Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 x UP ma racje. Nie duże zainteresowanie tym serwerem jest. Mimo kilku rzeczy, które mi się nie spodobały postanowiłem zagrać, lecz po tym przełożeniu startu jednak niestety podziękuje, lecz życzę powodzenia.

A to z clientem też mnie dziwi, dlaczego tutaj go nie dali. Może niektórzy nie mają zamiaru się rejstrować na forum, lecz chcieliby pobrać go. Troche bezsens ;].

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, w teamie tzw. Shaders , variatek. Jesli nie pamietacie, shaders to ten ktory rozdawal brylki, stawial bosy na bylym serwerze.

Pozdrawiam.

oj człowieku biedny jesteś , takie głupoty pisać :) szkoda mi Ciebie szczerze , takie głupoty pisać - idź lepiej z Proboszczykiem na swój Alien2 który kupiłeś na hajs z revoira i tuora :) Pozdrawiam Michale :) 400zł - Nekron Czeka złodzieju.

bez gif.

Opublikowano

@Up

Jakoś mało wiarygodny jesteś 38 postów ... Do czego tu doszło żeby ludzie nawet multi konta do "hejtu" robili ;(

A będzie launcher dla ludzi z wolniejszym netem ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie zagram i nie polecam tu grac z powodu Shadersa ,który rozdawal eq z navi . PiS jOŁ

multikonto noresty - człowieku aby robić Twoje "eq z navi" trzeba mieć dostęp do "navicata" pis joł - jako GM tego nie miałem . Pozdrówka nara :)

bez gif.

Opublikowano

Ludzie muszą mieć jakieś powody obrażając was i wasz serwer, nigdy EQ z Navi nie bierze się z powietrza.

Prezka średnia w porównaniu z ostatnio przeze mnie podziwianych.

Na serwerze nie zawitam, gdyż oczekuje już pewnego Harda. Pozdrawiam

Ps. serwer:

Wygląd Ekwipunku mnie odstrasza, chyba troszke za dużo nowości :>.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Coś wiadomo o starcie ;>? To, że admin mówił o 15-16 dziś wiem, ale jakieś szczegóły, bo strona widzę dalej off, a miała być już wczoraj.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Start dziś o 16-17 :) Wszystko prawie gotowe mają , tylko IS pare poprawek zapraszamy na Ts.denori-game.pl

Polecam serwer , chętni do gildi MementoMori Shinsoo PW.

Opublikowano
Nie polecam serwera, w teamie tzw. Shaders , variatek. Jesli nie pamietacie, shaders to ten ktory rozdawal brylki, stawial bosy na bylym serwerze.

Pozdrawiam.

oj człowieku biedny jesteś , takie głupoty pisać :) szkoda mi Ciebie szczerze , takie głupoty pisać - idź lepiej z Proboszczykiem na swój Alien2 który kupiłeś na hajs z revoira i tuora :) Pozdrawiam Michale :) 400zł - Nekron Czeka złodzieju.

Nekron niech czeka, ty mu nie oddales? Tyle ile bylo warte rozwalenie To jeszcze mako, odpierdalacie To malo powiedziane ;).

Alien nie jest moj, ale na pewno lepszy niz te wasze nie wiadomo co ;<. Nie jestem biedny, mam To na co oczekuje.

NIE POLECAM NAVI NAVI I KOLEDZY (bracia gm taki np variatek) nie zostanie zbanowany, dostaje eq o inne. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra EscapeQ nie spamuj tym , jezus że Revoir ci padł to nie nasza wina kto zagra ten zagra na serwerze , czy będzie navi zobaczymy.

Opublikowano

Więcej info masz na forum a z Tobą EscapeQ nie będę prowadził dyskusji wiesz jak jest więc się nie okłamuj.

bez gif.

Opublikowano

Więcej info masz na forum a z Tobą EscapeQ nie będę prowadził dyskusji wiesz jak jest więc się nie okłamuj.

To może tak jaśnie hrabie włączy Strony hmm ? albo forum co ???

Swoją drogą na chuj kupujecie maszyne i marnujecie kase jeżeli nic w tą strone nie robicie ???

Napiszesz kilka słów na MPC i myślisz, że pracy na dziś wystarczy ???

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

To może tak jaśnie hrabie włączy Strony hmm ? albo forum co ???

Swoją drogą na chuj kupujecie maszyne i marnujecie kase jeżeli nic w tą strone nie robicie ???

Napiszesz kilka słów na MPC i myślisz, że pracy na dziś wystarczy ???

Nie rozumiem .. Forum działa cały czas i tam są udzielane informacje co do serwera :) Pracujemy cały czas - jeżeli masz jakieś pytania to zapraszam na TS.

bez gif.

Opublikowano

Dobra EscapeQ nie spamuj tym , jezus że Revoir ci padł to nie nasza wina kto zagra ten zagra na serwerze , czy będzie navi zobaczymy.

gościu , kto ty? :) jesteś tu i kuźwa na każdym innym serwerze, wypowiadasz się jak byś był w administracji, tworzysz publikacje o które nikt cię nie prosi. Jakiś piesek, co szuka ale znaleźć swojej budy nie może?

Ahh, Sagaris :) ty się wszedzie wpieprzysz.

Serwer polecam, bardzo fajnie się zapowiada.

Opublikowano

Idź tam opi*****j lache innym pacanom Crime :D Nie udało Ci się z Rescarią to się podszywać zacząłeś :) Jesteś zerem jakich mało :)

quetti.png
Opublikowano

Ja podziękuję ten serwer .

Zwłaszcza , że jest Bardas oraz Ciastek .

Po tym co zrobili mnie (Leneya) w chuja oraz Flourine .

Jesteście bandą dzieciaków, pracy dużo też sama włożyłam, a zostałam wydalona z teamu przez Ciastka bo mnie nie chciał. I tylko dlatego...

Pozdrawiam tych co będą tu grali ...

Tu każdy jeden głupi dostanie co chce .

Bardas. Dla Ciebie zostawiam pozdrowienia. Gimbusie .

99523830871009328537.png

Opublikowano

Jak ty miałaś z nami robić exavie nie avintie...

A poza tym o czym my wgl mówimy. Wszystko co zrobiłaś to pomalowanie zbroi na kolor złoty. W dodatku każdej... Dużo pracy, możne nawet nie 15 minut.

PS. Dziękuje ja ciebie też pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...