ustawił podatek od sprzedaży 70% - w Tuska sie bawisz? ;] Game całe pobugowane i dlatego radze sobie ściągnać jakieś zwykłe czyste pliczki i na nich robić serwer od podstaw, więcej się nauczycie. Pis jou

Opublikowano

Witam, pobrałem pliki V2 wszystko zrobiłem zgodnie z Poradnikiem i mam mały problem. Chodzi o to że gdy chcę uruchomić grę wyskakuje okienko ''LOG'' i nie mogę włączyć gry. Jak by ktoś był w stanie pomóc był bym bardzo wdzięczny. Opisze całkiem błąd. Nie zapomnę o 5 i like za pomoc. Z góry dzięki.

Dodam że instalowałem pliki V2 zgodnie z poradnikiem do plików V1. Ma to jakieś znaczenie ?

Opublikowano

Witam, pobrałem pliki V2 wszystko zrobiłem zgodnie z Poradnikiem i mam mały problem. Chodzi o to że gdy chcę uruchomić grę wyskakuje okienko ''LOG'' i nie mogę włączyć gry. Jak by ktoś był w stanie pomóc był bym bardzo wdzięczny. Opisze całkiem błąd. Nie zapomnę o 5 i like za pomoc. Z góry dzięki.

Dodam że instalowałem pliki V2 zgodnie z poradnikiem do plików V1. Ma to jakieś znaczenie ?

to nie problem z instalacją ale z clientem, pobierz tego od Derina z tego tamatu

The past has gone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...