Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej z www.multiupload.nl

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

No właśnie Gdybyśmy :)

Na Pl jest monotonia i nic się nie dzieje :)

A servery prywatne np Triador.pl jest po to żeby znaleźć coś nowego, ciekawego :)

"Serwer Triador jest po to by znalesc cos nowego,ciekawego" hmmm powiedz mi co masz ciekawego w prezentacji tego serwera? bronie? podstawowe+ set z metin2beta,zbroje? stal,szafirowa lub szmaragdowa + set zbroi z metin2beta ktore oczywiscie sa w patchu eix,epk ,bizuteria? z metin2beta,podrecznik gracza? podobny do wczesniejszych serwerow "Lourta" tylko lekko edytowal,zmienil,system petow? z epvp spolszczony mozna go juz spotkac na wielu privach, nawet na ChujMorce,skrzynie ucznia tez byl quest na mpc,zielarstwo pewnie te same co na wczesniejszych serwerach Lourta + zablokowana widocznosc roslin na minimapce,komnata smoka? podstawa kazdego serwera,wieza demonow? podstawa loch pajakow v3? patch+ quest , mapy ? patch z metin2beta, system kostiumow? zadna nowosc jest juz nawet na PL i slabych serwerach nawet na Hamachi :D ,wierzchowce renifery z wczesniejszych serwerkow Lourta,system osiagniec spotykany juz na kazdym privie, kopalnia? -patch jak widzisz kolego ten serwer sklada sie z patchow glownie metin2bety wiec nie wiem czym wy sie zachwycacie.

Moim zdaniem jest to gow** owiniete w zloty papierek ktorym jest "zapowiedz" Lourt jest nikim nie moze sie pogodzic z tym ze kazdy jego serwer upada po jakims czasie to stawia,otwiera kolejne gowna by natrzepac kasy na kolejny serwer z jego serii. Ile juz ich bylo? z 10?

Osobicie jakbym mial grac t wolalbym metin2PL lub serwer ktory stoi kilka lat, przykladowo taka Mexilia czy jej podobne serwery stoja juz kilka lat bo nie sa stawiane dla kasy, a ten.... czlowiek otwiera 10+

Milej Gry ;) Nie polecam ze wzgledu na "Lourcika"

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

"Serwer Triador jest po to by znalesc cos nowego,ciekawego" hmmm powiedz mi co masz ciekawego w prezentacji tego serwera? bronie? podstawowe+ set z metin2beta,zbroje? stal,szafirowa lub szmaragdowa + set zbroi z metin2beta ktore oczywiscie sa w patchu eix,epk ,bizuteria? z metin2beta,podrecznik gracza? podobny do wczesniejszych serwerow "Lourta" tylko lekko edytowal,zmienil,system petow? z epvp spolszczony mozna go juz spotkac na wielu privach, nawet na ChujMorce,skrzynie ucznia tez byl quest na mpc,zielarstwo pewnie te same co na wczesniejszych serwerach Lourta + zablokowana widocznosc roslin na minimapce,komnata smoka? podstawa kazdego serwera,wieza demonow? podstawa loch pajakow v3? patch+ quest , mapy ? patch z metin2beta, system kostiumow? zadna nowosc jest juz nawet na PL i slabych serwerach nawet na Hamachi :D ,wierzchowce renifery z wczesniejszych serwerkow Lourta,system osiagniec spotykany juz na kazdym privie, kopalnia? -patch jak widzisz kolego ten serwer sklada sie z patchow glownie metin2bety wiec nie wiem czym wy sie zachwycacie.

Moim zdaniem jest to gow** owiniete w zloty papierek ktorym jest "zapowiedz" Lourt jest nikim nie moze sie pogodzic z tym ze kazdy jego serwer upada po jakims czasie to stawia,otwiera kolejne gowna by natrzepac kasy na kolejny serwer z jego serii. Ile juz ich bylo? z 10?

Osobicie jakbym mial grac t wolalbym metin2PL lub serwer ktory stoi kilka lat, przykladowo taka Mexilia czy jej podobne serwery stoja juz kilka lat bo nie sa stawiane dla kasy, a ten.... czlowiek otwiera 10+

Dla mnie to cały server jest nowością. Dla mnie wszystko na nim jest"nowe".

