Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wiesz, że połowa hejtujących to są ludzi z serwerów Lourta Tilian, paradise, grayst, almantia, 2 tilian które były stawiane na kase i wszystkie po 2/3 miesiącach max padały. Jaka jest pewność, że ten hard się utrzyma, żadna.

Tilian2 i almantia tam gralo malo osob to je zamkneli. Grayst byly wlamy ,ddosy co chwile cos i tez zamkneli.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

NIE POLEAM SERWERA. WSZYSTKO ROBIONE POD KASE. W DZIEN STARTU Haya i reszta tych wywłok z forgame dowie się ze sa tylko pionkami. Nie strugajcie bohaterów bo cały forgame wybuchnie dowiecie sie na starcie

Idz tego swojego ukochanego SroodWara polecac. I zamiast hejtowac Triadora idz tam pisac jak nie masz gdzie,)
Opublikowano

moim zdaniem jesli serw jest robiony pod kasę to dobrze to wiadomo że jak ktoś ma na tym zarobić to się stara, jak miałby byc robiony tylko 4fun bez zysku to już widzę jakby wyglądał. ogólnie gryzie się trochę to co shizer napisał że w sobote o 18/19 start oficial ( czyli 15'ego ) a Grayst pisał że start albo 14 albo 16.
więc tak aby już podsumować wszystko

1. Beta open start dziś wieczorem do 13'ego wieczorem? ( i plik exe do klienta beta przed startem tej bety? )
2. Start oficjal jesli na open becie nie znajdzie się nic czasochłonnego do naprawy to 14'ego? ( tylko kiedy wtedy client wyjdzie, bo z bety z tego co wyczytałem nie bedzie działał ) ?

Opublikowano

Mowisz ze Senthia stoi do dzis tak? :D no z 10 wcesniejszych serwerow jakis musi stanac na nogi , tak jak z Mexilia jego tworca mial przed 4-5 serwerow a tylko Mexilia stoi do dzis. Wiesz dlaczego zamykacie wszystkie projekty? bo skupiacie swoja uwage na nowym , wszedlem kiedys na Senthie to ludzie pisali mi ze Administracja ma ja w dupie 0 eventow, GM wejdzie 1 na ruski rok, bo cala ekipa skupiala swoja uwage na Almantii czy innych nowych projektach ktore poupadaly to samo bd z tym ;) zamiast skupic swoja uwage na 1 serwie i go udoskonalac w nowosci to pootwieraja 10 a potem sie dziwia ze gra 40 osob i zamykaja.

Weź już skończ pisać z tą żałośną mexilią, CAMERON rozdawał eq z navi bez zastanowienia, wystarczyło go znać.

Grałem tam od startu, przez 3-4 miesiące i nie powiem fajnie grało się mając tarcze z abs'ami po 50%, i po 1000sztuk ulepszaczy na eq.

Już nie wspomne o naszyjnikach 2.5k średnich i um.

@Anty warn: Serwer mega, polecam i czekam na start.

After Life.

Opublikowano

Troszke eq do PvP moim zdaniem przesadzone. Ale nie jest źle :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Troszke eq do PvP moim zdaniem przesadzone. Ale nie jest źle :)

Mi tam się podoba.

After Life.

Budowniczy
Opublikowano

Ale wiesz, że połowa hejtujących to są ludzi z serwerów Lourta Tilian, paradise, grayst, almantia, 2 tilian które były stawiane na kase i wszystkie po 2/3 miesiącach max padały. Jaka jest pewność, że ten hard się utrzyma, żadna.

Mowisz ze Senthia stoi do dzis tak? :D no z 10 wcesniejszych serwerow jakis musi stanac na nogi , tak jak z Mexilia jego tworca mial przed 4-5 serwerow a tylko Mexilia stoi do dzis. Wiesz dlaczego zamykacie wszystkie projekty? bo skupiacie swoja uwage na nowym , wszedlem kiedys na Senthie to ludzie pisali mi ze Administracja ma ja w dupie 0 eventow, GM wejdzie 1 na ruski rok, bo cala ekipa skupiala swoja uwage na Almantii czy innych nowych projektach ktore poupadaly to samo bd z tym ;) zamiast skupic swoja uwage na 1 serwie i go udoskonalac w nowosci to pootwieraja 10 a potem sie dziwia ze gra 40 osob i zamykaja.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem wyżej tak?

