Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie to jest hard, tutaj śmiganie w stali +9 albo w epiku+9 powinno być czymś a nie każdy w +9 śmiga:D Wy chcielibyście mieć wszystko bez pracy. Trzeba sie narobić żeby coś osiągnąć ;)
A co do konika w is jeśli wgl będzie to jaka jego cena będzie ?

Opublikowano

Ludzie to jest hard, tutaj śmiganie w stali +9 albo w epiku+9 powinno być czymś a nie każdy w +9 śmiga:D Wy chcielibyście mieć wszystko bez pracy. Trzeba sie narobić żeby coś osiągnąć ;)

Będzie na pewno bojowiec, militar nie wiem. Cen nie ustalam do czasu zaczęcia IS

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przecież sam piszesz, że trzeba się narobić, żeby coś mieć i chcesz kupować konika z is, zaprzeczasz sam sobie. Jak taki jesteś kozak, to rób konika w grze ;)

Każdy ma swoje zdanie, po to jest ankieta, żeby zagłosować tak, jak ktoś ma na to ochotę :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie oficjalny client ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

a czy is będzie włączony od startu serwera czy dopiero gdy wszystko się uspokoi ustatkuje jak to zawsze na startach.?

Opublikowano

Client poszedł ładnie, w 3min.

Czy na te rajdy związane ze Szkatami Ucznia będzie można mieć buffa na sobie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Client poszedł ładnie, w 3min.

Czy na te rajdy związane ze Szkatami Ucznia będzie można mieć buffa na sobie?

Dzisiaj otwierają bete to sobie sprawdzisz :)
Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie oficjalny client ?

Sobota godziny około 18-20 :)

@Przepraszam to jest godzina startu

@Client oficjalny pojawi się około dzień przed startem

a czy is będzie włączony od startu serwera czy dopiero gdy wszystko się uspokoi ustatkuje jak to zawsze na startach.?

Myślę że powinien być od startu ale jeszcze trochę pracy :)

Opublikowano

skoro client będzie dopiero w sobote to start niby kiedy ma być? czy coś źle zrozumiałem?

Opublikowano

Sobota godziny około 18-20 :)

Myślę że powinien być od startu ale jeszcze trochę pracy :)

Jak Sobota 18-20 to kiedy w końcu ten start? Już sami chyba nie wiecie 14,15,16... Jutro wyjdzie, że w następym miesiącu :<.

Opublikowano

skoro client będzie dopiero w sobote to start niby kiedy ma być? czy coś źle zrozumiałem?

Przepraszam Moja pomyłka.

Jak Sobota 18-20 to kiedy w końcu ten start? Już sami chyba nie wiecie 14,15,16... Jutro wyjdzie, że w następym miesiącu :<.

Nie po prostu źle zreinterpretowałem pytanie.

Opublikowano

W Sobotę OFICJALNY start, a beta dzisiaj.

Opublikowano

Po ch*j płaczesz , start będzie w SOBOTE .

Po chu* się wypowiadasz?! Nie pytałem Ciebie o zdanie. Idź tam testuj serwer a nie pier*olisz.

Opublikowano

Po chu* się wypowiadasz?! Nie pytałem Ciebie o zdanie. Idź tam testuj serwer a nie pier*olisz.

Dobrze już spokój moja wina ja popełniłem błąd (już poprawione) i nie zaśmiecajcie prezentacji , takie sprawy to na PW .

Opublikowano

ilez mozna tych hadrow/mediumow przeciez gdyby ktos chcialsie pomeczyc pogralby na globalu...

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

ilez mozna tych hadrow/mediumow przeciez gdyby ktos chcialsie pomeczyc pogralby na globalu...

No właśnie Gdybyśmy :)

Na Pl jest monotonia i nic się nie dzieje :)

A servery prywatne np Triador.pl jest po to żeby znaleźć coś nowego, ciekawego :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...