Ponieważ nie gram na każdym servie poklei, pierwszym poważnym serwerem była Balmo**. grałem okolo 6 miesiecy na niej od kąd powstała.

Do tego czasu PL bawiłem sie postacią.

Więc dla mnie to co jest na Triador PL jest Wielką nowością !

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Budowniczy
Opublikowano

"Serwer Triador jest po to by znalesc cos nowego,ciekawego" hmmm powiedz mi co masz ciekawego w prezentacji tego serwera? bronie? podstawowe+ set z metin2beta,zbroje? stal,szafirowa lub szmaragdowa + set zbroi z metin2beta ktore oczywiscie sa w patchu eix,epk ,bizuteria? z metin2beta,podrecznik gracza? podobny do wczesniejszych serwerow "Lourta" tylko lekko edytowal,zmienil,system petow? z epvp spolszczony mozna go juz spotkac na wielu privach, nawet na ChujMorce,skrzynie ucznia tez byl quest na mpc,zielarstwo pewnie te same co na wczesniejszych serwerach Lourta + zablokowana widocznosc roslin na minimapce,komnata smoka? podstawa kazdego serwera,wieza demonow? podstawa loch pajakow v3? patch+ quest , mapy ? patch z metin2beta, system kostiumow? zadna nowosc jest juz nawet na PL i slabych serwerach nawet na Hamachi :D ,wierzchowce renifery z wczesniejszych serwerkow Lourta,system osiagniec spotykany juz na kazdym privie, kopalnia? -patch jak widzisz kolego ten serwer sklada sie z patchow glownie metin2bety wiec nie wiem czym wy sie zachwycacie.a

Koleś o Lourcie wiesz tyle ile PO o rządach...

Gdybyś wcześniej czytał to Lourt juz współpracuje z ForGame i dlatego powstał taki dobry hard jak Triador.pl.

Jest nikim? Ty zròb chociaż 1/10 tego co on to będziemy mogli pogadać.. Bo jeśli on z takim doświadczeniem jest" nikim" to nie będę Ciebie komentował..

Pozdrawiam

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Dla mnie to cały server jest nowością. Dla mnie wszystko na nim jest"nowe".

Ponieważ nie gram na każdym servie poklei, pierwszym poważnym serwerem była Balmo**. grałem okolo 6 miesiecy na niej od kąd powstała.

Do tego czasu PL bawiłem sie postacią.

Więc dla mnie to co jest na Triador PL jest Wielką nowością !

Ok , Ok ;) no to wymien mi nowosci jakie widzisz w prezentacji tego serwera ?

=Bronie? patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

=Ostatni set zbroi w sys ulepszen patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

=Bizuteria patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma

=Mapy patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

Co jeszcze? ;) podstawowe komanaty smoka? czy wieza demonow? byle gownem mozna wam teraz zaimponowac, jest to serwer postawiony na gotowcach, na szybkiego by natrzepac kase i postawic kolejny,bo gdyby byl robiony na dluszy czas to na pewno mialby wiecej nowosci niz tylko patche zajumane z bety

Koleś o Lourcie wiesz tyle ile PO o rządach...

Gdybyś wcześniej czytał to Lourt juz współpracuje z ForGame i dlatego powstał taki dobry hard jak Triador.pl.

Jest nikim? Ty zròb chociaż 1/10 tego co on to będziemy mogli pogadać.. Bo jeśli on z takim doświadczeniem jest" nikim" to nie będę Ciebie komentował..

Pozdrawiam

Lourta znam bardzo dobrze :) tworca forum ForGame jest Haya- ktory jest zalozycielem Senthii rowniez znam bardzo dobrze bo mialem byc w teamie 1 z jego serwerow ,z tym ze sie nie zgodzilem, mialem rozpakowac im Kalimdora binke , rowniez sie nie zgodzilem ,zrobil to kto inny, potem w prezentacji ich serwera byla spina z ekipa Kalimdoru. Haya trzyma Lourta tylko i wylacznie po to bo ten cos umie, a nie po to bo go lubi,kocha :D Ps: to Ty nic nie wiesz o Lourcie bo jest zwyklym graczem ktory czeka na start i siedzi dzien/noc by btc w Topce. Lourt to zwykla hiena ktora stawia serwery po to by zarobic.. Sprzedaz plikow po 1000zl turisasa mu ni pykla wiec zaczal otwierac 10 juz serwer.

