Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start coraz bliżej jeszcze tylko 5 dni , i sobie pogramy na Easy/Medium dopracowanym , pod względem bety mogę polecić serwer pare poprawek i będzie zajebiście , administracja się bardzo stara.

Opublikowano

SUPER ! Tylko powiedz mi co ile będzie się oddawać dane przedmioty i jak to wygląda z perłami ? Czy będzie ich dodatkowy drop w atlantydzie?

bez gif.

Opublikowano

Perły dostatecznie w atlantydzie dropią.

Przedmioty co ile oddajemy.

100-130 10min.

130-160 15min.

160-180 20min.

Zapomniałem dodać że jeżeli mamy cały wyraz "avintia" idziemy do kowala i dostajemy w zamian za literki jedno z nowych kd.

Opublikowano

Ja sponsorem ? chyba osoby pomyliłeś . Sponsorem od początku był Nekron a nie ja ( mylisz osoby ) , człowieku to co Ty piszesz to zbdura .. nie było mnie miesiac od startu w polsce i jedynie co z Tobą mnie łączy to 2 wiadomości na PW na MPC ( o Twój były serwer Tu*r - jak padł było przekierowanie z głównej strony Tu*ra na Rev*ir więc macie coś wspólnego prawda ? :) i nie chodzi tutaj tylko o Hajde ) Sprawy w gronie ? Czyli Twoim zdaniem sprzedawanie EQ z navi swoim "znajomym" za realne pieniądze jest OK i powinno zostać w gronie TEAMu ? Śmieszne. Człowieku cieszę się z tego że ten shit padł jak i TUOR który był tylko dla kasy i potem zwalanie winy na PROBOSZCZA :) Ja wiem jak było - myślisz że cwani jesteście ? niezbyt . Pozdrawiam i nie będę wchodził z Tobą w dyskusje pod prezentacją - jeżeli coś chcesz pisz na priv :)

nie broń proboszcza, bo i tak wam będzie chciał wypierdolić serwer w kosmos. :)

co do serwera, wejdę zobaczę bardzo ładnie się zapowiada.

Opublikowano

Interface perfidnie przekolorowany i usuniety podpis autora zamieniony na logo serwera ze to niby ich :)

tutaj link do prawdziwego interfacu

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2360473-lr-clientdesign-skyfall-crystalprime-crytosdesign-5.html

Przepraszam ale tutaj ten twój interfej w ogóle nie przypomina tego serwerowego. NIC. Wiem bo gram na becie i testuje. A po drugie dają na elitepvpers bo chyba chcą się podzielić tym prawda? Nawet nie rozumiem po co napisałeś "usunięty podpis autora" skoro tam nie widzę aby się podpisał w którymś obrazku. Niestety coś Ci nie wyszło : /

Opublikowano

nie broń proboszcza, bo i tak wam będzie chciał wypierdolić serwer w kosmos. :)

co do serwera, wejdę zobaczę bardzo ładnie się zapowiada.

ja nikogo nie bronie ;) Wiem że będzie chciał - konkurencja .

bez gif.

Opublikowano

Bs zabezpieczony? Heh, nie ma takiego serwera na którym musiał bym ręcznie zmieniać bony ;D. Tutaj też już znalazłem prosty sposób ^^.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Interfejs jest z e pvp, ale przerabiany cały.

Musiałem usuwać niemieckie apisy, robić polskie.

Zmienić kolor tego.

Nie jest to łatwe, robiłem to 3h. Chyba jest to lepsze od nie zmieniania zwykłego.

Ja staram się zwracać uwagę na takie szczegóły i dopracować to.

Zanim ocenisz. Zrób na podstawie tego niemieckiego lepszy.

PS. Całe okno gildi było zrąbane i musiałem pozycjonować to itp.

Jak jest to dla ciebie proste to czekam...

Opublikowano

Niestety ani kamer mod ani obejście nie działa więc dupa :(

Bs zabezpieczony? Heh, nie ma takiego serwera na którym musiał bym ręcznie zmieniać bony ;D. Tutaj też już znalazłem prosty sposób ^^.

Opublikowano

Interfejs jest z e pvp, ale przerabiany cały.

Musiałem usuwać niemieckie apisy, robić polskie.

Zmienić kolor tego.

Nie jest to łatwe, robiłem to 3h. Chyba jest to lepsze od nie zmieniania zwykłego.

Ja staram się zwracać uwagę na takie szczegóły i dopracować to.

Zanim ocenisz. Zrób na podstawie tego niemieckiego lepszy.

PS. Całe okno gildi było zrąbane i musiałem pozycjonować to itp.

Jak jest to dla ciebie proste to czekam...

Nie pierdol mi kurwa tutaj bo jest dane PSD wiec zrobienie tego to 15 minut , i nadal nie wytlumaczyles mi dlaczeego usuneles podpis autora crystalprime

Moge wam nawet film nagrac zebys nie pierdoll glupot bo edytoanie PSd to nic innego jak klikniecie na ten napis i wpisanie swojego nawet czionka sie ustawia sama , a okno gildi nie jest zbugowane porpstu cos namieszales jak usuwales podpis autora

a co do vencusa z ludzmi ponizej 60 IQ niebde rozmawial jesli nie widzisz ze to ten sam interface ze zmienionym kolorem , to naprawde jest mi cie szkoda i zycze ci abys sobie dobrze poradzil w dalszym zyciu

Czekam na wasza zajebiscie odbugowana zakladke bonusow pod klawiszem X robiiona od podstaw ;D

Opublikowano

A co ma rozszerzenie do tego?

W jakim psd, o czym ty mówisz. To jest w .dds. Jeżeli 15 minut to czekam aż zrobisz taki sam...

Okno gildi całe źle było i jak byś nie wiedział to się edytuje całkiem gdzie indziej i to nie ma powiązania żadnego z grafiką...

Kto powiedziął że zakładka jest od podstaw, lub że interface jest autorski.

Dobrze wiem że to jest ten od skyfall.

Kurwa następnym razem będę nagrywał co robię i na yt w tempie 300, to zobaczysz kurwa ile z tym jest roboty.

Pierdolisz a gówno wiesz i umiesz.

Sory za wyrażenia ale takie coś jest wkurzające. Starasz się urozmaicić coś to się przyjebie taki i z krytykuje a sam nic nie zrobi.

Ocenia się łatwo.

PS. Koniec tematu. Jak chcesz cokolwiek udowodnić to zrób taki sam albo w innym kolorze interface to pogadamy.

Opublikowano

jak jest sie wyrafinowanym cy9anem jak eberron to niech pokaze co potrafi down z pedalbudy ...... taki kozak napinator internetowy z iq zerowym .......

bez gif.

Opublikowano

Chcesz to pogadamy na spokojnie na ts wytąumacze ci na czym poega przerobienie tego.

Interface jest w dwóch kolorach. Robiąc ramke która była jedno kolorowa musiałem recznie zaznaczac w gimpie na przyblizeniu 800% i potem dodawac warstwy i kolorowac.

A tk wgl to gdzie jest napisane ze to jest autroski interface lub te okienko bonusów.

Zabicia, ulepszacze, biolog, questy, okno biologa jest autorskie i nie masz prawa tutaj nic się czepiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...