Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij klienta v2 do plików v2, a będzie wszystko działać.

Mam klieta v2 pobierałem go 2 razy dla pewności możesz podesłać jakiegoś innego linga do v2

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam takie pytanko czemu jak wpisuje komende /horse_level (nick postaci) 30 daje mi ten level ale jak przywoluje konia to pisze ze umarl podchodze do stajennego z ziolem i nic nie mozna miec militara???

Opublikowano

mam takie pytanko czemu jak wpisuje komende /horse_level (nick postaci) 30 daje mi ten level ale jak przywoluje konia to pisze ze umarl podchodze do stajennego z ziolem i nic nie mozna miec militara???

Quest jest zły trzeba poprawić i będzie dobrze.

Opublikowano

Witam z wersią plików serwerowych v2 tak samo się postępuje ?

Z wirtualna maszynka tak wszystko to samo:). Tylko nie wiem jak z klientem v2. Nie wiem jak się to robi. Te root bo linki są off.

Opublikowano

Cześć , mam mały problem ponieważ mam zbugowane ikony na moim serwerze , a dokładnie to nowe zbroje ,e pety i poty . SS -

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Chciał bym wiedzieć i prosić o pomoc jak to można naprawić .

Musisz dodać itemki do clienta.

Client ich nie widzi i wyświetla żółć, po włożeniu żółci do eq, może to zniknąć i zbugować się slot w eq.

Musisz po prostu dodać ten item do clienta(icon w pack).

Opublikowano

Próbowałem wgrać pytania OX na pliki derin v2 po wgraniu wyskakuje taki coś w maszynie:

10rphj8.jpg

Dodam że jak sie loguje na serwer pisze błąd podasz łączenia się z serwerm.Proszę o pomoc ;/

Opublikowano (edytowane)

Trochę słabo że zrobiłeś bronie i zbroje all na 100 Lv trochę zabawy jest przy zmianie :D

Jak dodać nowe ikonki zbroi i broni ?

Edytowane przez Owocek14
Opublikowano (edytowane)

Jak złączyć part 1 i part 2 Help

Pliki musisz mieć w 1 folderze i wypakuj part.v1 i automatycznie ci wypakuje v2

Daj clienta na ktorym moge sie polaczyc z tymi plikami

https://mega.co.nz/#!qRwyDZpS!dvf75nG6zyznk_dSq74Qf2iJKcZsGODpsG8pRtWcphs

http://www.multiupload.nl/JHV8DAI33F

Edytowane przez Owocek14
Opublikowano (edytowane)

Witam mam zbugowane pety i ox może mi ktoś pomóc jakby coś to pw

Edytowane przez ixsio
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pliczki bardzo fajne o wiele lepsze od tych na których wczoraj robiłem serwer parę rad dla tych którzy po raz pierwszy stawiają serwer po prostu nie chce żeby ktoś przez swoją nie uwagę musiał np. robić format dysku i instalować od nowa system lub męczyć się usuwaniem wirusów

1.Jeżeli nie masz żadnego antywirusa najlepiej będzie dla Ciebie i Twojego bezpieczeństwa żebyś jakiś zainstalował .Ja osobiście mam darmowego Avasta co prawda jest on troszkę przewrażliwiony i czasami są fałszywe alarmy ale to na prawdę zdarza się raz na jakiś czas ,więc według mojego zdanie jest to najlepszy darmowy antywirus dostępny za darmo.Jeżeli miałbym wybierać w płatnych to byłbym to Norton.Jeżeli korzystasz z programu który skanuje twój dysk w poszukiwaniu jakiegoś złośliwego kodu to bardzo dobrze jednak nie ma on zapory można np. używać takiego programu i antywirusa albo używać dwóch programów i antywirusa bo jeżeli jeden nic nie znajdzie zawsze drugi może coś wyłapać.