"Zrob 1/10 tego co on? " Napisz do mnie na pw to Ci pokaze synku ;) z kim piszesz :D, co mam u sb.

Z jakim doswiadczeniem? pliki na kazdym jego projekcie sa te same, ile to dodac patche .eix,epk z metin2beta do Index? oraz dopisac wpis w atlasinfo.txt-root? :D osoba ktora 1 raz ma stycznosc z edycja clienta by potrafila to zrobic, a nawet Ty :D

2252770056.png

Budowniczy
Opublikowano

Jeszcze raz w celu zapewnienia większego bezpieczeństwa prosimy o nie pobieranie z linków innych użytkowników niż @Grayst.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Może i mają te rzeczy z metin2beta, epvp czy czegokolwiek, ale potrafili to wszystko elegancko złożyć do kupy i zachęcić sporą ilość graczy do rozgrywki.

Moim zdaniem serwer aby był dobry nie trzeba cudów niewidów, a graczy - wojny gildii, napierdalanki w m1, wypady na dungeony to to co jest najlepsze w metinie. Mi osobiście nie potrzeba "kupy nowości".

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

=Bronie? patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

=Ostatni set zbroi w sys ulepszen patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

=Bizuteria patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma

=Mapy patch metin2beta (jesli grales na Becie metin2 powinienes wiedziec skad Lourt je ma)

Co jeszcze? ;) podstawowe komanaty smoka? czy wieza demonow? byle gownem mozna wam teraz zaimponowac, jest to serwer postawiony na gotowcach, na szybkiego by natrzepac kase i postawic kolejny,bo gdyby byl robiony na dluszy czas to na pewno mialby wiecej nowosci niz tylko patche zajumane z bety

Lourta znam bardzo dobrze :) tworca forum ForGame jest Haya- ktory jest zalozycielem Senthii rowniez znam bardzo dobrze bo mialem byc w teamie 1 z jego serwerow ,z tym ze sie nie zgodzilem, mialem rozpakowac im Kalimdora binke , rowniez sie nie zgodzilem ,zrobil to kto inny, potem w prezentacji ich serwera byla spina z ekipa Kalimdoru. Haya trzyma Lourta tylko i wylacznie po to bo ten cos umie, a nie po to bo go lubi,kocha :D Ps: to Ty nic nie wiesz o Lourcie bo jest zwyklym graczem ktory czeka na start i siedzi dzien/noc by btc w Topce. Lourt to zwykla hiena ktora stawia serwery po to by zarobic.. Sprzedaz plikow po 1000zl turisasa mu ni pykla wiec zaczal otwierac 10 juz serwer.

Powiedz mi jaki serwer ma wszystkie rzeczy swojego Autorstwa? Każdy serwer do ''zlepka'' innych serwerów... Jedynie do czego można się przyczepić to do Lourta bo trochę już serwerów postawił i zamknął... Ale też nie zamknął ich bez powodu. Tak samo jest jak otwierasz jakiś interes, masz mały dochód to nie masz wyjścia i musisz go zamknąć.

Opublikowano

Może i mają te rzeczy z metin2beta, epvp czy czegokolwiek, ale potrafili to wszystko elegancko złożyć do kupy i zachęcić sporą ilość graczy do rozgrywki.

Moim zdaniem serwer aby był dobry nie trzeba cudów niewidów, a graczy - wojny gildii, napierdalanki w m1, wypady na dungeony to to co jest najlepsze w metinie. Mi osobiście nie potrzeba "kupy nowości".

zlozyc do kupy? :D no w tym to filozofi nie ma , dopisac patch .eix,epk do Index , noi dodac wpisy do atlasinfo.txt, piszecie to tak jakby on te mapy,bronie,zbroje robil sam :D , Jeszcze przypomnisz sb moje slowa , jak za jakis czas bd wyzywal , tak jak ludzie we wczesniejszych prezentacjach jego projektow.

