Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropią sztabki po 2kk.

Może będzie podwyższony, czas pokaże.

Dropią ze szkaty riper i będą w IS.

Jest ale mały.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy załatali game czy korzystają z tego co im zostawiłem <3:D . Czekam na start :ninja:

Czyli chcesz powiedzieć, że na serwerze może być NAVI ?

Opublikowano

Żadnego navi nie będzie.

@ Flourine

Jeżeli tobie się coś nie podoba to nikt cię tutaj nie trzyma idź sobie gdzie indziej takie rzeczy pisać.

Opublikowano

Podobno serwer nie jest dla zysku, a tu w IS: bronie 75, ulepszacze...

Nie zagram, gdyż są 3 zbroje, z czego jedną to przefarbowany kostium. Czyli zbroi prawie jak na PL

tenor.gif

Opublikowano

Item Shop jeszcze nie jest zrobiony, wszystko się może zmienić.

Już dostałem znać od paru osób i bronie na pewno zostaną bronie na 75 wycofane.

Opublikowano

Tak jak Bardas napisał broni 75 w IS nie będzie , ulepszacze muszą być bo z czegoś serwer musi się utrzymać prawda ? jak i również wszystkie ulepszacze są dostępne także w grze :)

bez gif.

Opublikowano

Ja rozumiem że najlepiej gdyby serwer był za darmo i bez IS ale tak się nie da. Niestety.

Dodałem ankietę do tematu. Zapraszam do głosowania.

Opublikowano

Serwer mi się podoba, choć przydałaby się jeszcze jedna zbrojka na 170-80 :) Mapki też wyglądają nieco inaczej niż na reszcie dziwnych serwerów, są jasne a nie ciemne jak w d***e. Troche do początku poczekamy, ale może dzięki temu nie będzie bugów itp. Na pewno zagram, pozdro!

Opublikowano

Bardas napisał że zbroje jeszcze zostaną dodane ale nie teraz żeby gra szybko się nie znudziła!. Możesz również wymienić swoje opinie na forum avintii i co byś chciał dodać nowego :) Zachęcam innych graczy!!

Opublikowano

Serwer mi się podoba, choć przydałaby się jeszcze jedna zbrojka na 170-80 :) Mapki też wyglądają nieco inaczej niż na reszcie dziwnych serwerów, są jasne a nie ciemne jak w d***e. Troche do początku poczekamy, ale może dzięki temu nie będzie bugów itp. Na pewno zagram, pozdro!

6 dni to nie jest jakiś długi termin czasu :PP

bez gif.

Opublikowano

widziałem w Game Play że sztabki i jakieś yangi spadają na ziemie lepiej żeby wlatywały do eq bo jak dużo osób wbije to się lagi zrobią a to ułatwi grę nie bd wtedy trzeba podnosić z ziemi

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

@UP

Właśnie godzinke temu Bardas wyrzucił owe yangi bo będą wpadać do EQ a sztabki wszystkie już lecą do eq :)

bez gif.

Opublikowano

@ x2 UP

Sztabki już lecą do EQ, ja nie miałem najnowszej aktualizacji gdy nagrywałem. Yangi będzie 3ręka, której ja nie miałęm więc luzik.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Jest wymiar cienia, z rankingiem u kowala + katakumby.

Na pewno jakiś bossrun będziemy musieli dodać.

Na razie się skupiamy na najważniejszych rzeczach. Oraz na kliencie, aby było jak najmniej poprawek.

Dodanie questu to nie problem.

Opublikowano

To można ominąć. Ale i tak to troszkę przyhamuje te BS wszystkie.

A przed kamerem jest dobre zabezpieczenie. Zobaczycie sami. :)

Opublikowano

A kto teraz podaje swoje ip?

Dobrze jest nie martw się. Zabezpieczenia są, przekonacie się po starcie.

A ty jak masz Vencus więcej pytań to już pisz do mnie na gg. W moim profilu masz, albo ts chodź.

@up

Zależy jaki miałby to być?

Opublikowano

Ja bym proponował jakieś ZUO na nieskie lv :D Bo OX się nie opłaca, każdy chce expić ^^

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...