2.Jeżeli mamy już antywirusa należy pamiętać o dwóch sprawach po pierwsze aktualizować swój program Avast ma czasami nawet 3 aktualizacje baz wirusów na dzień druga sprawa nigdy nie wyłączaj zapory antywirusa a tym bardziej systemowych.Jeżeli wam ktoś poradzi na forum wyłącz zapory itp. bo może to pomoże morze jak każdy wie wiadomo jakie jest.Jeżeli nie wierzycie mi że tak na prawdę zapory nie mają nic do danego problemu wystarczy posprawdzać forum i poczytać o problemach innych użytkowników np.jeżeli chodzi o to że ktoś nie może zagrać na naszym serwerze.Zobaczycie że rady typu "wyłącz zapory i antywirusa" kończą się odpowiedzią "dalej nie działa" lub podobnymi .Jeżeli zależy nam żeby zapora nie blokowała nam niektórych programów wystarczy zaznaczyć ten program jako wyjątek w zaporze.

3.Ostatnie parę rad jeżeli chodzi o bezpieczeństwo.Nie używaj żadnych programów typu hacki,mody ,a jeżeli takie posiadasz radze odinstalować ze względu na bezpieczeństwo i sprawność a po drugie nie rozumie ludzi którzy używają takich programów, nie widziałbym żadnej satysfakcji z grania wtedy to tak jak ściągamy w szkole i dostajemy 5 cieszymy się ale to nie to samo jak dostajemy ją za naszą wiedzę czy umiejętność.Jeżeli jednak chcemy używać takich programów zalecam pobieranie ich z pewnych źródeł np. z MPC gdzie nad naszym bezpieczeństwem czuwają odpowiednie osoby które sprawdzają czy jakiś bad user nie funduje nam np. plików z jakimś wirusem.

4.Przechodzimy do ostatniego może przedostatniego punktu.Jeżeli napotykamy jakiś błąd np. gdy stawiamy serwer na pewno jest to nasza wina wtedy należy sprawdzić wszystko jeszcze raz przeanalizować bo właśnie tak się uczymy na błędach bo na pewno nie raz spotykaliście się z takim czymś że coś nie działa gdy nagle zrozumieliście o co chodzi i najprawdopodobniej był to jakiś mały szczegół.Jeżeli jednak na 100% nie wiemy o co chodzi wtedy kierujemy się na forum oczywiście przed sprawdzeniem czy ktoś nie miał wcześniej takiego problemu.

5.Teraz trochę skarcę parę osób.Jak można nie wiedzieć jak wypakować archiwum które jest podzielone na party.Jeszcze z takim problem lecicie na forum.Oczywiście wiem że forum jest od pomagania ale kurcze krew mnie zalewa bierzecie się za stawianie serwera a nie wiecie jak wypakować pliki w partach,nie wstyd wam trochę? Używajcie tego co macie w czaszkach bo nie używane nie rozwija się.

Na koniec wielki respect jeżeli wszystko przeczytałeś jestem twoim fanem [ :)] . Akurat miałem trochę czasu bo te pliczki się pobierały no to nie miałem co robić to pomyślałem że napisze z orędziem [xD] .Pewnie zanudziłem starych wyjadaczy a młodszym choć uświadomiłem parę rzeczy. Napisze jak z tym plikami gdy postawie serwer. Hashi
ojjjjj lipa lipa masa bledow a jak wogole naprawic bug ze z najlepszej robi robie sie krwawy miecz nie wspomne juz ze all bronie i zbroje sa na 100 lvl oprocz tych najlepszych nie mozna dodac fryzek do kolesi od skilli wgl po co KU jezeli mozna miec od razu na P jak najedziemy na kazdy item magicznym metalem zrobi nam sie na zolto a ulepszyc nie mozna jedyny duzy plus tego wszystkiego to twoja strona , pewnie jest tego o wiele wiecej te pliczki sa dobre zeby sie pobawic troche jako GM bo grac nie za bardzo da rade xD
Edytowane przez hashirama
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...