2252770056.png

Opublikowano

NIE POLEAM SERWERA. WSZYSTKO ROBIONE POD KASE. W DZIEN STARTU Haya i reszta tych wywłok z forgame dowie się ze sa tylko pionkami. Nie strugajcie bohaterów bo cały forgame wybuchnie dowiecie sie na starcie

Opublikowano

Powiedz mi jaki serwer ma wszystkie rzeczy swojego Autorstwa? Każdy serwer do ''zlepka'' innych serwerów... Jedynie do czego można się przyczepić to do Lourta bo trochę już serwerów postawił i zamknął... Ale też nie zamknął ich bez powodu. Tak samo jak otwierasz jakiś interes, masz mały dochód to nie masz wyjścia i musisz go zamknąć.

O to chodzi ze on mial duzy dochod :) bo mial ysk itemshopu+ sprzedawal "swoje pliki" po 1000zl , 2 osoby odkupily od niego, wiec jesli chodzi o kase to raczej ja mial , jest osoba ktrorej wiecznie malo , takich serwerkow bd jeszcze z 10 :D

2252770056.png

Opublikowano

I kolejna osoba, która czepia się osoby Lourt`a. Wiesz dlaczego pozamykał serwery? Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

Napisałeś, że Mexilia nie była postawiona dla pieniędzy, pokaż mi, który serwer nie jest postawiony dla 'hajsu'? Hm? Btw. Myślisz, że na Mexilii nie było przekrętów z eq i pieniążkami? Wszędzie są i nic z tym nie zrobisz. Zresztą, po to serwer stawia się, aby pograć/pobawić się i zarobić, prawda? Nikt nikogo nie zmusza do kupowania rzeczy z IS. Jedynie co najbardziej wkurza to właśnie takie przekręty na lewo z eq.

Odnośnie tych nowości, dla mnie nowością jest ta Kopalnia[?], bo na PLu nie gram od 2+ lat i nie widziałam jeszcze tej mapki.

Co do Triadora, życzę powodzenia tylko i wyłącznie ze względu na iGuane, Lourt`a i Rafau`a.

Opublikowano

O to chodzi ze on mial duzy dochod :) bo mial ysk itemshopu+ sprzedawal "swoje pliki" po 1000zl , 2 osoby odkupily od niego, wiec jesli chodzi o kase to raczej ja mial :D

To jaki jest sens zamykać serwer z którego zgarnia się kokosy? To tak jakbym wygrał w lotto i spuścił to w kiblu...

Opublikowano

I kolejna osoba, która czepia się osoby Lourt`a. Wiesz dlaczego pozamykał serwery? Jeżeli nie to nie wypowiadaj się.

Napisałeś, że Mexilia nie była postawiona dla pieniędzy, pokaż mi, który serwer nie jest postawiony dla 'hajsu'? Hm? Btw. Myślisz, że na Mexilii nie było przekrętów z eq i pieniążkami? Wszędzie są i nic z tym nie zrobisz. Zresztą, po to serwer stawia się, aby pograć/pobawić się i zarobić, prawda? Nikt nikogo nie zmusza do kupowania rzeczy z IS. Jedynie co najbardziej wkurza to właśnie takie przekręty na lewo z eq.

Odnośnie tych nowości, dla mnie nowością jest ta Kopalnia[?], bo na PLu nie gram od 2+ lat i nie widziałam jeszcze tej mapki.

Co do Triadora, życzę powodzenia tylko i wyłącznie ze względu na iGuane, Lourt`a i Rafau`a.

To ze na Mexili byly przekrety z eq navi ? :D to wiem bo bylem u nich w Teamie , jak i rowniez Ty Tenshi ;) , ale na Mexili hiena nie byl Rangos-Adrian a Camerun , i nie mowie tu tylko i wylacznie o Mexili a o serwerach ktore zostaly zapomniane przez graczy,ktore nadal stoja,sa otwarte kilka lat, nie upadaja ;) tak jak te gowna. Moja droga dobrze wiem dlaczego Lourt pozamykal swoje serwery.

