Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowości

Przy zabijaniu metina etc. dostajesz avintyjskie znaki które są potrzebne do teleportacji na nowe mapy

100lvl-2az 130lvl-4az 160lvl-8az

Aby sprawdzić stan az wystarczy nacisnać w pierscieniu Stan Awintyjskich znakow

-Wieża wygnańców

Inny drop sztabek

do 40lvl dropią po 500k

40-70lvl 1kk

potem 2kk

a co do forgame.. to nie widać ze zamkneli serwery bo mało zysków?

troszeczke umysłem ruszcie.

Opublikowano

Zagram na 100% , ale ma jedno małe pytanie, a mianowicie Gdzie jest Łuk do Expa ??? o.O ?? :)

Łuk do expa będzie dzisiaj dodany :P

bez gif.

Opublikowano

Lipa,bo macie słabą maszyne ;/

skąd wiesz że słabą ? mieliśmy już tą maszynę więc wiemy na co ją stać i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni :) Szczególnie zainwestowaliśmy w bezpieczeństwo maszyny :)

bez gif.

Opublikowano

Aby te twoje filmiki shad3rs się na tobie odbiły :)

Tyle odemnie pozrawiam i powodzenia w hamowaniach bomby za takie słowa wątpie żeby ci odpuścili. :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Łuk do expa będzie dzisiaj dodany :P

No i Git, tylko ma on wyglądać jakoś normalnie i schludnie !!! ;)

Opublikowano

Aby te twoje filmiki shad3rs się na tobie odbiły :)

Tyle odemnie pozrawiam i powodzenia w hamowaniach bomby za takie słowa wątpie żeby ci odpuścili. :)

hehe ;) prawda boli lecz musiałem ją ukazać :) a niech nie odpuszczają , wcale się o to prosił nie będę :)

bez gif.

Opublikowano

hehe ;) prawda boli lecz musiałem ją ukazać :) a niech nie odpuszczają , wcale się o to prosił nie będę :)

Najbardziej dziwi mnie twoje fałszywe zachowanie, przecież byłeś tam GM, przecież byłeś tam sponsorem "czegoś" nawet na ts mi powiedzałeś, że jesteś sponsorem i możesz wszystko, zbanowałeś mnie. Co? Za 3 minuty unban i beka z ciebie :). Tylko i wyłącznie, że nie powiedziałem kilku słów więcej nie zostałeś wyjebany z tego teamu, taka prawda. Rób tak i tutaj, wytykaj publicznie błędy kolegów z teamu to napewno daleko zajdziecie. Co by się nie działo takie sprawy powinny zostać w gronie teamu nikogo więcej.

Nie polecam. Niech się dzieje wola nieba xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam , serwer i na 100% zagram z ekipą .

Kiedy będzie strona? - Myślę że na środę się wyrobimy .

Skąd bronie 75? - Szkaty Rippera + dodamy mały % dropu w jakimś metinie .

Są Pety? - nie i raczej nie będzie .

Najbardziej dziwi mnie twoje fałszywe zachowanie, przecież byłeś tam GM, przecież byłeś tam sponsorem "czegoś" nawet na ts mi powiedzałeś, że jesteś sponsorem i możesz wszystko, zbanowałeś mnie. Co? Za 3 minuty unban i beka z ciebie :). Rób tak i tutaj, wytykaj publicznie błędy kolegów z teamu to napewno daleko zajdziecie. Co by się nie działo takie sprawy powinny zostać w gronie teamu nikogo więcej.

Nie polecam. Niech się dzieje wola nieba xD

Ja sponsorem ? chyba osoby pomyliłeś . Sponsorem od początku był Nekron a nie ja ( mylisz osoby ) , człowieku to co Ty piszesz to zbdura .. nie było mnie miesiac od startu w polsce i jedynie co z Tobą mnie łączy to 2 wiadomości na PW na MPC ( o Twój były serwer Tu*r - jak padł było przekierowanie z głównej strony Tu*ra na Rev*ir więc macie coś wspólnego prawda ? :) i nie chodzi tutaj tylko o Hajde ) Sprawy w gronie ? Czyli Twoim zdaniem sprzedawanie EQ z navi swoim "znajomym" za realne pieniądze jest OK i powinno zostać w gronie TEAMu ? Śmieszne. Człowieku cieszę się z tego że ten shit padł jak i TUOR który był tylko dla kasy i potem zwalanie winy na PROBOSZCZA :) Ja wiem jak było - myślisz że cwani jesteście ? niezbyt . Pozdrawiam i nie będę wchodził z Tobą w dyskusje pod prezentacją - jeżeli coś chcesz pisz na priv :)

bez gif.

Opublikowano

Polecam , serwer i na 100% zagram z ekipą .

Kiedy będzie strona?

Skąd bronie 75?

Są Pety?

Jaki drop Kamoli , 1 kamyk P czy 10?

Strona już jest tylko że jedynie dla nas.

Bronie 75 riper metiny na mapie 130lvl

pety-nieee

skilee tak na 5lvl m1 na 40lvl g1 a potme kamykami 10 kamolI skill P . :)

Opublikowano

Na start jest militar. Potem są wierzchowce.

Zostaną, lecz ten NPC będzie stał w namiocie na mapie od 100lvl.

Opublikowano

////

Dziś na serwer zostanie dodane wiele nowości postaramy się zaprezentować wszystko w zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...