Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest index mapy gnoli?

Ponawiam pytanie..

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam problem
Wszystko robie dobrze i wgl wszystko dobrze w maszynie itp ip dobrze przepisane w root itd podmienione pliki gdy uruchamiam Derin.exe klikam start wywala mi errory Uruchamiam nawet jako administrator itd wciaz to samo jak by co mam win 7 64 bit

@EDIT

Wszystko ok naprawilem teraz 2 problem Opalam navicata robie konto
restartuje maszyne odpalam na nowo startuje serwera odpalam clienta ch1 norm wpisuje passy i.... Pisze ze nie prawidlowe passy ;x pomoze ktos?:p

Edytowane przez Dokuohtei

qx9lvo.jpg

Opublikowano

Czemu w tym miejscu WinSCP prosi mnie o hasło ?

Nie wiem jak to hasło zmienić, i jakie to hasło.

Hasła derin,root itp. nie działają

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano (edytowane)

Hmm, powie mi ktoś, jak złączyć part 1, z partem 2? Bo mam Parta 1, i parta 2.

Pomoże nam ktos czy nie?.

Dobra już wiem

"Oba party mają być w jednym folderze, dajesz na part 1 wypakuj i to wszystko ;)"

Edytowane przez zakodemon
Opublikowano

Pomoże nam ktos czy nie?.

Dobra już wiem

"Oba party mają być w jednym folderze, dajesz na part 1 wypakuj i to wszystko ;)"

dziękuje :D. tak zrobiłem też wczoraj :D.

Też widzę chcesz zająć się serwerem? :D

Napisz mi na pw.

Opublikowano

Jest jakieś podstawowe konto ? czy trzeba zakładać ?

Musisz założyć, ale to jest łatwe :) (gdyby Ci nie działała strona z rejestracją to pobierasz program do bazy MySQL (wdg mnie najlepszy to Navicat) zakładka Connection potem w Connecion Name poprostu nazwa, w Host Name twoje IP z hamachi(jeżeli postawiasz na hamachi) z końcówką .100, W port : 3306, User name to: root i hasło: derin

dajesz ok i wciskasz dwa razy na tą nazwę którą dałeś (w tabelce Connections) ale twój serwer musi być uruchomiony. Zakładka Account --> Account --> w id 1 (jak będzie drugie konto to 2 i tak po kolei) --> login to login --> password to hasło ale musisz znaleźć na necie generator haseł i taki długi ''tekst'' to będzie twoje hasło, np : *036A17521F767030CCF6458BC41FB6A9B84D17F7 i ten kod to hasło : bingo11 --> real name zostawiasz --> social_id twoje hasło usunięcia postaci (max 7 znaków) i reszte zostawiasz w spokoju i potem w dolnej części tego okna są takie znaczki jak np. plus, minus ptaszek, cofnij (wytłuszczony druk) i naciśnij na ptaszek zamknij to okno, reboot serva i masz konto ;)

Opublikowano

Dlaczego gdy przywołuje peta (Phoenixa) to nic sie nie dzieje? (nie widze go)

bo nawet nie ma diffa w game i questa i sie dziwisz.. pliki zrobione na odpierdol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...