Jaki jest sens otwierac cos ,co i tak za miesiac,2 upadnie,zostanie zamkniete bez slowa, a Lourcik zniknie pod innym nickiem :D , na mpc juz za swoje przekrety zostal zbanowany, ciekawe kiedy ze swiata Metina zostanie skreslony przez graczy,bo jak narazie kazdy zachwala te jego gowna ;) a potem jak upada zmienia zdanie i wyzywa

2252770056.png

Opublikowano

"Zrob 1/10 tego co on? " Napisz do mnie na pw to Ci pokaze synku ;) z kim piszesz :D, co mam u sb.

Z jakim doswiadczeniem? pliki na kazdym jego projekcie sa te same, ile to dodac patche .eix,epk z metin2beta do Index? oraz dopisac wpis w atlasinfo.txt-root? :D osoba ktora 1 raz ma stycznosc z edycja clienta by potrafila to zrobic, a nawet Ty :D

Jak juz Ci mówiłem. Wszystko dla mnie jest nowością :)

Opublikowano

To jaki jest sens zamykać serwer z którego zgarnia się kokosy? To tak jakbym wygrał w lotto i spuścił to w kiblu...

Sens jest taki ze temu czlowiekowi wiecznie malo podobnie jak Haya z Senthii ;) , co Ci bd tlumaczyl to dziala na takiej zasadzie ten co ma chce miec jeszce wiecej

Milej Gry ;) mam nadzieje ze sami szybko sie przekonacie jakim ... jest Lourt

@Btw: Dla was to i tak bez znaczenia bo czekacie na start by byc w topce :D i nie obchodzi was preszlosc jakiegos Lourta ;)

2252770056.png

Opublikowano

To ze na Mexili byly przekrety z eq navi ? :D to wiem bo bylem u nich w Teamie , jak i rowniez Ty Tenshi ;) , ale na Mexili hiena nie byl Rangos-Adrian a Camerun , i nie mowie tu tylko i wylacznie o Mexili a o serwerach ktore zostaly zapomniane przez graczy,ktore nadal stoja,sa otwarte kilka lat, nie upadaja ;) tak jak te gowna. Moja droga dobrze wiem dlaczego Lourt pozamykal swoje serwery.

Jaki jest sens otwierac cos ,co i tak za miesiac,2 upadnie,zostanie zamkniete bez slowa, a Lourcik zniknie pod innym nickiem :D , na mpc juz za swoje przekrety zostal zbanowany, ciekawe kiedy ze swiata Metina zostanie skreslony przez graczy,bo jak narazie kazdy zachwala te jego gowna ;) a potem jak upada zmienia zdanie i wyzywa

Lourt od kiedy jest w 4G nie zmienia nicków ;) serwery zamyka ponieważ grało 40 osób... większość też by pozamykała serwery jakby grało 40 osób

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

To ze na Mexili byly przekrety z eq navi ? :D to wiem bo bylem u nich w Teamie , jak i rowniez Ty Tenshi ;)

, ale na Mexili hiena nie byl Rangos-Adrian a Camerun , i nie mowie tu

tylko i wylacznie o Mexili a o serwerach ktore zostaly zapomniane przez

graczy,ktore nadal stoja,sa otwarte kilka lat, nie upadaja ;) tak jak te gowna. Moja droga dobrze wiem dlaczego Lourt pozamykal swoje serwery.

Jaki jest sens otwierac cos ,co i tak za miesiac,2 upadnie,zostanie zamkniete bez slowa, a Lourcik zniknie pod innym nickiem :D

, na mpc juz za swoje przekrety zostal zbanowany, ciekawe kiedy ze

swiata Metina zostanie skreslony przez graczy,bo jak narazie kazdy

zachwala te jego gowna ;) a potem jak upada zmienia zdanie i wyzywa

Że ja Tenshi? Albo źle zrozumiałam, ale mniejsza. Nawet nie grałam na Mexilia, ale coś tam słyszałam... :P Najlepszym priviem jaki był wg. mnie toooo jest/był Av**on [pierwsza odsłona], był to mój pierwszy 'prawdziwy' priv. Nie ma już takich, cóż.

Tzn. nie wiem jak jego pozostałe serwery, byłam tylko na Paradise i Grayst, gdzie ten drugi był bardzo dobry, ale wyszło jak wyszło. Nie grałam na Almantii, Tilianie, bo nie lubię grać na 'drugich' odsłonach. Zobaczymy jak to będzie z Triadorem, ja tam im życzę powodzenia.

