Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avintia.pl

~Bardas~

Avintia  

284 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      194
    • Nie
      27
    • Nie podoba mi si?
      41
    • Nie mam czasu
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja podziękuję ten serwer .

Zwłaszcza , że jest Bardas oraz Ciastek .

Po tym co zrobili mnie (Leneya) w chuja oraz Flourine .

Jesteście bandą dzieciaków, pracy dużo też sama włożyłam, a zostałam wydalona z teamu przez Ciastka bo mnie nie chciał. I tylko dlatego...

Pozdrawiam tych co będą tu grali ...

Tu każdy jeden głupi dostanie co chce .

Bardas. Dla Ciebie zostawiam pozdrowienia. Gimbusie .

O czym myślisz mówiąc na niego gimbus?

Sorry, że tak z zaskoczenia, ale nie lubię jak jakiś gimbus mówi o innych, że są gimbusami.

Ehh... szkoda na ciebie słów, gimbusie.

I możesz jeszcze trochę dopracować język polski, ponieważ nie rozumiem połowy twoich zdań.

Po tym co zrobili mnie (Leneya) w chuja oraz Flourine .
Ja podziękuję ten serwer .

Wszystko jasne.

Zrobili cię w chuja oraz Flourine - ciekawie to brzmi.

#guwno.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hhahahahaha no nie moge sie powstrzymać?

Kiedykolwiek miałaś dostęp do maszyny na ktorej z bardasem pracowalismy? Bo ja ani bardas ci nie dalismy.

Opublikowano

Widać w jaki sposob administracja pisze. Ktoś coś skrytykuje to już : Nie musi Ci się podobać gimbusie" albo "hahahahahah w dupie to mam" I po co to? Po takim zachowaniu można stwierdzić, że na serwerze będą mieli łatwiej znajomi Gm'ów i dlatego nie zagram. Poza tym tylko winni się z czegoś tłumaczą a wy ciągle coś "prostujecie" "wyjaśniacie"....

O czym myślisz mówiąc na niego gimbus?

Sorry, że tak z zaskoczenia, ale nie lubię jak jakiś gimbus mówi o innych, że są gimbusami.

Ehh... szkoda na ciebie słów, gimbusie.

Nie lubisz jak ktoś mówi o kimś gimbus... A sam wyzywasz go od gimbusa? To normalne? Weź bo aż szkoda słów. A skąd ty możesz wiedzieć do jakiej szkoly chodzi i kim jest? Widzisz go przez monitor?

Opublikowano

Nowa Strona Jest Aktualnie Przygotowywana . Jutro Wieczorem Wyjdzie Na Światło Dzienne Nowa Gotowa Strona Avintii :) i Przypominam Start w Piątek . Co do godziny będzie zrobiona ankieta na forum .

bez gif.

Opublikowano

Widać w jaki sposob administracja pisze. Ktoś coś skrytykuje to już : Nie musi Ci się podobać gimbusie" albo "hahahahahah w dupie to mam" I po co to? Po takim zachowaniu można stwierdzić, że na serwerze będą mieli łatwiej znajomi Gm'ów i dlatego nie zagram. Poza tym tylko winni się z czegoś tłumaczą a wy ciągle coś "prostujecie" "wyjaśniacie"....

Nie lubisz jak ktoś mówi o kimś gimbus... A sam wyzywasz go od gimbusa? To normalne? Weź bo aż szkoda słów. A skąd ty możesz wiedzieć do jakiej szkoly chodzi i kim jest? Widzisz go przez monitor?

Tak, jestem jedi. ;)

#guwno.

Opublikowano

Gdzie ja takie coś napisałem?

To ty właśnie wszystko wiesz z góry jak będzie.

Nie wszystko prostujemy bo parę rzeczy nie wyszło i umiem też, bądź ja umiem się przyznać do błędu. Nie zawsze jest tak że winni się tłumaczą.

To co odpisałem na post Youmi to akurat jest prawda i musiałem to wyjaśnić bo to co ona tam napisała to się w głowie nie mieści.

Opublikowano

Na serwerek zawitam bo widzę że maja ikre aukntulnie na żadnym nie gram bo to gówna a ten mi sie podoba wieć czekam na Piątek tylko start troche pózno bo niby 20:00 mogli by tak 16 -17

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...