Nie wiesz ile było serwow albo masz problemy z leczeniem..

Po 2 my je zamknelismy a nie padły..

Po raz kolejny mowie idź na własny serw i kończymy kłótnie. Gracze zadecydują gdzie zagrają.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem wyżej tak?

Nie wiesz ile było serwow albo masz problemy z leczeniem..

Po 2 my je zamknelismy a nie padły..

Po raz kolejny mowie idź na własny serw i kończymy kłótnie. Gracze zadecydują gdzie zagrają.

skoro gralo 40 osob to upadaly tak? :D to Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem, lub czytaj to co sie do Cb pisze 5-10 razy, napisalem Ci jasno i wyraznie "Wiesz czemu zamykacie serwery" ? O moje leczenie sie nie martw ;) .

Zamykaliscie bo liczba graczy byla rowna liczbie serwerow Hamachi,wcale sie nie dziwie ,tak to jest jak sie trzyma 100 srok za ogon ;), zamiast skupic sie na 1

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

skoro gralo 40 osob to upadaly tak? :D to Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem, lub czytaj to co sie do Cb pisze 5-10 razy, napisalem Ci jasno i wyraznie "Wiesz czemu zamykacie serwery" ? O moje leczenie sie nie martw ;) .

Zamykaliscie bo liczba graczy byla rowna liczbie serwerow Hamachi,wcale sie nie dziwie ,tak to jest jak sie trzyma 100 srok za ogon ;), zamiast skupic sie na 1

Okey, jeżeli już napisałeś wszystko, to już dziękujemy za Tw. opowiadania i daj ludziom spokojnie korzystać z ważnych informacji, na które niektórzy czekają.

Każdy z nas gra i wybiera serwery, na które ma ochotę.

Każdy liczy się z tym, że kiedyś serwer mogą zamknąć więc już skończ.

yLrWtP3.png

Opublikowano

TEKEN5, nie ładnie tak ściągać pomysły :>.

O jakich pomyslach mowisz ? ;> hmm o zmianie czcionki w cliencie? ;D ktore jest udostepnione przez alchemika na mpc? nom fajne , z tym ze potrafilem sam to zrobic wdl tuta niz kupowac tak jak Haya i Lourt od Warnoxa

2252770056.png

Budowniczy
Opublikowano

TEKEN5, nie ładnie tak ściągać pomysły :>.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/beztytuuzpc.png/

beztytuuzpc.png

Rozmowa z nim do niczego nie doprowadzi..

@TEKEN5 to ty czytaj 5-10 razy, że napisałem, abyś skończył i szedł spowrotem na swojego serwa, i to gracze zdecydują gdzie zagrają..

Ale ty dalej dolewasz oliwy do ognia.. Chcemy tu dawać graczom informacje a nie użerać się z kimś takim jak Ty..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Rozmowa z nim do niczego nie doprowadzi..

@TEKEN5 to ty czytaj 5-10 razy, że napisałem, abyś skończył i szedł spowrotem na swojego serwa, i to gracze zdecydują gdzie zagrają..

Ale ty dalej dolewasz oliwy do ognia.. Chcemy tu dawać graczom informacje a nie użerać się z kimś takim jak Ty..

Chodzilo mi bardziej o wyglad :) ,ale juz sb poradzilem :D wole sam sie pomeczyc niz tak jak wy kupowac od Warnoxa czy innych uzytkownikow

2252770056.png

Opublikowano

Chodzilo mi bardziej o wyglad :) ,ale juz sb poradzilem :D wole sam sie pomeczyc niz tak jak wy kupowac od Warnoxa czy innych uzytkownikow

To dobrze i już wypierdalaj stąd bo zaśmierdzasz tylko temat ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jak mają kase i sponsora to czemu nie mieliby kupować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...