Zamiast się przekomarzać w prezentacjach/zapowiedziach to lepiej wziąć się za serwer, reklamę swojego :)

Budowniczy
Opublikowano

Sens jest taki ze temu czlowiekowi wiecznie malo podobnie jak Haya z Senthii ;) , co Ci bd tlumaczyl to dziala na takiej zasadzie ten co ma chce miec jeszce wiecej

Milej Gry ;) mam nadzieje ze sami szybko sie przekonacie jakim ... jest Lourt

Ojj koleś odpuść sobie...Być może Triador jest konkurencją dla Twojego serwa na czym ty tam grasz, ale przyjmij to na klate...

Senthia nasza trzymała się miesiąc, dwa? Stoi do dziś, bez problemów..

logo.png

Opublikowano

Teken czepiasz sie ze maja poskladane wszystko gotowce. No to lecimy bal*ora ,ra*ia i inne serwery takze ta twoja mexilia zabrala pliki od globala. Do tego sie nie przyczepisz? Ze zamiast innej gry stworzyc sami to podebrali wszystko od ymira? Co raz mniej osob woli nowosci broni zbroje w paincie rysowane . Kazdy serwer ma cos od kogos nikt nie postawil serwera w 100% na swoich plikach ze swoimi pomyslami wiec o chuj sie czepiasz. Nikt nie karze tu komus w is ladowac kazdy powinien sie liczyc z tym ze jest ryzyko i serwer padnie no sory ale jak debile laduja full is jeszcze przed startem serwera? A potem sie dziwia ze serwer padl i kasy nie odzyskaja . Ci co chca tu grac i tak beda grali nie zniechecisz raczej nikogo tym ze lourt ma kogos gotowce^^. Ja jakos gralem na tilianie i almanti i nie mialem zastrzezen a skonczylem bo mi sie znudzila gra jak to mediumy . Na hardzie jest masa roboty . Na pl nawet sie nie oplaca wracac , wchodzisz na serwer a tam na ch handlowym 5 sklepow stoi z itemami na wysokie lvl nie ma nawet jak gry zaczac :) Nic ci to nie da takie pisanie ze upadnie , upasc nie upadnie szybko kazdy by zamknol serwer z mala iloscia graczy bo nie ma sensu doplacac z wlasnej kieszeni nie wiadomo ile by paru graczy se gralo jak mozna wymyslec i postawic jeszcze lepszy serwer po zebranym doswiadczeniu . Kiedys z lourtem byly przekrety ale jak widac minelo pokazcie racjonalne dowody to uwierzymy . Pozdrawiam ;)

98422928869820234240.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Polecam najlepsze rozwiązanie..

Ludzie z innych serwów nie wtrącają się w Triadora, a my nie będziemy interesować się waszymi..

Po prostu niech gracze zadecydują gdzie zagrają i co wybiorą :)

logo.png

Opublikowano

Ludzie z innych serwów nie wtrącają się w Triadora, a my nie będziemy interesować się waszymi..

Mowisz ze Senthia stoi do dzis tak? :D no z 10 wcesniejszych serwerow jakis musi stanac na nogi , tak jak z Mexilia jego tworca mial przed 4-5 serwerow a tylko Mexilia stoi do dzis. Wiesz dlaczego zamykacie wszystkie projekty? bo skupiacie swoja uwage na nowym , wszedlem kiedys na Senthie to ludzie pisali mi ze Administracja ma ja w dupie 0 eventow, GM wejdzie 1 na ruski rok, bo cala ekipa skupiala swoja uwage na Almantii czy innych nowych projektach ktore poupadaly to samo bd z tym ;) zamiast skupic swoja uwage na 1 serwie i go udoskonalac w nowosci to pootwieraja 10 a potem sie dziwia ze gra 40 osob i zamykaja.

2252770056.png

Opublikowano

Ale wiesz, że połowa hejtujących to są ludzi z serwerów Lourta Tilian, paradise, grayst, almantia, 2 tilian które były stawiane na kase i wszystkie po 2/3 miesiącach max padały. Jaka jest pewność, że ten hard się utrzyma, żadna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...